Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2010

Alpár Marcsi és Takács Gergő


Kedves Judit,

Amikor először megláttam a romantika szalon kínálatát rögtön tudtam,hogy ez az én világom! Köszönet a gyönyörű ruháért,ami annyi dicséretet kapott mindenkitől! Csodálatosan éreztem magam benne,nekem álmodták meg! Minden jövendőbeli menyasszonyt csakis hozzátok küldök!!

Kívánom, hogy még sok jeles napnak lehessetek a közreműködői

Üdvözlettel: Alpár Marcsi

Daczo Jozefa és Milos Zsolt, München, Németország


Orban Rita, Florida


Kedves Romantika Szalon!

Csak szerettem volna nehany kepet kuldeni az eskuvomrol Floridaban. A ruha tokeletes volt. Koszonom.

Udvozlettel: Orban Rita

Horváth Mariann


Sziasztok!

Nekem a ruhaválasztás nem volt egyszerű. Május 15.-én volt az esküvönk és én március végén még tanácstalanul álltam, nem volt ruhám. Sok helyen voltam Sopronban, de sehol sem volt az igazi, valami mindig hiányzott. Úgy döntöttem útnak indulok, Szombathelyre. Aznap kettő helyre jelentkeztem be az első a Romantika szalon volt : ) ! Mikor megérkeztem , már a ruhák a képeken is magukért beszéltek. Az egyik szebb volt, mint a másik. Szebbnél szebb anyagok, gyöngyök, csipkék, fazonok…. Összesen öt ruhát próbáltam fel, de mikor ez volt rajtam, már tudtam, hogy jó helyre jöttem és hogy meg van a ruhám. Hozzátartozik, hogy eleinte mindenképpen pántos, vagy nyakba akkasztós ruhát szeretem volna , és mindenképpen melltartót akartam felvenni, de a lányok ( akik nagyon ügyesek, kedvesek, és nagyon értik a dolgukat) meggyöztek róla, hogy nem kell melltartó, mert ez a ruha tart és nem fog leesni rólam.Az eküvö napján végig jól éreztem magam, nem huzkodtam a ruhát, nagyon kényelmes volt.

Szóval én nagyon elégedett voltam és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a Romantika Szalont válassza, ha férjhez megy, mert ott biztos, hogy “jó és hozzáértő kezekhez ” talál és szebbnél szebb ruhák közül választhat!!

Köszönök mindent!

Üdvözlettel: Horváth Mariann

Molnár-Vasmán Eszter és Molnár Péter


Üdvözlettel és köszönettel:

Molnár-Vasmán Eszter és Molnár Péter

Perity-Szabó Renáta


Kedves Judit!

Ezúton szeretném megköszönni a segitségeteket mert nagyon szép és különleges volt a ruhám amit a Te javaslatodra próbáltam fel és egyből beleszerettem. Érdemes volt 3x megtenni az utat Budapestről.

Köszönettel:
Perity-Szabó Renáta

Pulai Viktória


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni nektek, hogy Ti is hozzájárultatok ahhoz, hogy 2010.05.15-e eddigi életem egyik legszebb napja legyen! A menyasszonyi ruha gyönyörű volt, ezt szinte minden vendég megerősítette. A férjem arcát pedig sosem fogom elfelejteni, amikor először meglátott benne. Könnycseppek gyűltek a szemébe, és alig tudott megszólalni. Szóval köszönöm a precizitást, a pontosságot, a kedvességet.

Üdvözlettel: Pulai Viktória

Kiss Csabáné, Budapest


Kedves Tóth Judit!

Szeretném megköszönni, hogy ilyen megbizható, korrekt emberek. Amit igértek mindent betartottak. Sajnos Budapesten ez nem mindig van igy. Eszter lányom nagyon szép volt a ruhában és főleg nagyon boldog, mert ez volt a vágya.

Üdvözlettel: Kiss Csabáné

Eszti és Gabszi, Izland


Szia Judit!

Nagyon szépen köszönjük a Jókívánságokat! Ruhaválasztásom nem volt egyszerű, de utólag csak azt mondhatom, hogy JÓ döntés volt. Rengeteg ruha közül kellett kiválasztanom azt az egyet, amiben a “NAGY” napon tökéletesen kellett hogy érezzem magam. Judittól és Esztertől rengeteg segítséget kaptam ehhez, házállásuk, segítőkészségük fantasztikus volt. A ruhám gyönyörű és ami a legfontosabb hogy kényelmes és tökéletes volt. A vőlegény teljesen el volt ájulva tőle, de nem csak Ő hanem a családom, rokonok és a barátok is. Nagyon Köszönöm a rengeteg segítséget amit tőletek kaptam!!!! Eszti + Gabszi / Izlandról.

További minden jót nektek, akinek csak tudom benneteket foglak javasolni !!!

Puszi.: Eszter

Mándliné Budai Juci és Mándli Balázs, Szombathely


Kedves Judit és Eszter!

Májusi esküvőmre már tavaly keresni kezdtem álmaim ruháját, amit nálatok meg is találtam. Köszönöm a segítségeteket, a hozzáértéseteket, és a türelmet, melyek által a tökéletes ruhát viselhettem a nagy napon. Gyönyörű és egyszerűen tökéletes volt! Kívánok nektek minden jót, ajánlani foglak benneteket!

Üdvözlettel: Mándliné Budai Juci

Kacz Edina


Kedves Judit!

Amikor 2009. őszén eldöntöttük a párommal, hogy összeházasodunk, azonnal tudtam, hogy a legelső, amit ki kell választanom, a menyasszonyi ruhám lesz. Alig vártam, hogy piacra kerüljön a 2010-es kollekció; s már a nemzetközi honlapokról tájékozódtam, amikor megtaláltam a San Patrick honlapján A RUHÁT. Igen, így csupa nagybetűvel… Azonnal beleszerettem, s némi kutatás után világossá vált, hogy a mi kis országukban Szombathelyre, hozzátok kell elmennem érte. Ez igen nagy távolság az otthonomtól, de amikor felpróbáltam A RUHÁT, már tudtam, nem érkeztem hiába! Tökéletes volt, pont olyan, mint amilyenről álmodtam! A nagy napon imádtam menyasszonynak lenni, ezt mindenkinek el is mondtam :-) ) A ruhám tökéletes volt, nagyon jól éreztem magam benne! Köszönöm a kedvességeteket, a hozzáértéseteket, a távolság miatti rugalmasságot; és hogy általatok lehettem a világ legszebb menyasszonya (természetesen a családom, a rokonaim, a barátok és az ismerősök szerint :-) ))

Ígéretemhez híven, küldök néhány fotót!

Üdvözlettel: Kacz Edina

Korándy Lívia


Sziasztok!

Több szalon meglesése, továbbá némi kétségek közötti hánykolódás után szerencsére eljutottam hozzátok, és ott első látásra beleszerettem a szépséges ruhába! :) Tökéletes kiegészítője volt a mi felejthetetlen, vigyorgós csodanapunknak! Köszönöm a kedves és türelmes hozzáállásotokat!

Üdv, Korándy Lívia

Sporethné Skerlecz Edina


Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok kedvességet és segítséget amit esküvőm előtt megkaptam tőletek! Első pillantásra tudtam ez az én ruhám,egy királylánynak éreztem magam benne,tökéletes volt! A férjem teljesen el volt ájulva! Csodálatos nap volt!!

Üdvözlettel: Sporethné Skerlecz Edina

Horváthné Sebestyén Judit


Kedves Judit és Eszti!

Az első ruhapróbára határozott elképzelésekkel érkeztem hozzátok. Nem azt tudtam pontosan milyen ruhát szeretnék,hanem azt, hogy milyet nem (ne legyen habos-babos szoknyája és pántos legyen). Tapasztalatotoknak és hozzáértéseteknek köszönhetően felpróbáltattatok velem az általam kiválasztottak mellett az elképzeléseimmel teljesen ellenkező modellt is. Otthon a próbán készült képeket nézegetve a nekem nem igazán tetsző ruhában egy "hercegnő" nézett vissza rám. Attól a pillanattól kezdve tudtam azt a ruhát szeretném viselni. A barátnőim (Judit, Rita) által a ruhához választott tollas fejdísz (ami elsőre meghökkentőnek tűnt számomra)is, tökéletes választásnak bizonyult. A ruha nem csak szép volt, hanem kényelmes is, egyszerűen imádtam benne lenni. Így a nagy nap egyetlen picit szomorú pillanata az éjfél volt, mikor már asszonyként lecseréltem a menyasszonyi ruhát a menyecskeruhára! Köszönettel tartozom a sok segítségért és kedvességért, amit tőletek kaptam és hogy hozzásegítettetek ahhoz, hogy az esküvőnk napja olyan legyen, mint amilyennek megálmodtam! A férjem arcán látott csodálattól és meghatottságától egyszerre éreztem magam gyönyörűnek, különlegesnek és végtelenül boldognak!

Köszönöm!: Horváthné Sebestyén Judit

Benkő Diána


Kedves Judit!

Bár én már úgy érkeztem a szalonba, hogy tudtam melyik modellt szeretném, azért izgultam, hogy rajtam is úgy fog-e állni, ahogy elképzeltem. A ruha egyszerűen ideális volt. Véleményem szerint önmagáért beszél a szalon által forgalmazott ruhák minősége és a profizmus amellyel dolgoztok.

Üdvözlettel: Benkő Diána

Völgyesi-Daday Anita


Kedves Judit!

Köszönöm, hogy tavaly télen megkerestél, és segítettél nekem, hogy ebben a gyönyörű ruhában mondhassam ki az igent. Az Epilogo szerelem volt első látásra, hálás vagyok a sok segítségetekért, rugalmasságotokért és hozzáértésetekért! A ruhában eltöltött minden perc öröm volt, remélem ezt a csatolt képek is tükrözik. Sok sikert és sok mennyasszonyt kívánok Nektek!

Hálás köszönettel és üdvözlettel,

Völgyesi-Daday Anita

Fisher Maróti Csilla


Kedves Judit és Eszter!

Köszönöm, hogy segítettetek megvalósítani ezt a csodálatos napot! A döntés a gyönyörű Pronovias darab mellett hamar megszületett, de beszerezni annál bonyolultabb volt! Március végén még nem volt meg a ruhám májusi esküvőmre, ekkor kerestelek fel titeket, valószínűleg az utolsó pillanatban… Profi módon intézkedtetek és hipp-hopp meg is lett az álomruha! Végtelenül kedves és segítőkész hozzáállásotok elmondhatatlanul sokat számít akkor, amikor az ember lánya az esküvői ruhája miatt aggódik! Ezer köszönet érte! További sok sikert nektek!

Szeretettel üdvözöl: Fisher Maróti Csilla

Márfiné Balogh Mónika


Sziasztok!

Bár kiskoromban sohasem játszottam el a menyasszonyt és nem szoktam álmodozni a ruháról sem, Nálatok megtaláltam a tökéletes, igazi “Moncsis” RUHÁT – ahogy a barátnőim mondták a kiválasztáskor :-) A legelső, amit elintéztem a szervezés során, az a ruhaválasztás volt és csak azért mentem be egy másik szalonba, mert 9-kor – mikor a városba érkeztünk- még nem voltatok nyitva… :-)

Május 8 nagyon szép nap volt, élveztem minden percét, igazi királylánynak éreztem magam, amit tovább tetézett a sok dícséret – a ruhát illetően is. Azt hiszem, minden jól sikerült, köszönet Nektek és persze a többi résztvevőnek is! Fergeteges nap volt!!!

köszönjük
Márfiné Balogh Mónika

dr. Tóth Judit


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni a sok segítséget és kedvességet, amit az esküvőm előtt nyújtottatok a ruha kiválasztásában és rám igazításában!

Üdvözlettel: dr. Tóth Judit

Tengelitsné Szabó Zsófia & Tengelits Szigfrid


Kedves Judit és Eszter!

Elöször is szeretnénk megköszönni a sok szeretetet és kedvességet,amit az esküvőnk elötti hónapokban kaptunk! A ruha nagyon csodálatos volt,amiben írtó jól éreztem magam,/még a 35 fokos melegben / is! Mindenki csak csodált minket,persze ez csak is nektek köszönhető! Mégegyszek nagyon szépen köszönünk mindent! Pár képet küldenénk a gyönyörű és feledhetetlen napunkról!

Sok -sok puszit küldünk:
Tengelitsné Szabó Zsófia & Tengelits Szigfrid

Grebenár-Hajba Tímea és Grebenár Péter


Kedves Judit és Eszter!

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget,amit a ruhapróba során nyújtottatok nekem.Amikor megtudtam,hogy 2010.07.10.-én férjhez fogok menni,már akkor eldöntöttem,hogy én csak a Romantika szalonba fogok menni,sehova máshova,itt fogom kiválasztani a menyasszonyi ruhámat.Így is lett,sikerült megtalálni álmaim ruháját,mégpedig egy gyönyörű Pronovias darabot a Gemma-t,ami nagyon kényelmes viselet volt egész nap!Igazi királykisasszonynak éreztem magam a nagy napon,sokat segítettetek a próbán,sok hasznos tanáccsal elláttatok,végig mosolyogtatok,őszintén elmondtátok a véleményeteket.Látni rajtatok,hogy imádjátok ezt a munkát,tiszta szívből segítitek a menyasszonyokat!:-))A lagzin nem győztem mindenki kérdésére válaszolni egyesével:”Gyönyörű szép a ruhád,honnan való?”Ha az ismerőseim közül bárki férjhez megy a jövőben,megmondom neki,hogy az első útja csak hozzátok vezessen!:-))

Köszönjük,hogy feledhetetlenné varázsoltátok életünk legszebb napját! További sok sikert kívánunk Nektek!

Sok Puszi:
Grebenár-Hajba Tímea és Grebenár Péter

Melinda, Győr


Kedves Judit és Eszter!

Évek óta tudtam, ha egyszer férjhez megyek, Pronovias ruhát szeretnék választani. Évről évre mindig megnéztem az új kollekciókat! Így történt ez tavaly nyár végén is….megláttam álmaim menyasszonyi ruháját! Akkor még nem is sejtettem, hogy idén esküvő lesz, holott férjemmel akkor már lassan 2 éve voltunk egy pár. Márciusi eljegyzésünk után, gyorsan el is határoztuk, hogy ne várjunk jövő nyárig, tartsuk idén az esküvőt! Amint a döntés megszületett, másnap sok-sok telefonálás után, Judit a vonal túloldalán végre jó hírt mondott, meg tudta rendelni a rég kiválasztott ruhát. A rendelés, próba, majd alakítás – az idő szűke ellenére – nagyon gördülékenyen ment, főleg, hogy én Győrben, a szalon pedig Szombathelyen van! Hálás köszönöm hasznos tanácsaitokat, valamint hogy segítettek nekem és a leggyönyörűbb, legkényelmesebb ruhát viselhettem azon a napsütéses nyári napon!!!

Kívánom Nektek, hogy még sok-sok mosolygós lánynak segítsetek kiválasztani álmai ruháját!

Melinda

Garainé Talabér Beáta és Garai Gábor, Szombathely


Kedves Judit és Eszter!

Mint mindenki életében egyszer eljön a nagy Ő, és ha már biztosan tudod, hogy Ő az igazi, csapjunk egy lagzit, Esküvőt tartunk! Ez így történt velem is, és nagy izgalomban készültem életünk egyik legboldogabb napjára! Legelső dolgom volt, hogy kiválasszam a menyasszonyi ruhámat, és minden gondolkodás nélkül tudtam, nálatok biztosan megtalálom! Judit és Eszter! A szó elszáll, az írás megmarad, és most itt szeretném nektek megköszönni, hogy mindenben segítségemre voltatok, mindent tökéletesen kiválasztottunk, a ruhám csodálatos volt és nagyon jól érztem magam benne! Köszönöm nektek a türemeteket és kívánok nektek sok boldog menyasszonyt!

A Romantika szalon-t mindenkinek csak ajánlani tudom és ezt meg is teszem!

Szeretettel: Garainé Talabér Beáta

dr. Elek Beáta


Kedves Judit és Eszter!

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, melyet a ruhám kiválasztásához nyújtottatok.

Üdvözlettel: dr. Elek Beáta

Pupp-Brecska Beáta


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni segítségeteket, a ruha tökéletes volt. Egyszerűen szépet szerettem volna a “NAGY” napra és ez sikerült.

Minden jót nektek!

Köszönettel: Pupp-Brecska Beáta

T. Vincze Viola


Kedves Judit és Eszter!

Ahogy ígértem, én is csatolok egy-két képet a levelemhez. Nem szeretném az előttem szólok sorait ismételni, de azt hiszem, ha mindenki olyan jól érezte magát a menyasszonyi ruhájában a Nagy Napon, ahogy Én is, akkor érthető a sok köszönetnyilvánítás :) Ezt át kell élni. Én is köszönöm a segítséget a ruhám kiválasztásához! Gyönyörű nap volt, remek idő, csak nagyon hamar elrepült.

További sok feleségjelöltet kívánok Nektek, nekik pedig azt, hogy élvezzék ki a készülődés és Napjuk minden percét, ahogy én is tettem!

T. Vincze Viola

Mersich István és Lakotár Tímea


Szia Judit!

Ahogy ígértem, küldök pár képet az esküvőnkről. (Mersich István és Lakotár Tímea, 2010. augusztus 07.) Nagyon szépen köszönök minden segítséget és leginkább a kedvességeteket. Nagyon örülök neki, hogy a Romantika Szalonban megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját a gyönyörű fátyollal és a menyecske ruhát, mely szintén tökéletes volt. Mindenkinek bátran ajánlhatom a szalont, hiszen minden információt, kelléket, tanácsot és kedvességet megkap az ember nálatok.

Köszönöm még egyszer. Üdv.: Timi

Csuli és Deze


Kedves Judit és Eszter!

Vadházasságunk megszelídítése 2010. június 12-én történt. A szervezés legfontosabb része a ruhaválasztás volt. Országot - világot bejárva kerestünk-kutattunk,néha még álruhába is bújtunk, hogy a legjobbra rátaláljunk. Már-már feladtuk a keresést, mikor az utunk a Romantika Szalonba tévedt. Ahogy beléptünk az ajtón tudtuk, hogy itt találunk rá arra, amit keresünk. Mert őszinte és igaz volt a mosoly, a segítőkészség és a segítség pedig határtalan. Szakmai hozzáértésetek felülmúlhatatlan!

Köszönjük Nektek szívből, hogy életünk egyik fontos állomásának részesei voltatok! Itt a vége, fuss el véle!

Csuli és Deze

Beke-Tóth Szilvia


Kedves Romantika Szalon!

Küldök pár képet a legszebb napról! Köszönöm a szép ruhát és a segítséget, nem szívesen vettem le magamról, annyira jól éreztem magam benne. Bármikor belebújnék, megismételném az egész napot, nagyon jól sikerült! Minden jót kívánok, és mindenkinek legalább ilyen szép ruhát!

Üdvözlettel: Beke-Tóth Szilvia

Dr. Bognár Enikő és Dr. Kernya Tibor


Kedves Judit és Eszter!

Köszönetet szeretnénk mondani a szívélyes segítőkészségükért, hozzáértő tanácsaikért és megbízható szolgáltatásaikért. A San Patrick “EGARA” modellje barátaink és rokonaink tetszését rendkívül elnyerte. Egyszerű, elegáns és hozzám, menyasszonyhoz nagyon illő ruha volt. Viselete hosszú órákon át nem okozott gondot, mert uszálya nem akadályozott a táncban. A meleg nyári nap ellenére is jó volt viselni. Könnyű és kellemes, jó illatú, nagy örömöt okozó, csodálatos darab volt. Nem utolsó szempont, hogy fazonja a legújabb divatot követte. A hozzá ajánlott hosszú fátyol pedig a násznép nagy ámulatát váltotta ki. Ismételten köszönjük kedvességüket, és további sikereket kívánunk szalonjuk működtetéséhez.

Üdvözlettel: Dr. Bognár Enikő és Dr. Kernya Tibor

Bárányné dr. Czékman Ildikó


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni a menyasszonyi ruhám kiválasztásához nyújtott segítségeteket! Ti vagytok a legjobbak!

Üdvözlettel: Bárányné dr. Czékman Ildikó

Hajni


Kedves Lányok!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani nektek a sok segítségért, amit nyújtottatok!!!!! Megbízható és rugalmas hozzáállásotokkal valóban megkönnyítettétek számomra a “nagy eseménnyel” járó bonyodalmakkal teli szervezést lévén, hogy az esküvő színhelye Olaszország volt. Mindenkinek őszinte szívvel ajánlom szalonotokat, ahol minőségi ruhák hozzáillő kiegészítőkkel várják a leendő menyasszonyokat. A ruhaválasztásban sokat segített szakmai tudásotok és a közvetlen, oldott hangulat.

Sok sikert nektek a jövőben is, és még egyszer köszönöm!!!

Hajni

V-Galambos Mónika


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni, a ruhapróbák alatti sok kedvességet, segítőkészséget, és természetesen a csodáltos ruhát, amiben igazi kis hercegnőnek érezhettem magam a Nagy napon.

Köszönöm! V-Galambos Mónika

Csizmazia-Varga Katalin


Sziasztok!

Ahogy ígértem küldök néhány képet az esküvőnkről. Köszönöm a segítségeteket és a szép ruhát, nagyon jól éreztem magam benne egész nap.

További munkátokhoz sok sikert kívánok!

Csizmazia-Varga Katalin

Eszter & Ákos


Kedves Judit és Eszter!

Szeretnénk megköszönni, hogy életünk legfontosabb napját tökéletessé tettétek a csodálatos BOSFOR ruhával. Valamint, hogy segítettetek kiválasztani az egyéniségemnek megfelelő ruhát, és mind azt, amit az előkészületektől a végkifejletig nyújtottatok. A ruha annyira elvarázsolt, hogy a mai napig nem bántam meg, hogy megvásároltam. Még egyszer köszönjük a sok segítséget és szeretetet, amit tőletek kaptunk.

A Romantika Szalont bátran ajánlom minden menyasszonynak. U.I.: … a képek magukért beszélnek…

Köszönettel: Eszter & Ákos

D.-T Merci és Takács Gábor


Sziasztok!

Köszönöm szépen a ruhát és a sok segítséget! A ruha szuper volt, meglepetésemre nagyon könnyű volt benn táncolni! A vendégsereg körében pedig elsöprő tetszést arattam! :-)

Üdvözlettel: D.-T Merci

Horváth-Varga Anikó


Kedves Judit és Eszter!

Ezúton szeretném megköszönni segítségeteket amit a ruháim kiválasztása során kaptam! Mind a kislányok és én is nagyon jól éreztem magam a ruhámban s így igazi hercegnőnek érezhettem magam életem legcsodálatosabb napján! Mégegyszer köszönöm szépen, valamint nagyon sok sikert kívánok a jövőben!

Üdvözlettel: Horváth-Varga Anikó

Illésné Császár Hajnalka


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném nektek megköszönni a sok segítséget, a kedvességeteket, és persze ezt a Gyönyörű ruhát! Csodás nap volt, és ezt nektek is köszönhetem!

Üdvözlettel: Illésné Császár Hajnalka

Baráth Krisztina


Kedves Judit!

Esküvőnk előtt egy évvel egészen véletlenül fedeztem fel a Pronovias spanyol ruhamárkát. Teljesen beleszerettem a 2010-es kollekció MAGDA nevű menyasszonyi ruhába, és mintha égi jelet kaptam volna, mert kedvenc írónőm, Szabó Magda nevét viseli. Innentől már nem volt kérdés, hogy őt választom. :-) Azonban a ruha beszerzése nem bizonyult egyszerűnek. Hosszas keresgélés után találtam rá a Romantika Szalonra. Nem érdekelt, hogy az ország másik végében van, Judit hihetetlen kedvessége, segítőkészsége révén ez nem jelentett problémát. Számára tényleg nincs akadály!!! Judit gyorsasága és pontossága révén a ruha időben megérkezett és pont olyan volt, mint ahogy elképzeltem magamon. Profizmusának köszönhetően annyi mindenre megtanított és felkészített a ruhaigazítás során, és mindeközben úgy éreztem, mintha már régóta ismerném őt és a barátnőm lenne. Judit, szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget és kedvességet, amit tőled kaptam! Ha nem lenne a távolság, biztos bemennék hozzád beszélgetni egy jót! :-)

Minden jót és sok-sok menyasszonyt kívánok a jövőben!

Üdvözlettel, Baráth Krisztina

Melitta


Sziasztok Csajok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a csodaszép és különleges ruhát viselhettem a számomra egyik legfontosabb napon! Biztos nem emlékeztek rá, de legalább 10-15 ruhát felpróbáltam, totális zűrzavar volt bennem, azt mondtátok, hogy tudni fogom melyik legyen…… és egyszer csak jött az az érzés…. nekem ez a ruha kell!!! :o ) Köszönöm, hogy türelmesek és segítőkészek voltatok velem a ruhapróbák során és bármikor bármilyen kérdés, kérés alkalmával készségesen álltatok rendelkezésemre!

Hatalmas élmény volt!

Köszönöm, Melitta

Simon-Petró Eszter, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, Kedves Judit!

Miután Peti megkérte a kezem, nagy várakozással vettem meg az első(és mint később kiderült utolsó) Esküvő magazinomat. Átlapozva az újságot, találtam is pár ruhát,ami nagyon tetszett, és láttam, hogy épp egy szombthelyi szalon kínálata. Ekkor kerestem fel a Romantika Szalont, ez volt az első és az utolsó ,ahol jártam. Három ruha felpróbálása után megtaláltam az Igazit! Nemcsak a ruha volt az Igazi, hanem a Szalon is!!! Nagyon tetszett az őszinteségetek, mert így tudtam, hogy számíthatok a véleményetekre! Ahogy a ruhát alakítottátok, a kiegészítők kiválasztásánál segítettetek,abból kiderült, hogy egy profi, tapasztalt csapat kezében vagyok! Innen is köszönöm, hogy mellettem álltatok, és minden kívánságomat teljesítettétek, így biztonságban érezhettem magam az egyik legfontosabb kérdésben az esküvőmmel kapcsolatban. Ja, és Judit, igazad lett: egy falatot sem tudtam enni!!!

Szeretettel, Simon-Petró Eszter

Kinga


Kedves Judit és Eszter!

Azt hiszem Ti is jól láttátok, hogy én nem azon lányok közé tartoztam, akik már legalább egy évvel a NAGY NAP előtt elkezdik szervezni esküvőjük minden apró részletét, és természetesen mindezt kezdik a ruha kiválasztásával, végigjárva az összes esküvői ruhaszalont a közel-távolban. Bizony, én vagyok az a lány, aki – ha jól emlékszem – kb. májusban ment be Hozzátok boci szemekkel könyörögve, hogy júliusi esküvőjére megtalálja azt a gyönyörű ruhát, ami 3 hónappal később is tökéletesen fog rajta állni áldott állapota miatt. Hála Nektek és a spanyol Pronovias cég gyors és hatékony munkájának, a vártnál előbb megérkezett az a ruha, amit katalógusból választottam ki a Ti segítségetekkel, és amit közvetlen az esküvő napja előtt tökéletesen rám igazítottatok. Azt hiszem a mi esküvőnk soha nem jött volna létre, ha nincs a Romantika Szalon és persze nem vagytok Ti, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhetek azért, hogy ruhámmal elbűvölhettem családomat és vendégeinket.

Hálás köszönet érte!

Kinga

Réfi Szilvi


Kedves Judit és Eszter!

Megkésve bár, de annál nagyobb örömmel és köszönettel küldök pár fotót az esküvőnkről! Köszönöm a sok türelmet, a kedvességet, a szakértelmet, azt a fajta segítőkészséget, hogy az esküvő macerás ruhaválasztási része akkor és ott lezárult, amikor megtaláltunk Titeket! Győnyörű volt a ruha, maga az igazi ékszer! Tökéletes választás! Köszönettel és meggyőződéssel, hogy csak TIteket foglak minden menyasszonynak ajánlani, kívánok Nektek: Nagyon Boldog Új Évet és további sok sikert … és persze türelmet a menyasszonyaitokhoz! …mert néha az is kell… :)

Üdvözlettel: Réfi Szilvi

Czakó Nóra és Szöllősy Károly


Kedves Romantika Szalon,

Ezúton szeretnem megköszönni a segítségüket a ruha kiválasztásával kapcsolatban. Nagyon jól éreztem magam benne és tartást adtak a merevítők, könnyű volt viselni és mozogni-táncolni benne. Annyira megszerettem a ruhát és mindenkinek nagyon tetszett, s úgy hiszem nagyon illett hozzám. Mégegyszer köszönöm és íme a képek.

Minden jót és további sok sikert!

Czakó Nóra és Szöllősy Károly

Őri-Simon Eszter


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni a meseszép ruhát, a kedvességeteket és a színvonalas kiszolgálást. További sok sikert!

Üdvözlettel: Őri-Simon Eszter

dr. Péntek-Kovács Zsuzsanna


Kedves Romantika Szalon!

Kicsit megkésve ugyan, de küldöm a képeket… Szeretném mégegyszer megköszönni a segítségetek és szakértelmetek, amivel segítettetek a tökéletes ruhát megtalálni a tökéletes napra! A vőlegényemnek még a szava is elállt, amikor meglátott :) ) További sok sikert kívánok Nektek és mindenkinek ajánlani fogom, hogy Tőletek válasszon ruhát!

Szeretettel: dr. Péntek-Kovács Zsuzsanna

Éva és Péter


Judit, Eszter!

Köszönjük a barátságot, a kedvességet, a türelmet és ezt a gyönyörű ruhát, amivel ti is részesei lettetek e fantasztikus napnak.

Éva és Péter

Menyasszonyok! Ne csak álmodjatok, éljétek át az álmot, és ha ide bejöttök, az valóban teljesül!!

Simon-Somogyi Beáta


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni segítségeteket, kedvességeteket, és persze a gyönyörű ruhát! Mindez hozzájárult ahhoz, hogy a Nagy Nap igazán csodálatos lett és felejthetetlen.

Üdvözlettel: Simon-Somogyi Beáta

Évi


Sziasztok!

Megköszönve türelmeteket küldjük néhány esküvői képünket. Valamint szeretnénk megköszönni mindazt a türelmet és kedvességet, melyet a ruhák választásakor, próbálásakor kaptam Tőletek.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánva,

Üdvözlettel: Évi

Sási, Németország


Sziasztok!

Kicsit megkésve, de szeretném megköszönni nektek, hogy olyan kedvesen, rugalmasan, kreatívan segítettétek tökéletessé tenni ezt a számomra fontos napot :-) Örülök, hogy hozzátok tértem be elsőre és nem is mentem tovább! Csatolok pár képet, hogy lássátok az “eredményt”!

Üdv Németországból!
Sási ;-) )

Balassa-Szökrönyös Éva


Kedves Judit és Eszter

Köszönöm azt a mérhetetlenül türelmes kiszolgálást, segítőkészséget, profizmust és kedvességet, amellyel nálatok találkoztam. Hálás vagyok, hogy ezen a fontos napon az egyéniségemhez legjobban illő ruhát viselhettem. Köszönöm a maximális hozzáértést, törődést és hogy ti is a legmagasabb minőséget képviselitek!!! További sok-sok sikert és legalább annyira boldog menyasszonyt kívánok nektek, mint amilyen én voltam!

Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek.

Balassa-Szökrönyös Éva

Tímea


Kedves lányok!

Örömmel küldöm a képeket erről a csodaszép ruháról. Külön köszönet a türelmes, odaadó munkátokért. A ruha viselése nem volt megterhelő, legszívesebben megtartottam volna. További sok sikert a munkátokhoz,és megannyi boldog feleséget.

Üdv.:Tímea

Wolf-Csécs Gabriella


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm a kedvességet, a sok-sok türelmet és ezt a gyönyörű ruhát, amivel ti is részesei lettetek a nagy napnak.

Üdvözlettel Wolf-Csécs Gabriella