Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2012

Kövi Judit és Plavecz Norbert, Luxembourg – Luxembourg


Kedves Lányok!

Kicsit megkésve, de ezúton szeretnék köszönetet mondani a gyönyörű ruháért és profi tanácsadásért amivel életem legfontosabb napjának sikeréhez hozzájárultatok. A San Patrick Esau modellje tökéletes választás volt, finom és elegáns, kényelmes viselet és hófehérben nagyon jól mutatott, tényleg igazi hercegnőnek érezhettem magam benne. A szakértő tanácsadásnak köszönhetően nem okozott gondot a mozgás a ruhában, tökéletesen rám passzolt és nagyon jól éreztem magam benne, így önfeledten élvezhettem a nagy nap minden percét.

Munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,

Kövi Judit Luxembourg

Ferencz-Somogyi Adrienn és Ferencz Ádám, Szombathely


Sziasztok lányok!

Kicsit megkésve ugyan,de szeretném megköszönni a csodálatos ruhát és a sok segítséget amit tőletek kaptam! :)

A nagy napon minden rendben ment,a ruha tökéletes volt! :)

További szép munkát kívánok nektek!

Üdvözlettel: Adri

Nemes Judit és Patrick Mross, Algund – Olaszország


Kedves Romantika Szalon!

Ahogy ígértem,küldök pár képet az esküvönkröl,ami 2012.06.30-án volt Nagykanizsán. Mivel mi külföldön élünk,Olaszországban,nem volt egyszerü döntés hogy honnan is lesz ruhám… Csak az internet volt a segítségemre. Szerencsémre rá találtam a weboldalatokra. Tudtam hogy csak innen kell nekem a mennyasszonyi ruhám. Egy “modellbe” rögtön beleszerettem,igen,ez kell nekem….

De hogy felpróbálva is ez lesz a megfelelö?? Ès igen!!!!! Ezt viseltem… Ezúton szeretnék köszönetet mondani nektek a tanácsokért és kedvességetekért! Szuper csapat csak így tovább!

Nemes Judit & Patrick Mross

Kápolnási-Varga Dóra és Varga Bence, Pusztacsalád


Sziasztok!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy segítettetek megtalálni a tökéletes ruhát! Nagy élmény volt a kiválasztása!

Köszönöm Nektek!

Kápolnási-Varga Dóra Pusztacsalád

Dr. Őri-Tömő Andrea és Őri Tibor, Budapest – Maglód


Kedves lányok!

Ezzel a pár képpel szeretnénk megköszönni a gyönyörű ruhát és azt a sok segítséget, amit a nagy napunkhoz Tőletek kaptunk. Kívánunk Nektek további sok sikert és azt, hogy még sok mindenkit tudjatok támogatni élete egyik legszebb időszakában.

Andi és Tibi

Somodi-Balogh Beatrix és Somodi Balázs, Szombathely


Kedves Lányok!

Kicsit késve ugyan, de szeretnék küldeni Nektek pár fotót a mi “Nagy Napunkról” :) Miután minden barátnőm és ismerősöm Nálatok találta meg álmai ruháját, én már célirányosan mentem be hozzátok a szalonba :) Nem csalódtam! A szakmai hozzáértésetek, a fesztelen, jó hangulatban telt próbák mindig vidám pillanatként maradnak meg az emlékeimben, köszönet érte! :) A ruhám tökéletes volt, a menyecske ruhámról már nem is beszélve! :) Imádtam viselni mindkettőt! :)

Nagyon sok sikert kívánok Nektek a továbbiakban!

Üdvözlettel, Bea

Süle Krisztina és Csőre István, Győr


Kedves Judit és Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném Nektek megköszönni a ruhát, melyet a Nagy Napon viselhettem. Amikor a barátnőmet kísértem el Hozzátok menyasszonyi ruhát próbálni, nálunk még tervben sem volt az esküvő, de már akkor tudtam, ha nekünk lesz, csakis Hozzátok fogok fordulni. Az a kedvesség, profizmus, ahogy a menyasszonyokkal bántok, teljesen meggyőzött. Sosem fogom elfelejteni Eszti, Anyukám és a Barátnőm reakcióját, amikor először kiléptem a Ruhában a próbafülkéből. Akkor tudtam, hogy megtaláltuk a megfelelőt! Köszönöm a rengeteg tanácsot, odafigyelést, kedvességet, a kiegészítőket. A Ruha gyönyörű volt, mindenki dicsérte, ahogy mondátok, egy augusztusi esküvőhöz illően, nagyon jó volt viselni.

További sok sikert és elégedett menyasszonyt kívánunk Nektek!

Üdvözlettel: Süle Krisztina és Csőre István, Győr

Karáth Anita és Dr. Zorn Attila, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Szívből köszönöm a pontot az i-n, ahogy mondani szokás…mert ha Ti nem vagytok…de szerencsére rátok bukkantam a nagy ruhakeresés során és visszanézve, ez volt számomra a csúcsruha. Első látásra szerelem :) A próbák során nálatok a jókedv és a nyugalom dominált, a lányok örömmel igazgatták rám a ruhát, számomra önfeledtté téve azokat a készülődős órákat is, melyekkel egyre közelebb kerülhettem az álmaimhoz. Számunkra is feledhetetlen lett a Nagy Nap!

Köszönjük Nektek mégegyszer és munkátokhoz további boldog, elégedett menyasszonyokat kívánunk!

Dr. Zorn Attila és Karáth Anita Zalaegerszeg

Királyné Remport Zsanett és Király Zsolt, Rábapaty


Kedves Lányok!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel küldök nektek rólunk egy-két képet.Köszönöm szépen a sok segítséget!

Egy igazi Királynénak éreztem magam a ruhámban.:):):)

Petik-Fekete Klaudia és Petik István, Szombathely


Kedves Romantika Szalon! Egy kicsit megkésve ugyan,de annál nagyobb szeretettel küldöm a képeket a MI Nagy Napunkról! :-) Csodálatos volt a ruha, egyszerűen imádtam!!! A férjem első pillantása volt a legnagyobb bizonyíték arra,hogy a FEMINA tökéletes választás volt! Köszönöm Nektek a sok-sok mosolyt, türelmet és kedvességet!

További jó munkát, sok sikert és rengeteg boldog menyasszonyt kívánok!

Szeretettel: Klau

Borsos-Hullmann Szilvia és Borsos Gábor, Szombathely


Kedves Lányok, Engedjétek meg, hogy kicsit megkésve, de nagy szeretettel küldjem Nektek ezt a néhány képet, köszönetem jelélül a csodálatos ruháért, amit életem legszebb napján viselhettem. Igazán nagy öröm volt szalonotokban hamar rátalálni a számomra legmegfelelőbb ruhára! Végig profi segítséget kaptam és a próbák fesztelen, baráti, vidám hangulata most is kellemes emlékeket idéz elő! :)

Szívből köszönök mindent!

Borsos-Hullmann Szilvia

Kálmán Judit és Kálmán Gergő, Bük


Kedves Judit! Mellékelten küldök még két képet rólunk. (a méret miatt két e-mail-ben) Ezúton köszönöm szépen az Alpes ruhát! Egy álom volt :)

Sok sikert a továbbiakban!

Kálmán Judit

Fleckné dr. Fekete Judit és Fleck Gábor, Sopron


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm a csodálatos ruhát, amelyet a nagy napon viselhettem. Mindenki dícsérte és kérdezte, hogy hol találtam ezt az egyedi fazont. Minden barátnőmnek a szombathelyi szalont ajánlom, érdemes néhány km-t utazni azért, hogy tényleg a legszebb ruhát választhassunk ki magunknak. A koszorúslányaim is imádták a ruhájukat, a kisebb az esküvő után egy héttel is a ruháját kereste és újból, meg újból fel akarta volna venni.:) Küldök egy-két képet arról, hogy hogy is állt rajtam ez a csodaszép ruha.

Üdvözlettel:

Fleckné dr. Fekete Judit és Fleck Gábor Sopron

Pichlerné dr.Csárics Vera és Pichler Gergely, Szombathely


Sziasztok!

2012.szeptember 7-én volt az esküvőnk, ami életünk egyik legszebb napja volt, ami többek között köszönhető annak, hogy a számomra (férjem szerint is) a tökéletes ruhában voltam. A “Premier krémszínű” ruhában igazi királylánynak éreztem magam. Olyan volt amilyet szerettem volna, nem volt uszálya, könnyű volt benn mozogni…. Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit ebben az évben kaptam tőletek, további jó munkát kívánok(unk). Szeretettel gondolok rátok.

Köszönettel: Vera

Véber Melinda és Ovádi Péter, Veszprém


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát, a kiegészítőket, amiket Tőletek kaptam, illetve a sok-sok kedvességet, ami nagyban meghatározta a ruhapróbák hangulatát. Megérte ennyit utazni érte! : )

Véber Melinda

Wágner-Kapitár Szabina és Wágner Szabolcs, Szentpéterfa


Kedves Lányok!

Ezzel a pár fotóval szeretnénk megköszönni azt a sok segítséget, és tanácsot, amellyel elláttatok a nagy Nap előtt. Nagyon jól éreztem magam a ruhában, és sokak véleménye szerint (is) nagyon jó választás volt, igazán hozzám illett. Köszönöm még egyszer azt a sok jó tanácsot, segítőkészséget, türelmet, amit Tőletek kaptam. Minden menyasszonynak Titeket foglak ajánlani, mert ennek a profizmusnak párja nincs!

További sok menyasszonyt és minden jót kívánunk Nektek!

Wágner-Kapitár Szabina és Wágner Szabolcs

Hergovits Judit és Hergovits Péter, Sopron


Kedves Romantika Szalon és Kedves Lányok!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a sok-sok segitséget amivel hozzájárultatok, hogy életünk legszebb napja felejthetetlen legyen! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont, és fogom is ! Gyönyörü szé pek a ruhák, és profi csapat segit, hogy mindenki megtalálja azt amiben igazi hercegnönek érezheti magát!

További sok sikert a munkátokhoz, és rengerteg boldog menyasszonyt kivánunk nektek a jövöben!!

Sok-sok szeretettel:

Hergovits Judit és Hergovits Péter Sopron

dr. Speier Anikó és dr.Gyurácz András, Szombathely


Kedves Lányok!

Ezzel a néhány fényképpel szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát és a csodálatos kiegészítőket, amiket életem egyik legszebb napján viselhettem. Segítőkészségetek, profizmusotok, türelmetek szinte példátlan, minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudom.

dr. Speier Anikó és dr. Gyurácz András

Torma-Hasza Mónika és Torma Sándor, Szombathely


Kedves Judit, kedves lányok!

Végre sikerül küldenem néhány képet a nagy napunkról. Még az esküvő tervben sem volt, de én már biztosan tudtam, hogy máshol nem keresek ruhát, csak Nálatok. Tudtam, hogy bízhatok Bennetek, és nyugodtan Rátok bízhatom magam a ruha kiválasztásánál! Ez így is történt. Judit, sosem felejtem el azt a mondatot, amikor akkor mondtál, amikor először láttad rajtam ezt a ruhát: “Egyszerűen elegáns, ez illik hozzád (és a hivatásodhoz is)”.

Tudtad, mi az, ami számomra a legmegfelelőbb, sőt még a csodaszép fátyolra is rá tudtál, tudtatok beszélni, mert hogy azzal egész ez a ruha. Köszönöm, hogy nem a kiskabát lett végül Hiába próbáltam többet is fel, elsőre beleszerettem a Rosa modellbe. Számomra ez volt a tökéletes ruha. Csodálatos volt viselni a Nagy Napon és a fényképezésen is. És feledhetetlen öröm volt, amikor a férjem a templom ajtajában először meglátott benne. Köszönöm a tapasztalatotokat, a sok rám figyelést, a tanácsokat, amit kaptam a próbák során. Csak ajánlani tudom minden menyasszonynak, aki profizmussal, segítőkészséggel szeretne találkozni, és nem utolsó sorban akkor, amikor az éppen neki megfelelő ruhát keresi. Nagyon köszönöm, sőt most már köszönjük még egyszer ezt a csodálatos ruhát.

Hatalmas köszönettel és szeretettel:

Torma-Hasza Mónika és Torma Sándor
Szombathely

Horváth Eszter és Szőke Barnabás, Mezőörs


Kedves Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a szeretetteljes fogadtatást, kedves segítségnyújtást és a sok-sok türelmet! Én akkor örültem, amikor a első nagy ruhapróbás csalódásom után a párom megtalált Benneteket, ő pedig akkor amikor végre meg volt a ruha!Már az első felvételkor tudtam, hogy ez az a RUHA,és ezt az esküvőn mindenki láthatta, mert többen is megjegyezték, hogy látszik mennyire jól érzem magam benne!Nekem ez volt, és ez is marad a legszebb ruha, de azóta is többször megnéztem már a honlapotokon a menyasszonyaitokat, és biztos minden évben meg fogom nézni az új ruhákat is, mert mindegyik valaki számára azt a bizonyos RUHÁT fogja jelenteni. És közben reménykedem, hogy egyszer visszatérhetek hozzátok a húgommal, barátnőmmel vagy majd egyszer a kislányommal!!!

Szeretettel és szép emlékekkel gondolunk Rátok és Szombathelyre!

Üdvözlettel:
Horváth Eszter és Szőke Barnabás, Mezőörs

Péterdi Adrienn és Horváth Tamás, Szombathely


Sziasztok Romantikusok!

Soha nem gondoltam, hogy a menyasszonyi ruhám kiválasztása egyszerű dolog lesz. Amikor előszőr bementem Hozzátok az üzletbe, már akkor feltűnt, hogy itt nem akármilyen szakemberek dolgoznak. Meglepő profizmussal kezeltetek az első pillanattól fogva. Lenyűgöző volt a szakértelem, a kedvesség, amellyel elém tártátok a lehetőségeket. Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni mindazt amit értem tettetek és egyszerűvé tettétek a nem egyszerűt.

Péterdi Adrienn és Horváth Tamás
Szombathely

Koledics-Pados Bettina & Koledics Krisztián, Szombathely


Sziasztok Lányok!

Szeretettel küldjük ezt a néhány képet és ezúton szeretnénk nektek köszönetet mondani a rengeteg segítségért amit tőletek kaptunk. Hozzátok bátran mertünk fordulni, mert tudtuk, hogy profi munkát fogtok végezni. A ruha csodálatos volt, le sem akartam venni, vissza vinni hozzátok pedig pláne nem szerettem volna. (de sajnos muszáj volt) Köszönjük még egyszer, hogy hozzájárultatok a nagy napunkhoz. Mindenkinek csak ajánlani fogunk benneteket.

Köszönettel: Bettina & Krisztián

Biró-Csuka Nikoletta és Biró Dániel, Répcelak


Kedves Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy a szakértelmetekkel és azzal a csodálatos ruhával hozzájárultatok életem legszebb napjához.Úgy éreztem magam, mint egy hercegnő, mindenkinek nagyon tetszett. le sem akartam venni. Mindenkinek titeket foglak ajánlani! Sok elégedett menyasszonyt kívánok nektek!

Üdvözlettel:
Biró-Csuka Nikoletta és Biró Dániel

Joóné Huller Beáta és Joó István, Győr


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot, amivel életem legszebb napját még szebbé tettétek! Amikor először jártam Nálatok, már tudtam, jó kezekben vagyok.:) Az volt a legszimpatikusabb, hogy őszintén megmondtátok, mi áll jól és mi nem. Ennek köszönhetően nem volt nehéz megtalálni álmaim ruháját: egyszerűen gyönyörű volt, mintha rám öntötték volna! Imádtam! :)

Munkátokhoz további sok sikert kívánok!

Üdvözlettel, Joóné Huller Beáta

Lengyel-Kiss Katalin és Lengyel Attila, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon köszönöm,hogy a segítségetekkel megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját! Imádtam viselni, egy életre szóló élmény marad számomra! Köszönöm a segítőkészséget, az odafigyelést és a hozzáértést!

Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalonotokat!

Üdvözlettel: Lengyel-Kiss Katalin

Szabó Szende es Kondráth Levente, Kézdiszentlélek, Erdély – Románia


A szombathelyi Romatika Szalon Minden Kedves Dolgozojanak!

”A valódi életbölcsesség abban van, hogy a mindennapokban megtaláljuk azt, ami CSODÁLATOS!”

Élmény volt felvenni es viselni ezt a ruhát: egyszerű de nagyszerű, gyönyörű és elegáns, érzéki megjelenés e felejthetetlen alkalomra! Nagyon köszönöm mindenkinek a profi munkat, az őszinte kedvességet es lelkes segítseget!

Kivánok erőt, egészséget, türelmet, kitartást a munkátokhoz!

Némethné Mester Anett és Németh Szabolcs, Szombathely


Sziasztok!

Ezúton is szeretném megköszönni Nektek azt a profizmust, segítőkézséget, biztatásokat, jó tanácsokat, melyre ilyenkor egy menyasszonynak szüksége van! A Szalon hírneve már hozzám is eljutott, én mégis varratattni szerettem volna a menyasszonyi ruhámat és a szalonba csak fazonok próbálása miatt érkeztem… mégis álmaim ruhájával távoztam. :D A kiszolgálás, a környezet, a ruhák elvarázsoltak…. Életem legszebb napján hozzájárultatok ahhoz, hogy átéljem azt a leírhatatlan érzést, mikor férjem megpillantott, mikor csodálatosnak éreztem magam…. KÖSZÖNÖM!!!

További sok sikert, türelmet :D és sok boldog menyasszonyt kívánunk nektek!

Üdvözlettel: Némethné Mester Anett

Balogh Lívia és Balogh János, Szombathely


Kedves Lányok!

Ezúton is szeretném megköszönni Nektek azt a figyelmet, kedvességet, segítőkészséget és profizmust, amivel a menyasszonyi ruhám kiválasztásakor körülvettetek. Köszönöm a mosolyt, jókedvet és biztatást, amivel emlékezetessé tettétek a ruhapróbákat! Minden barátnőmet Hozzátok fogom küldeni, sőt úton-útfélen terjeszteni fogom, hogy a Romantika Szalonban élmény a ruhaválasztás! :) Köszönöm a gombostűt! ;)

Szeretettel gondolok Rátok, soksok boldog menyasszonyt kívánok Nektek:

Balogh Lívi

Fentős-Molnár Renáta és Fentős Gábor, Zalaegerszeg


Csak pozitívat tudok mondani, nagyon aranyosak és segítőkészek voltatok velünk! Nagyon örülök, hogy a barátaink mondták, hogy Szombathelyen van ez a szalon. Akinek lehet, csak ajánlani tudom :-)

Köszi mindent :-) !!!

Tuboly Adrienn és Tuboly Szabolcs, Sopron


Sziasztok!

Szeretném megköszönni, hogy a segítségetekkel életem egyik legszebb napján álmaim menyasszonyi ruháját viselhettem! Az esküvőn mindenki elámult, hogy milyen gyönyörű a ruhám, a férjemnek pedig könnyek szöktek a szemébe, amikor először meglátott. :) Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a Romantika Szalont! :)

Itt mindenki megtalálhatja a számára legszebb ruhát, és a hozzá illő kiegészítőket! :)

Üdvözlettel: Tuboly Adrienn

Béry-Nagy Eszter és Béry Norbert, Söpte


Sziasztok!

Köszönetet mondunk így utólag is mindenért, amivel hozzájárultatok esküvőnkhöz. Köszönöm a sok-sok jó tanácsot és segítséget és a gyönyörű ruhát! További sok sikert munkátokhoz és sok-sok boldog és elégedett menyasszonyt!

Béry-Nagy Eszter és Béry Norbert

Porpáczy Ági és Iszak Gergő, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy a szépséges ruhával hozzájárultatok az esküvőnk eleganciájához. Köszönöm hozzáértő segítséget a ruha és a fátylak kiválasztásában, nagy sikert arattak. De ami a legfontosabb, hogy aznap tényleg úgy éreztem magam, mint egy királynő… :)

Porpáczy Ági

Varga-Tóth Tímea és Varga Zoltán, Szombathely


Sziasztok Lányok!

Szeretném megköszönni a gyönyörűséges ruhát, amiben a Nagy Napon tündökölhettem! Tényleg úgy éreztem magam benne, mint egy Hercegnő. A legjobb érzés pedig az volt, amikor Férjem először meglátott benne….teljesen meghatódott… Tavaly, amikor még mindenféle konkrétum nélkül került szóba az esküvő közöttünk, elmentünk az Esküvő Kiállításra ötleteket gyűjteni. És ott megláttam….. Annyira beleszerettem a Ruhába, hogy onnantól fogva szinte hetente megnéztem a honlapotokon, csak hogy lássam. Aztán amikor lefixáltuk az esküvő időpontját és nekiálltam a ruhakeresésnek, nem volt kérdés, hogy hova kell mindenképpen elmennem. Alig vártam már, hogy felpróbálhassam, bár kicsit féltem tőle, hogy magamon már nem fog olyan szépen állni, mint a babán. De tökéletes volt! Olyan, amilyenre vágytam. Királylányos, nagy szoknyás, és nem utolsó sorban egyedi. Felpróbáltam a kíváncsiság kedvéért többet is, de ez után a ruha után adhattatok rám bármit, már nem tetszett. Szerintem is, és szerintetek is ez volt a nyerő! És ugyanezt gondolom így utólag is. Nagyon jó választás volt!

Szóval, Lányok! Ha menyasszonyi ruhát kerestek, akkor első utatok a Romantika Szalonba vezessen! Itt garantáltan megtaláljátok, amit kerestek! Köszönöm a som türelmet, segítséget, tanácsot! További sok sikert kívánok Nektek a jövőben, és persze rengeteg boldog menyasszonyt!

Üdvözlettel:
Varga-Tóth Tímea & Varga Zoltán

Szabina és Zoltán, Szombathely


Sziasztok Lányok!

Szeretném megköszönni a segítségeteket, a ruha tökéletes volt. Egyszerűen szépet szerettem volna a mi “NAGY” napunkra és úgy érzem sikerült.

Köszönettel: Szabina

Németh-Papp Erika és Németh László, Sopron


Kedves Judit, kedves lányok!

Szeretettel küldöm ezt a néhány képet a mi nagy napunkról. A Romantika Szalonra az interneten bukkantám rá. Már akkor tudtam, hogy ide fogok először elmenni ruhát nézni, sőt, valahogy már a kezdtektől éreztem, hogy máshol körül sem kell néznem. Így is lett. A ti segítségetekkel, tapasztalatotokkal megtaláltam azt a ruhát, amiben nagyon csinosnak éreztem magam és ami leginkább tükrözte egyéniségemet. És nem utolsó sorban, a férjemnek is nagyon tetszettem.:-)

Köszönöm a jó hangulatú próbákat, a szakértelmet és további sok, boldog és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Erika és Laci Sopronból

Gorzáné Vörös Éva és Gorza Imre, Zalaegerszeg


Kedves Romantika szalon!

Ezúton szeretném megköszönni Nektek, mindazt amit azért tettetek, hogy 20 hetes pici legénykémmel a pocakomban is remekül érezzem magam a nagy napunkon. A ruha mindenkit elvarázsolt, nincs rá szó, hogy mennyire tökéletesen működött velem, rajtam! Biztos, hogy még találkozunk, mert az összes, leendő menyasszony barátnőmet Hozzátok fogom vinni!

Gorzáné Vörös Éva

Dr Tóth Anett és Pászner László, Kőszeg


Kedves Lányok!

Köszönöm szépen mégegyszer a gyönyörő menyasszonyi ruhámat és a segítséget amit tőletek kaptam :)

Küldök nektek néhány képet emlékbe!

Üdv Tóth Anett

Döbörhegyi Nóra és Fürjes Gergely, Budapest


Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni nektek a sok segítséget, amit a ruhapróbák alatt kaptam tőletek. Csodaszép ruhát találtam nálatok, nagyon jól éreztem magam benne. Szívből ajánlom a szalont a ruhát keresgélő menyasszonyoknak, mert kedvességetek és profizmusotok minden túlzás nélkül páratlan! További sok-sok elégedett és boldog arát kívánunk nektek!

Üdvözlettel: Nóri és Gergő (Budapest)