Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2011

Geröly Anita-Horváth Roland (Cák)


Sziasztok Lányok,

Szeretném megköszönni a segítséget, a profizmust, a rengeteg tanácsot, amit Tőletek kaptam… és persze „A RUHÁT”… További sikeres munkát és sok boldog menyasszonyt kívánunk Nektek! (képek: Molek Csaba)

Szeretettel: Anita&Roland

Siposné Joó Tímea és Sipos Tamás, Acsád


Sziasztok csajok!

Köszönöm, hogy segítségetekkel életem egyik legfontosabb, és legszebb napját ezzel a csodás menyasszonyi ruhával koronázhattam meg. Mindamellett, hogy a ruha gyönyörű volt nem utolsó sorban tökéletes volt az összhang.

Timi

Solymosi – Csuvár Katalin és Solymosi Tamás, Kőszeg


Sziasztok!

Majdnem fél év telt el esküvőnk óta, de emlékszem annak minden szépségére, a megelőző egy éves szervezési felkészülési időre is. Köszönöm Nektek mégegyszer a sok segítséget, türelmet, azt a természetes hangulatot, amit a nagy izgalmak közepette teremtettetek. Ez nagyon fontos volt nekem és állítom, hogy szerepet játszott a döntésemben. Nem választottam könnyen és nem mondhatom, hogy beleszerettem az első felpróbált ruhába.

Olyan alszok még rá egyet típus vagyok, emiatt jól össze is keveredtem és bár korán elkezdtem nézelődni, hónapokig keresgéltem és vagy 20 ruhát próbáltam. Végül olyat választottam (Pronovias-Fuente), amit először nem is gondoltam volna, ahogy felpróbáltam éreztem, hogy ez lesz az igazi (mert ezt megérzed a próba alkalmával), de nem tudnám megmondani miért, egyszerűen tökéletes volt a próbán (de nem a mérete:-))), energiát kaptam tőle és nőiesebben éreztem magam. Csodajó választás volt és annyira kényelmes, hogy a szintén nagyon kedvenc menyecskeruha átvételét próbáltam húzni – halsztani egy kicsit:-))

Minden menyasszonynak nagyon jó keresgélést kívánok és élvezzétek ki a ruhapróbák szép perceit és a szervezés összes apró örömét, mert ilyen remélhetőleg csak egyszer van az életben!

Borbélyné Bors Réka és Borbély Gábor, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm a szép ruhát,és köszönöm a kedvességet, a sok jó tanácsot is. További sikeres munkát és még több elégedett menyasszonyt kívánok!

Üdvözlettel:

Réka és Gábor

Hajni és Gyula, Csepreg


Kedves Lányok!

Köszönöm a hozzáértő segítséget, türelmet, profizmust és rugalmasságot. Köszönöm, hogy rövid beszélgetés után máris tudtátok mit szeretnék, melyik ruha vagyok én. Igazatok volt, az Eurekánál nagyszerűbb, egyéniségemet hűen tükrözőbb ruhát ma sem tudok elképzelni. Egyszerű, de nagyszerű. Aprólékos kidolgozás, csodaszép csipke. Szerettem nagyon.

Örülök, hogy a Romantika Szalont és Benneteket választottalak, jó kezekbe kerültem. További sok sikert és sok boldog menyasszonyt kívánok.

Hálás köszönettel: Hajni

Szalai Ildikó és Szalai Márton, Szombathely


Esküvőnk felejthetetlenségében óriási szerepet játszottatok. Az előkészületek és az aznapi teendők is stresszmentesen és mosolygósan teltek. Házasságkötésünket megelőző találkozásaink során hihetetlen segítséget kaptam Tőletek, kizárólag a mi érdekeinket szem előtt tartva, a számomra legmegfelelőbb ruhát ajánlottátok. A nagy napon pedig rendkívüli profizmussal, a ruhát rámszabva öltöztettetek úgy, hogy a délután és az este folyamán egyszer sem éreztem kellmetlenül magam az esküvői ruha miatt, sőt este a barátnőim szóltak rám, hogy ideje lenne a menyecskeruhát felvennem.

Utólag is nagyon köszönöm Nektek, és annak aki most áll a nagy nap előtt csak ajánlani tudom a Romantika Szalont!

A képek magukért beszélnek.

Köszönjük!
Ildi

Horváth Eszter és Horváth Bertalan, Vassurány


Kedves Lányok!

A Ti szalonotok volt az első, ahol menyasszonyi ruhát próbáltam (és utána tovább már nem is mentem:)). Emlékszem, ahogy sorra hoztátok a szebbnél szebb ruhakölteményeket. Úgy gondoltam nem fogok tudni választani, mígnem felpróbáltam egy ruhát, ami teljesen más volt, mint amit korábban elképzeltem, de tudtam, ez az amit kerestem. Köszönöm a türelmet és a segítséget!

További sok sikert kívánok Nektek, szeretettel:

Horváth Eszter

Kovács-Gazdag Nikoletta és dr. Kovács Gábor, Sopron


Kedves Romantika Szalon!

Pár fotóval szeretném megköszönni a segítségeteket, hogy sikerült megtalálnom azt a ruhát az esküvőnkre, amiről már kislányként is álmodtam! Megfogalmazhatatlan volt az érzés, amíg rajtam volt, valahogy én, én maradtam benne. /remélem értitek, mire gondolok:) / Nagyon profi munkát végeztek, ez az első szalonban eltöltött perctől fogva egyértelmű volt.

Nem mindennapi az a törődés és segítőkészség, ahogy a ti csapatotok dolgozik! Szóval még egyszer köszönöm a segítségeteket, és az csak természetes, hogy ezentúl minden menyasszonyt hozzátok fogok irányítani!

Üdvözlettel: Kovács-Gazdag Nikoletta és dr. Kovács Gábor

Mátyás Ildikó és Varga András, Rum


…a nagy napon eggyé vált velem a ruha… :o )

Köszönöm Nektek! Köszönöm a hozzáértő segítségeteket, a jó hangulatú próbákat, a jó poénokat, a sok mosolyt és kedvességet!

Szeretettel: Ildi

Sedlák-Rostás Beáta és Sedlák Péter, Sopron


Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a tökéletes ruhát! Nem volt kérdés, hogy honnan választok, és a ruha is szerelem volt első látásra! :) Nagyon jól éreztem magam a ruhában, és ehhez tőletek minden segítséget megkaptam. A fényképezés alatt egy kisfiú odajött, és azt mondta, hogy “Te nem is menyasszony vagy, hanem királylány!” :) És én is királylánynak éreztem magam, amit köszönök nektek. A fényképeket azóta is imádom nézegetni, amiből most küldök nektek is néhányat.

Még egyszer köszönök mindent és mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont!

Üdvözlettel, Sedlák-Rostás Beáta

Ebedli – Kiss Hajnalka és Ebedli Péter, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Először is köszönöm a gyönyörű ruhát, amit eddigi életem legfontosabb napján viselhettem. Továbbá nagyra értékelem a sok türelmet és kedvességet, amiben részesítettetek. A legjobb döntés volt, hogy Titeket választottalak! A szalon ízléses, szép, kényelmes, akárcsak a ruhák és Ti.

Még egyszer köszönöm!

Üdvözlet, Ebedli - Kiss Hajnalka Zalaegerszegről

Horváth Rigó Eszter és Horváth Balázs, Sopron


Kedves Judit és Munkatársai!

Köszönöm, hogy visszarepülhettem az időben kislány koromba, mikor még királylány szerettem volna lenni, ha nagy leszek. Valóban királylány lettem a nagy napra a Ti segítségetekkel. Az esküvőszervezés legszebb élménye a látogatás Nálatok, a ruhapróba, és a szerelem első látásra élmény a ruha kiválasztása során. Köszönöm a beszélgetéseket, hogy ugyanolyan lelkesek voltatok Ti is az esküvőnkkel kapcsolatban, mint mi magunk, hogy okos “anyai” tanácsokkal oszlattátok el a félelmeket, és osztottátok meg velünk a tapasztalatokat, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön a nagy napon. Az esküvő életem legszebb napja volt, és minden nap ugyanolyan szép azóta is, hiszen már a kisbabánkat várjuk.

További jó munkát Nektek, a hozzátok betérő menyasszonyoknak pedig ugyanolyan tartós boldogságot kívánok, mint amilyen a miénk!

Eszter és Balázs

Pándorfalvi Valéria és Pándorfalvi Gábor, Győr


Kedves Romantika szalon!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, profizmust és kedvességet,amit Tőletek kaptam, mire a tökéletes ruhát megtaláltam. A ruhám maga volt a tökéletesség megtestesítője, teljes mértékben tükrözte az egyéniségemet. A távolság ellenére egy percig sem bánom, hogy ezt a szalont választottam, mert tudtam, jó kezekben vagyok. Köszönöm, hogy részei voltatok az álmom megvalósításának!

További sikeres munkát és sok boldog menyasszonyt kívánok.

Szeretettel: Vali

Marasztóné dr. Magyar Viktória és Marasztó Zoltán Budapest


Kedves Lányok!

Csatolva küldök pár fotót a mi nagy napunkról. Ezzel szeretnénk megköszönni Nektek a segítséget, türelmet, szakértést és rugalmasságot, aminek köszönhetően megtaláltam az igazán hozzám illő menyasszonyiruhát (Pronovias-Flama). Ez az egyszerű, mégis gyönyörű ruha mindenkinél óriási sikert aratott. Nagyon szerettem viselni. Bizalommal és jó szívvel ajánlom mindenkinek a Romantika Szalont!

További sok sikert, kitartást és minden jót kívánunk Nektek a leendő menyasszonyokhoz!

Hálás köszönettel: Viki és Zoli

Asbóth-Németh Orsolya és Asbóth András, Sárvár


Kedves Lányok!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, a profizmust és a kedvességet, amivel lehetővé tettétek, hogy megtaláljam a számomra tökéletes menyasszonyi és menyecske ruhát. Az első alkalommal tanácstalanul léptem be a szalonba, mert sok más menyasszonnyal ellentétben nekem nem volt elképzelésem, hogy milyen ruhát szeretnék, és mi állna jól. Ti az első percben tudtátok, hogy melyek azok a ruhák, amelyek között meg fogom találni a nekem valót, a gyönyörű Alminát, és a második próba után már le sem akartam venni, legszívesebben abban mentem volna haza… Életem eddigi legboldogabb napját töltöttem abban a két csodaszép ruhában! Minden pontosan olyan volt, amilyennek a Férjem és én megterveztük, bármikor szívesen visszamennék az időben, hogy újra átélhessük az esküvőnk napját:-)

Mégegyszer köszönöm a segítségeteket és további sok sikert kívánok Nektek munkátokhoz!

Üdvözlettel: Asbóth-Németh Orsolya

Sáncziné Horváth Mária és Sánczi Gyula – Sopron


Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, hozzáértést és kedvességet amit nyújtottatok nekem. A CEREZA tökéletes választás volt egy “Romantikus” szalonban!!! :-D További sok türelmet és örömteli perceket kívánok a leendő menyasszonyokhoz!!! - Mert minden NŐ lehet egyszer KIRÁLYLÁNY!!! :-) )) -

Fieszl-Schlenk Magdolna és Fieszl András, Vác-Zebegény


Kedves Judit és Csajok!

Végre néhány képpel is megköszönhetem Nektek azt a sok segítséget, türelmet, és őszinteséget, amit Tőletek kaptam! Én az ország másik feléről csöppentem Hozzátok, de egy pillanatra sem volt kétségem, hogy a legjobb kezekben leszek. Nálatok várt a Ruha, San Patric Carey, ami szerelem volt első látásra :) Mindenki szerint tökéletes volt az összhang ruha és menyasszony között :)

Nagyon sok ennyire elégedett menyasszonyt és később feleséget kívánok Nektek a jövőben!

Üdvözlettel: Magdi :)

Ohr-Lehoczky Katalin és Ohr Krisztián, Wassenaar – Hollandia


Kedves Lányok!

Először is nagyon szépen köszönjük a segítségeteket! Bár csak két alkalommal voltunk idehaza az esküvő előtt, mégis gördülékenyen ment a ruhaválasztás. Bevallom, hogy a ruhapróba napja életem eddigi egyik legizgalmasabb és legszebb élménye volt. Baráti, nagyon kellemes hangulatban telt el az a csodálatos két óra, mely alatt hihetetlen segítőkészségetek és szakértelmetek révén sikerült megtalálnom azt a ruhát – Pronovias/Flama – amely valóban tükrözi az egyéniségemet, és amelyben úgy éreztem magam, mint egy hercegnő.

Még egyszer köszönet és sok sikert kívánunk a csapatnak!

Katalin és Krisztián Hollandiából

Szalay Eszter és Szabó Tamás, Sárvár


Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Csodálatos volt a ruha! Minden esküvőre készülőt bíztatok, hogy hozzátok forduljon bizalommal! :) További jó munkát és szakmai sikereket kívánok nektek!

Üdvözlettel: Eszti

Steininger-Lipták Zsófia és Steininger Attila, Szombathely


Sziasztok!

Köszönöm a sok segítséget és a türelmet! A ruha és a kiegészítők is gyönyörűek voltak, a férjemnek és a násznépnek is nagyon tetszett! Én is elmondhatom magamról, hogy az első és egyben az utolsó ruhaszalonban voltam bennt, amit így utólag sem bántam meg!

Gyönyörű volt az összes ruha!

Mégegyszer köszönök mindent!

Székely-Kálmán Renáta és Székely Lehel, Szombathely


Szia csajok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, a kedvességeteket, amivel ti is hozzájárultatok, hogy igazi álom esküvőnk volt 2011.06.25-én! Szeretettel küldöm nektek ez a pár képet!

Üdvözlettel: Reni

Mánfai Diána és Jaroslav Palkovic, Ballachulish – Skócia


Drága Romantika Szalon dolgozói,

Nagyon köszönöm,hogy még a kisebb komplikációk ellenére is mindent nagyon szuperül megoldottak,még ilyen kis rövid időn belül is. Párommal ugyan csak az esküvő előtt érkeztünk haza, mindenben számíthattunk Önökre. A kis komplikációk alatt értem, hogy sok mindent az utolsó pillanatra hagytunk a vőlegényemmel. Nagyon köszönjük a közreműködést és minden segítséget. Egy örök emlék marad,hisz az Önöktől vett ruhában igazán hercegnőnek érezhettem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom,ha esküvő,hát a Romantika Szalon.

Nagyon köszönjük, Dia & Jaroslav

Nagyné Németh Katalin és Nagy Róbert, Szentgotthárd


Kedves Romantika Szalon!

…az első szalon…az elsőnek felpróbált ruha…PRONOVIAS: Genova, az én választásom. ;) Milyen egy jó menyasszonyi ruhaszalon? Pont olyan, mint a Tiétek! ;) Gyönyörűbbnél-gyönyörűbb menyasszonyi ruhaköltemények, kellemes légkör, profi kiszolgálás…minden adott, amit egy menyasszony kereshet! Ezúton is nagyon köszönöm Nektek a sok-sok türelmet, kedvességet, segítséget! További sok sikert kívánok, biztosan figyelni fogom a honlapot, és az új kollekciókat. ;) …de már mint feleség. ;)

Fogadjátok szeretettel a képeinket!

Üdvözlettel: Kata

Geröly Mónika és Török László, Sopron


Szia!

Mellékelten küldöm a megígért képeket. Köszönöm a segítséget és a türelmet a ruha kiválasztásához. Férjemnek is nagyon tetszett.:)))Nagyon kényelmes volt a ruha, sajnáltam mikor le kellett venni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Romantika Szalont, mert itt minden segítséget, hasznos információt megkaptam tőletek.

Még egyszer köszönöm: Móni

Kocsis-Jagodics Klaudia és Kocsis Áron, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy Ti is hozzájárultatok a “Nagy nap” sikeréhez. A ruha csodás volt, osztatlan sikert aratott a Férjem és a násznép körében egyaránt! Profizmusotok és türelmetek nélkül nem válhatott volna valóra ez az álom. Mindenkinek csak Titeket tudlak ajánlani, hisz a hatalmas ruhaválaszték mellett kedves arcok és hozzáértő csapat várt minden alkalommal, ahányszor csak mentem. Kívánom minden leendő menyasszonynak, hogy olyan fantasztikus és kényelmes ruhát találjon, mint amilyenben én állhattam az oltár elé életem legcsodálatosabb napján, 2011. július 30-án!

További sok sikert kívánunk munkátokhoz!

Kocsis-Jagodics Klaudia és Kocsis Áron

Vassné Csóbor Renáta és Vass László, Szombathely


Sziasztok! Köszönöm a türelmet, segítőkészséget, kedvességet…….és a GYÖNYÖRŰ ruhát!

Reni

Ui.: Mellékeltem pár képet :-)
Nagyon köszönök mindent!

Stern Éva és Stern Viktor, Szombathely


Kedves Judit, kedves Lányok,

E pár képpel és sorral szeretném megköszönni nektek azt a sok-sok kedvességet, türelmet, segítséget, profizmust, amivel fogadtatok mindig, amikor az álomruhát választottuk és készültünk életünk nagy napjára. Amikor én még csak a katalógusban a csodaszép választékot csodáltam, ti rám néztetek és már akkor tudtátok és ajánlottátok azt a ruhát, amit végül az esküvőnkön viseltem. Az elsőnek próbált ruha tényleg az igazi lett… Köszönöm nektek, hogy szakértelmetekkel, tanácsaitokkal megkönnyítettétek nekem a választást, a ruhám gyönyörű volt, hatalmas sikert aratott a csodálatos, elegáns fátyollal együtt. Egész délutános viselése nem okozott problémát, habkönnyű volt és valóban mesebeli hercegnőnek érezhettem magam benne. A szintén tőletek választott piros koktélruháról is csak jókat mondhatok, éjfél után méltó viselet volt az új menyecskének július 8-án az első nyári hőségben. :-)

Még egyszer hálásan köszönöm, hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjának sikeréhez! Minden kedves Menyasszonynak tiszta szívvel ajánlom, hogy forduljanak a Romantika Szalonhoz, és biztosan nem csalódnak majd!

Szeretettel:
Stern Éva és Stern Viktor, Szombathely

Nagy-Kovács Ildikó és Nagy Adrián, Budapest


Kedves Judit és Eszter!

Nem gondoltam, hogy a tökéletes ruha kiválasztása ekkora kihívás lesz, de Ti profi módon segítettetek a választásban. Hálás vagyok, hogy már az első alkalommal sikerült megtalálni a legjobb ruhát a MI napunkra. Ez a ruha pontosan olyan volt, melyről mindig is álmodoztam: hófehér, egyszerű és mégis különleges. Nagyon jól éreztem magam benne a Nagy Napon, és még a mindig kritikus férjem is azt mondta: “Ez a ruha tökéletes!”.

A násznép és az ismerősök is hasonló véleményen voltak, és csodálták a csupa-csipke ruhámat, melyben igazi hercegnőnek érezhettem magam. Köszönök mindent és további sok sikert kívánok! J

Üdvözlettel: Ildikó & Adrián

Babos-Nagy Júlia és Babos Lázló, Szombathely


Sziasztok!

Szeretném megköszönni a legszebb ruhát, amit a Nagy napon viselhettem! Köszönöm a sok segítséget, az őszinte véleményt, hogy melyik ruha áll jól és melyik kevésbé. Hozzátok mentem legelőször ruhát próbálni. A harmadik ruha felpróbálásakor belenéztem a tükörbe és egy hercegnő nézett vissza, egyből beleszerettem a ruhába (PRONOVIAS – GOMERA), gyerekkorom óta erre vágytam! Utána már nem is akartam többet próbálni, lebeszélni sem tudtatok volna róla. :) A Nagy Napon a násznép ámult és bámult, hogy milyen szép vagyok és mondták, hogy a ruha teljesen én vagyok; szolid csipke és ahogy csillogott a sok kis gyöngy rajta, leírhatatlan… A férjem sem tudott szóhoz jutni. Nagyon jó érzés volt, hogy én vagyok a legszebb! Amikor éjfél lett és le kellett venni a ruhát, nagyon sajnáltam, másnap mikor becsomagoltam majdnem elsírtam magam. A menyecskeruha is nagy kedvencem volt és a vendégeknek szintén tetszett. Idézném az unokatesómat: “El sem hiszem, átöltöztél egy szép ruhából egy még szebbe!” :) A húgom pedig mint a tanúm gyönyörű ruhában állhatott mellettem. Köszönjük!!!

További sok-sok szép ruhára vágyó menyasszonyt kívánok Nektek! :)

Babos-Nagy Júlia és Babos László

Tömő Hajnalka és Dennis Keizer, Amszterdam – Hollandia


Kedves Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni a sok sok segítséget, amit a menyasszonyi ruhám kiválasztása során kaptam Tőletek, és amivel hozzájárultatok életünk egyik legszebb napjához. Külföldön élő menyasszonyként nem volt lehetőségem arra, hogy bármikor csak úgy beugorjak Hozzátok egy ruhapróbára, viszonylag gyorsan kellett döntenem mindenben az esküvőnk szervezésekor. A távolság ellenére mindent nagyon rugalmasan kezeltetek, ami nekem óriási segítség volt. Csupa gyönyörű ruha közül válogathattam, így nehéz volt a döntés , de a hozzáértésetekkel és őszinte véleményetekkel ezt jelentősen megkönnyítettétek. így a Nagy Napon olyan ruhában pompázhattam, amitől nem csak a vőlegényem és a násznép ájult el, de nagyon kényelmesen is éreztem magam benne.

Úgy gondolom, hogy ez minden menyasszony álma – köszönöm Nektek, hogy az enyém valóra vált!!

Tömő Hajnalka és Keizer Dennis

Sinka-Szabó Zsuzsanna és Sinka András, Johannesburg, Dél-Afrikai Köztársaság


Kedves Lányok!

Nem tudom elégszer megköszönni a sok segítséget, amivel azon munkálkodtatok, hogy a Nagy Napon csodálatos ruhában állhassak az oltár elé a leendő férjemmel. Ti voltatok az első szalon, ahol ruhákat próbáltam és Hozzátok is tértem vissza (nem véletlenül, hiszen profizmusotok, őszinteségetek már az első alkalommal meggyőző volt számomra), hogy végül Ti segítsetek a megfelelő ruha megszerzésében.

A ruhám mindenkinek nagyon tetszett, de a legfontosabb, hogy a férjem úgy érezte, látta csodálatosan nézek ki benne és én egész este tökéletesen éreztem magam, olyannyira, hogy le se szerettem volna venni és szívem szerint vissza se adtam volna Nektek, de legalább is időről időre újra felpróbálnám, ha lehetne. Köszönöm még egyszer a sok türelmet, és azt, hogy bármikor arra jártam örömmel segítettek felpróbálni a ruhámat (akármennyire sok dolgotok volt is), amit külön Nekem rendeltetek meg, hogy ezzel is nagyszerűbbé tehessük a Nagy Napot.

Kívánom minden leendő menyasszonynak, hogy olyan csodálatos legyen esküvője napja amilyennek eltervezi és találja meg a számára leginkább tökéletes ruhát és hogy eben egy olyan pofi csapat legyen segítségére, mint amennyire Ti azok voltatok Nekem.

Üdv: Sinka-Szabó Zsuzsanna

Klára Ágnes és Polgár Nándor, Bük


Kedves Lányok!

Ezúton is szeretném megköszönni a sok segítséget melyet nyújtottatok nekem a ruha kiválasztásánal a kiegészítőkben és mindenben. Az első és az utolsó szalon volt a Romantika ahova betértem a második ruhát ki is választottam és egy percig sem kételkedtem a döntésemben. Mellékelten küldök néhány képet. A ruha nem csak gyönyörű, de nagyon jól is éreztem magam benn.

Köszönök mégegyszer mindent!
Sok-sok boldog menyasszonyt és jó munkát kívánok!

Klára Ági

Kissné Tóth Anett és Kiss Zoltán, Veszprém


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni a türelmet, a kedvességet és a hozzáértést amivel hozzájárultatok, hogy az esküvőm napján jól érezzem magam a ruhában. Tökéletes volt a választás! Csatlakoznék az előttem íróhoz… :-) „ az első szalon…..az első ruha „ ( St. Patrick – Carey ). :-) Nagyon szuper volt!!!

A Szalont csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak a legszebb napunkon!

Üdvözlettel: Anett

Németh Ildikó és Parádi Balázs, Kőszeg


Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszönök nektek mindent, a ruhám mindenkinek nagyon tetszett!!! Mindenkinek ajánlani fogom a szalont,nálatok vannak a legszebb ruhák, ami nem mindegy a Nagy napon!

Ilcse & Balázs

Kovács Andrea és Varga Tamás, Acsád


Sziasztok Csajok!

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget! Még az eső ellenére is ragyogóvá varázsoltátok a napunkat. Mindkét ruha fantasztikus volt!

A menyasszonyi ruhát pedig köszönöm, hogy Nekem rendeltétek!!!!!

puszi Andi és Tomi

Mersich Helga és Hováth Zsolt, Horvátzsidány


Sziasztok!

Szeretném megköszönni azt a megismételhetetlen és felejthetetlen élményt, amit nektek köszönhetően átélhettem. Nálatok megtaláltam álmaim ruháját, amit mindig is szerettem volna, és egyszer végre szépnek éreztem magam. A násznép körében is nagy sikert aratott, éjjel nehéz szívvel váltam meg tőle. Látnotok kellett volna a kislányok csillogó szemeit. Nagy elvárásokkal indultam neki a “ruhavadászatnak”. Tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, mert szerettem volna, ha a ruha nagy, hosszú uszálya van és csipkés. Nálatok megtaláltam mindazt, amire egy menyasszony vágyhat. Álomszép ruhák, kiegészítők, szebbnél szebb menyecske- és koszorúslányruhák hatalmas választéka várt. Köszönöm a sok segítséget, kedves szavakat, őszinte mosolyokat, megértést és türelmet. Hihetetlen amit a menyasszonyokért tesztek, nálatok soha nincs lehetetlen. Akárhányszor fordultam hozzátok, soha nem kellett csalódnom. Mindig kedves hölgyek és profi kiszolgálás várt. Ha egy ruhapróba során harmadszor szerettem volna felpróbálni a ruhámat, kedves mosollyal újra és újra rámadtátok, soha nem mondtatok nemet a kéréseimre. Kedves menyasszonyok, ha nem szeretnétek a ruhátok miatt aggódni, válasszátok a Romantika Szalont, biztos, hogy nem fogtok csalódni. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő ruhát. Hihetetlen profizmussal és kedvességgel várnak titeket, és nemcsak a ruhák terén rendelkeznek nagy tapasztalattal. Ha előről kezdeném, újra hozzátok fordulnék. Gratulálok a munkátokhoz, jó egészséget, sok boldog és elégedett menyasszonyt kívánok!

Üdvözlettel,
Horváth-Mersich Helga

Bernáth Emira és Juan Ramon Morandeira, Madrid, Spanyolország


Kedves Judit és Lányok!

Szeretném ezúton még egyszer megköszönni mindazt a segítséget, rugalmasságot és profizmust amit nyújtottatok! Nagyon örülök, hogy végül Nálatok vettem a ruhát, és nem Spanyolországban. Most már utólag is mondhatom, hogy megérte ennyit utazni! Külföldön legalább 3x próbálják és igazítják a ruhát, amit Ti egy délután alatt megcsináltatok. Kevés olyan helyet ismerek, ahol ennyire kedvesen bánnak a vendéggel. Mindenkinek kizárólag Benneteket foglak ajánlani, mert valóban tapasztalatból mondhatom, hogy itt minden menyasszony a legjobbat fogja kapni! Kívánok Nektek minden szépet és jót és természetesen sok feleségjelöltet :-)

Egy nagy ölelést küldök innen a távolból…

Emi

Kinga és István Nagykanizsáról


Kedves Romantika szalon

Szeretnénk megköszönni nektek, hogy segítettetek szebbé tenni életünk legszebb napját. A ruha választáson kívül, olyan segítségeket, ötleteket kaptunk, amit más szalonokban nem adnak. Barátainkkal beszélgetve senkitől nem hallottuk, hogy ruha próbán volt és megmutatták volna, hogyan kell elegánsan ülni menni és térdelni a ruhában. Mi tőletek meg kaptuk. Rengetek kedvességet kaptunk és mosolyt csaltatok arcunkra. Azok a menyasszonyok, akik még most nézegetik a honlapot ruha választás céljából, azoknak üzenem ne gondolkozzatok sokat, mert ez az a szalon, ahol egyszerre kapsz meg mindent ami a nagy naphoz kell.

Köszönettel Kinga és István Nagykanizsáról

Somogyiné Handler Teréz és Somogyi Zsolt, Szentpéterfa


Kedves Romantika szalon!

Nagyon szépen köszönöm hogy sikerült megtalálnom az igazán hozzám illő ruhát! Igazatok volt, nem kellet a pánt!!! :) ))

Üdvözlettel.: Teri és Zsolt

Hajnal es Steve Platt Anglia, Chester


Szia Judit,

Ne haragudj, hogy ennyire későn küldöm a képeket és a kommentet: Szeretnék köszönetet mondani a sok-sok segítségért amit tőletek kaptam. Én mindenképpen Pronovias ruhát szerettem volna és a honlapon böngészve láttam, hogy Magyarországon Szombathelyen a Romantika szalon folgalkozik Pronovais modellekkel. Mivel én is szombathelyi vagyok – voltam 2010 májusáig – rögtön fel is vettem a kapcsoaltot Judittal, aki hihetetlen türelemmel válaszolt az email-jeimre és sok-sok jó tanáccsal látott el. Mivel az esküvőnk Angliában volt ezért a ruhapróbát sem volt egyszerű megszervezni. De a szalon hihetetlen rugalmasságának köszönhetően egy délelőtt alatt rám alakították a ruhát és vihettem vissza magammal Angliába. A ruhától az összes vendég el volt ájulva és még a pap is azt mondta, hogy nem mostanában latott ilyen gyönyörű menyasszonyt.

Ezt nektek köszönhetem.

Köszönjük: Hajnal es Steve Platt Anglia, Chester

Kocsi-Berkes Barbara és Kocsi Zsolt, Magyargencs


Kedves Romantika Szalon!

Nem tudom eléggé megköszönni,hogy a segítségetekkel megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját!(PRONOVIAS-Gemma) Imádtam viselni, egy életre szóló élmény marad számomra! Köszönöm a türelmeteket és a hozzáértést! Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalonotokat!

Üdvözlettel: Kocsi-Berkes Barbara

Szigeti Renáta és Gráfi Gábor, Győr


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a csodaszép ruhát Nektek! Mindenkinél nagy sikert aratott! Remélem mindenki ilyen boldog azokban a ruhákban amit Tőletek kölcsönöz!!!

Köszönjük Rena Gábor

Horváth Krisztina és Horváth Endre , Sopron


Kedves Judit és Eszter!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, a türelmet, amit kaptam tőletek a menyasszonyi ruhám kiválasztásakor. Hozzátok tértem be először és egyből tudtam, hogy nem kell tovább keresnem, megtaláltam azt a szalont, ahol megkapom azt, amit kerestem: gyönyörű ruhák, óriási választék, kedves kiszolgálás, kellemes légkör; és a profizmus, ez az a szó, amivel össze tudnám foglalni egy szóban amit nyújtani tudtok egy hölgynek, aki élete legfontosabb napjára készül. Biztos voltam benne, hogy a ruhámmal minden rendben lesz a nagy napon, és ez így is történt. Nagyon jól éreztem magam benne, és ami a legfontosabb, a férjemet lenyűgöztem vele. :-)

Küldök pár fotót,

Üdvözlettel, Horváth Krisztina

Nagy Szabolcs és Molnár Edit Szombathely


Halihó mindenkinek a szalonban!

Mellékelten küldök néhány képet egy nagyon boldog menyasszonyról, akinek sikerült magát meggyőznie, hogy tényleg nagyon szép élete nagy napján, és ezt főként a ruhájának köszönhette. Amikor először mentem hozzátok, csak annyit tudtam, hogy egyszerű ruhát szeretnék, törtfehér színben. Eszter azonnal ezt a ruhát ajánlotta, de engem a katalógus képe nem varázsolt el. Barátnőmmel egy másik ruhát választottunk, de felvéve egyértelmű lett, hogy az nem nekem való. A San Patrick Camelia modell viszont tényleg nagyon illett hozzám. A ruha mellrésze alatt egy néhány centis átlátszó gyönggyel kivarrt csík adja a legfőbb díszítést, ami azért is nagyon tetszett, mivel egy ideje gyöngyfűzéssel foglalkozom, és az esküvői ékszereimet is magam akartam elkészíteni gyöngyből. A szalonban megkaptam a kollekció katalógusát, bármikor megnézhettem leendő ruhámat, így az ékszerminta kiválasztása is könnyebb lett. Az esküvő előtti próbákon nem csak a ruhaméreteket igazítottuk, hanem a nyaklánc, karkötő problematikában is segítettetek. Ezért aztán talán az átlagosnál többet próbáltam, de mindig nagyon türelmesen, segítőkészen, ötletekkel és kritikával egyengettétek a menyasszonnyá válásomat, amit utólag is nagyon köszönök!!! Az esküvői ceremónia után sok dícsérő bókot kaptam, de a fotóim is azt mutatják, hogy jó választás volt a ruhám.

Köszönöm még egyszer a segítségeteket és támogatásotokat!

Üdvözlettel: Nagy-Molnár Edit