Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2013

Enikő Kläre és Christian Kläre, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm Nektek, hogy Ti is hozzájárultatok ezzel a csodálatos ruhával, szakértelmetekkel, tanácsaitokkal ahhoz, hogy az esküvőnk életünk egyik legcsodálatosabb napja volt.

Enikő

Filátzné Bődi Szabina és Filátz Gergely, Pereszteg


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát és a sok-sok segítséget, tanácsot, amit Tőletek kaptam.
Pronovias kollekció – Pergola modelljét választottam, ami nagyon – nagyon – nagy sikert aratott, CSODÁLATOSAN éreztem magam benne. 
Mindenkinek csak ajánlani tudlak és fogalak is Titeket!

Sok szeretettel: Szabina

dr. Tóthné dr. Horváth-Szalai Enikő és dr. Tóth Zoltán, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm a felejthetetlen ruhapróbák során az Önöktől kapott sok hasznos tanácsot. Köszönöm, hogy minden alkalommal nagyon türelmesek, kedvesek voltak hozzám. A Resina nevű gyönyörű menyasszonyi ruhában igazi királylánynak éreztem magam az esküvőnk napján.

További munkájukhoz sok örömet kívánok!

dr. Tóthné dr. Horváth-Szalai Enikő

Kiss Gabriella és Kiss Norbert, Szombathely


Kedves Judit és Lányok!

Nagy szeretettel küldöm ezeket a képeket Életünk legszebb napjáról. Köszönöm a kedvességet, a segítőkészséget, a profizmust, amit Tőletek kaptam. Köszönöm a rengeteg tanácsot, amivel elláttatok, hogy minden tökéletesen sikerüljön a Nagy Napon.

Tökéletes választás volt a Pronovias kollekció Florida ruhája, csodálatosan éreztem magam benne.

További jó munkát, sok-sok boldog, szép és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Üdvözlettel: Kiss Gabriella

Varga Lívia és Németh-Zseli Arnold, Sopron


Kedves Judit!

Azon kiváltságosok egyike vagyok, akinek két különböző esküvői ruhája volt, két különböző szalonból. Ezért rendelkezem némi összehasonlítási alappal. Gyönyörű ruhát könnyebb találni, mint türelmes, segítőkész, szakértő csapatot. Nem is beszélve az egyéb szolgáltatásokról, melyek a tapasztalatlan menyasszonyoknak óriási segítséget jelenthetnek.

A ruha még a legkritikusabb rokont/barátot is elbűvölte. Illetve, ami csak a nagy napon derült ki (viszont roppant fontos), elképesztően kényelmes is volt. Mindezen tapasztalatok után, ha majd 25-30-50 év múlva újra “elmegy az eszünk” és újraszervezzük saját esküvőnket nosztalgiából, ismét a Romantika Lányokat fogom választani. :-)

Sok puszi: LíviArnold

Fodorné Dr. Pongrácz Vanda és Fodor Tamás, Sopron


Kedves Judit!

Kicsit késve, de küldöm a beígért képeket az esküvőnkről és a Donaire ruhámról. Köszönöm nektek a profi segítséget, tanácsokat, aminek köszönhetően a Nagy napon nemcsak hordani, hanem viselni tudtam álmaim ruháját. Soha nem gondoltam volna, hogy életem egyik legszebb napjára A RUHÁT mindössze 15 PERC(!!) alatt megtalálom… nos ehhez kellettetek Ti. :)

Kívánok nektek sok sikert és boldog, elégedett menyasszonyokat!

Üdvözlettel: Fodorné Dr. Pongrácz Vanda és Fodor Tamás, Sopron

Lukács Adrienn és Tilinger Attila, Győr


Kedves Lányok!
Megkésve, de annál nagyobb örömmel küldök pár képet Magunkról. Köszönöm Nektek a sok segítséget és a bátorítást, hogy álljak ki a saját döntésem mellett, és ne hallgassak senki másra. Tudom, hogy jó döntést hoztam!

Köszönöm Nektek!

Adri és Attila

Kispál-Szipőcs Tímea és Kispál Tamás, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!
Hálás köszönetem a szalon minden dolgozójának a kedvességért, türelemért, odafigyelésért és szakértelemért. Nagyon köszönöm ezt a fantasztikus Pronovias ruhát, amibe az első pillanatban beleszerettem, ez volt az első menyasszonyi ruha, mely rajtam volt és hát szerelem volt első látásra, egyszerűen csodás élmény marad! A ruha tökéletes és gyönyörű volt, nagyon sokan dicsértek benne, (a vőlegényem is, ami a legfontosabb volt számomra) ami a ti érdemetek is. Köszönöm, a segítségetek abban, hogy a csodás mesém valóra vált !!!

Nagy örömmel ajánlanak benneteket minden romantikus menyasszonynak, aki szeretné, hogy az ő meséje is valósággá váljon!

További sok sikert és elégedett menyasszonyt!!

Kispál-Szipőcs Tímea & Kispál Tamás

Takács-Tóth Adrienn és Takács László, Tapolca


Kedves Romantika Team!

Szeretném megköszönni a körültekintő profi segítséget amivel hozzájárultatok a Nagy Napunk még ROMANTIKUSabbá tételéhez, DOMINGOn keresztül. Csatolt képeink reméljük kellő bizonyitékkal szolgálnak jövőbeni sorstársnőim számára is. :-) )))))))

További sok sikert! ADRI

Nagyné Pődör Adrienn és Nagy János, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, kedves Judit!

Szeretném megköszönni Nektek a kedvességeteket, segítőkészségeteket és jó tanácsaitokat. Ezek nélkül nagyon nehéz lett volna a döntés, hogy melyik ruha áll a legjobban nekem. A rengeteg dicséret – amit az esküvőnk napján kaptam – igazolta, hogy a legjobb döntés volt Rátok hallgatni. Külön köszönet a tökéletes menyecskeruháért! Kívánom Nektek, hogy még nagyon sok menyasszony térjen be hozzátok, és boldogan, elégedetten távozzanak.

Üdvözlettel: Nagyné Pődör Adrienn

Zádrovich Aliz és Soós Ádám, Budapest


Kedves Lányok!

Szeretném megköszönni a gyönyörű Domingo ruhát, amivel még álomszerűbbé varázsoltátok az esküvőmet. A választás nagyon könnyű volt, hiszen első pillantásra beleszerettem ebbe a modellbe. Aztán az esküvőn bebizonyosodott, hogy tényleg ez volt az én ruhám. Többen is mondták, hogy tökéletesen illett hozzám, a személyiségemhez. Külön sikere volt a menyecskeruhámnak, amivel szintén rengeteg bókot bezsebeltem. Szívből ajánlom minden menyasszonynak a Romantika Szalont, mert nemcsak hogy itt vannak a leggyönyörűbb ruhák a városban, de mindez még páratlanul kedves és korrekt kiszolgálással is párosul.

További sikeres munkát kívánok nektek!

Zádrovich Aliz

Kurucz-Gáspár Tünde és Kurucz Péter, Budapest


Kedves Judit és lányok, a szalonból!

Nagyon köszönöm Nektek, hogy alig 45 perc alatt segítettetek megtalálni azt a csinos, uszályos, de mégis könnyű, tánckompatibilis ruhát, amiben egész nap – a fotósunk kislánya szerint- igazi hercegnőnek éreztem magam. A kis kacér, zsebes lazacszínű menyecskeruha a maga letisztult bohókásságával hajnalra annyira a szívemhez nőtt, hogy szinte alig akartam levenni!:-) A kedvességetek és a hozzáértésetek nélkül ez nem így sikerült volna! Szeretettel gondolok rátok, és rengeteg leendő menyasszonyt kívánok!

Milliárdnyi puszi!

Tündi és Peti

Fehérvári Zsófia és Fehérvári Kálmán, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, kedves Judit!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni a gyönyörű ruhát, amint a Nagy napunkon viselhettem, egész nap csodásan éreztem magam benne. Köszönöm kedvességeteket, a szakértő segítséget, jó tanácsokat, amivel elláttatok. Minden házasulandó ismerősömnek bátran foglak ajánlani Titeket! Remélem továbbra is rengeteg menyasszony találja meg Nálatok álmai ruháját.. mert nekem sikerült.

Üdvözlettel: Fehérvári Zsófia

Ilkné Gál Renáta és Ilk Péter, Basel – Svájc


Kedves Romantikások!

Kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb hálával és szeretettel:

A DANGO: Talán a leghatározatlanabb menyasszonyok egyike voltam… még az esküvő előtt két hónappal sem tudtam eldönteni, hogy melyik lesz az Én ruhám. Ekkor Judit elővette a DANGO-t. Őszintén megvallva, amikor a 2013-as Pronovias kollekciót nézegettem, ez a darab kevésbé fogott meg. Aztán felpróbáltam… anyu szeme könnybe lábadt, és Judit is csak annyit mondott – Így néz ki egy igazi menyasszony. Természetesen még ezek ellenére sem éreztem azt, hogy ez lesz az én ruhám, de makacsságomat félretéve eldöntöttem, ezt választom. Eljött a próba ideje, amikor már teljes mértékben rám volt szabva a ruha… amint belenéztem a tükörbe, biztos lettem… A DANGO az én ruhám! Köszönöm Nektek a segítséget, a szakértelmet és az őszinte hozzáállást, a Türelmet és azokat a vidám perceket, amiket a szalonban tölthettem Veletek. Nem is lehetett volna gyönyörűbb Ruha!

Ui: Leendő menyasszonyok! Ha bizonytalanok vagytok, nyugodt szívvel hallgassatok a Romantikás csapatra, nem fogtok csalódni!!

Szabó-Bedő Eszter és Szabó Sándor, Zalaegerszeg


Kedves Lányok!

Kevés ez a pár sor, hogy leírjam Rólatok a véleményemet.Amikor beléptem hozzátok, éreztem itt találom meg az álomruhámat.Sok ruhát nem kellett felpróbálnom ahhoz, hogy megtaláljam az igazit. A Gomera ruhában a tükör előtt állva megtapasztaltam milyen, amikor egy menyasszony KIRÁLYNŐ-nek érzi magát. Nálatok a kedvesség mellé remek szakértelem is társul. Hálásan Köszönöm Nektek a sok segítséget!

Szeretettel: Szabó-Bedő Eszter

Bodorkós-Pintér Alinka és Bodorkós Gábor, Szombathely


Kedves Romantikások!

Tavaly októberben, mikor elindultunk a menyasszonyi ruhakereső körútra, ti voltatok az első “állomás”! Nem véletlen, hiszen, ismerősök is titeket ajánlottak, csupa jó dolgot hallottam a szalonról. És, milyen jól tettem… Nem is kellett tovább mennem. Alig 1 óra alatt sikerült megtalálnom az én álomruhámat! Tudtam, hogy ez lesz az a RUHA! Pronovias/Usia modell volt! Az eladó hölgyek kedvesek, őszintén megmondják, ha valami nem áll jól, ami nagyon fontos! Csakis a legjobbat akarták nekem. Így hát közös döntéssel, több ruhapróba után, a megfelelő felkészítés után a Nagy Napon tökéletesen állt rajtam a ruha, amitől később fájó szívvel váltam el. Mindenre bizonyíték párom könnyes szemei, mikor először meglátott a ruhában. Csodás érzés volt!

Őszintén remélem, sok ilyen boldog és elégedett menyasszonyban lesz részetek, mint amilyen én voltam!

Köszönöm!

Mohl-Benesóczky Anna és Mohl Gergely, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönjük a kedvességet, segítőkészséget és sok türelmet, amit tőletek kaptunk. Közös életünk eddigi legszebb napja volt az esküvőnk, és csodálatos érzés volt, hogy e nap csak a miénk volt. Maradjatok mindig ilyenek!

Mohl-Benesóczky Anna & Mohl Gergely

Ősze-Simon Terézia és Ősze Szabolcs, Fertőd


Kedves Romantika Szalon!

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, türelmet és profi munkát, amivel hozzájárultatok életem legszebb napjához. Köszönöm a rengeteg tanácsot, ami hozzásegített a tökéletes kivitelezéshez. Tiszta szívből ajánlom a Szalont mindenkinek, akinek fontos az esküvője napján a ruha és a megjelenés tökéletessége és harmóniája.

Sok szeretettel, Terézia

Bognár Melinda és Simon Tamás, Zalaegerszeg


Drágáim!

Én egy igazi hisztis, kriminális, kétségbeesős mégis erélyes, válogatós, maximalista ember vagyok, Akinek igenis valóra kellett váltani a meséjét, amikor egy napra mesebeli királylánnyá változhat. Ehhez képest az esküvő előtt kb. 2 hónappal még elképzelésem sem volt a Nagy Naphoz illő ruhámról. Soha nem próbáltam még ilyen ruhát, mert a gondolattól is kétségbe estem, hogy nem lesz meg a TÖKÉLETES! A családom már egyre jobban sürgetett… Majd vettem a fáradságot és felhívtam Juditot ( őt ajánlották mint profi, gondoltam akkor elsőnek legyen)… Tényleg Ő a maximális profizmus! Megbeszéltünk egy időpontot, amikorra már csak egy hónap volt a kitűzött dátumunkig vissza. Beléptem a szalonba és… elkapott a nyugalom érzete… ezt tapasztalja meg magán minden leendő menyasszony. Elmondtam elképzeléseimet, ami alapján azt gondoltam, hogy jó esetben lesz egy választható ruha, ehelyett fogtam a fejemet, hogy úristen mikor fogok ennyi választható szépséggel végezni!… a rutin, a tapasztalat, a figyelmesség, a kedvesség leírhatatlan, ami próba közben Neked jár! A második ruha, amit felpróbáltam, az ÉN RUHÁM lett, mikor a tükörrel szembe fordultam, megkönnyeztem a saját gyönyörűségemet, elbűvölt a látványom és ezt csak a ROMANTIKÁS csajoknak köszönhetem! Soha nem foglak titeket elfelejteni, mert…valóra váltottátok számomra a mesét… (persze azért kellet a királyfi is)…, de árulkodjanak tovább a képek!

Csók Melinda!

Németh-Károlyi Erika és Németh Zoltán, Kapuvár


Kedves Romantika Szalon, Kedves Judit!

Ezt a néhány képet küldöm Nektek szeretettel és egyben köszönöm a csodaszép ruhát, amit a Nagy napunkon viselhettem! A továbbiakban sok sikert és sok boldog menyasszony kívánok! :)

Üdvözlettel: Németh-Károlyi Erika

Dr. Greszler-Nagy Noémi és Greszler Zsolt, Szombathely


Kedves Lányok!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindannyiotoknak a nagy napra biztosított csodálatos ruháért, a kiegészítőkért, valamint a ruha “királynői” viseléséhez adott hasznos tanácsokért! Mikor a Pronovias kollekció Balta nevű ruháját megpillantottam az üzlet kirakatában, már akkor tudtam, hogy ebben a ruhában szeretnék férjhez menni, mert mindenben megfelelt az elképzeléseimnek: “egyszerű” volt, de mégis gyönyörű, kifinomult, szűk szabású, abroncs nélküli, kis uszállyal, tele csipkével… Emellett kényelmes volt viselni, könnyű volt benne mozogni és mindenkinek nagyon tetszett: a férjem és a vendégek is egytől-egyig egyetértettek abban, hogy ezt a ruhát nekem találták ki, úgy állt, mintha rám öntötték volna!

A munkátokhoz további sok sikert és még rengeteg hozzám hasonlóan boldog és elégedett menyasszonyt kívánok!

Noémi

Pozsonyi Boros Andrea és Pozsonyi Krisztián, Szakony


Kedves Romantika Szalon!

Kicsit megkésve,de nagyon nagy szeretettel küldök Nektek képeket közös életünk eddigi legszebb napjáról! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket,kedvességeteket,a profizmust,a hozzáértést,amit tőletek kaptam! Imádtam a Barroco ruhát!!!Egy élmény volt viselni!!! Hálás vagyok, hogy segítettetek tökéletessé tenni a Mi Nagy Napunkat!! :) Munkátokhoz további sok sikert kívánok!!

Szeretettel!Köszönettel!

Andrea

Kulcsár-Vincze Veronika és Kulcsár Krisztián, Szombathely


Kedves Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget, tanácsot és kedvességet, amit Tőletek kaptam. Nálam nem volt kérdés, tudtam, hogy Nálatok találom meg álmaim ruháját. Ez így is lett.. Tökéletes választás volt, nagyon jól éreztem magam a ruhában, egyszerűen imádtam.. :) Sok szeretettel gondolok Rátok vissza, és a leendő menyasszonyok körében csak ajánlani foglak Titeket!

További sok sikert és sok-sok boldog menyasszonyt kívánok!!

Üdvözlettel: Kulcsár-Vincze Veronika

Simonné Gergye Noémi és Simon Szilárd, Sárvár


Kedves Lányok!

Köszönöm a sok segítséget és türelmet, amit tőletek kaptam! A ruha csodás volt! Örömmel viseltem a nap folyamán. A választás szerelem volt első látásra, a San Patrick kollekció Raissa ruhája. Nagy sikert aratott! :) A menyecske ruháról nem is beszélve. Ma sem választanék mást! Az összes keresgélő menyasszonynak innen üzenem, ne keressen mást, mert itt még szebbé varázsolják élete legszebb napját!

További jó munkát és megannyi elégedett menyasszonyt kívánok!

Üdvözlettel: Noémi

Hompasz-Kiss Barbara és Hompasz József, Rábatöttös


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon sok szeretettel küldök nektek az esküvői fotózásunkról egy-két képet. Ez úton is szeretném megköszönni nektek, a sok kedvességet, türelmet és nem utolsó sorban a SZAKÉRTELMET. Nagy örömmel töltött el, hogy a ruha amit választottam, elsőként rajtam lehetett. Csodálatos volt, mindenki csak dicsérte, hogy ennél szebbet nem is választhattam volna. A jövőben sok szerencsét kívánok, és akinek csak lehet ajánlani fogom a szalont! További jó munkát, kitartást és rengeteg boldog menyasszonyt kívánok!

Üdvözlettel: Hompasz-Kiss Barbara

Bankovits Adél és Bankovits Zoltán, Répcelak


Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy segítettetek megtalálni álmaim ruháját, és olyan barátságosak, kedvesek, és segítőkészek voltatok! Nektek is köszönhetjük, hogy valóban álmaink esküvője valósult meg, további sok szép, és boldog menyasszonyt kívánunk Nektek!

Bankovits Adél

Tóth-Móricz Kata és Tóth Péter, Uraiújfalu


Kedves Romantika Szalon!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel küldök Nektek néhány képet az esküvőnkről. Szeretném megköszönni a sok segítséget, jó tanácsot, amit Tőletek kaptam. A segítségetekkel sikerült megtalálnom azt a ruhát, ami hozzájárult ahhoz, hogy a “Nagy Nap” tényleg felejthetetlen legyen. Mindenkinek csak ajánlani tudlak Titeket, a szaktudásotok, a hozzáértésetek vitathatatlan.

További jó munkát kívánok Nektek!

Tóth-Móricz Kata

Joós-Csabai Renáta és Joós Attila, Sárvár


Kedves Lányok!

Csatolva küldök néhány képet az esküvői fotózásunkról. Szeretnék Nektek megköszönni minden segítséget, amit az előkészületek során nyújtottatok. A ruha kiválasztásakor igazán profi módon, őszintén segítettetek, így sikerült megtalálni a tökéletes választást. Külön szeretném megköszönni az esküvővel kapcsolatos sok-sok egyéb tanácsot is. Kívánom Nektek, hogy a jövőben is sikeresen működjetek és minél több menyasszonyt készítsetek fel a Nagy Napra!

Szeretettel: Joós-Csabai Renáta

Zsámpár Varga Tímea és Zsámpár Zoltán, Szombathely


Kedves Romantika Szalon! Kedves Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a csodálatos ruhát, a kedvességeteket, a szakértelmeteket, a jó hangulatú próbákat…! :) Mindig is farmernadrágos, sportcipős lány voltam, aki utál ruhaboltba menni, ruhákat próbálni. “Megkaptátok” ezt az alapanyagot, és most is csodálattal nézegetem a fényképeket! Királylányt varázsoltatok belőlem! :) Elsőre ezt a ruhát ajánlottátok nekem! Nagyon jól éreztem magam benne, és mindenkinek nagyon tetszett. Mindenkinek csak ajánlani tudlak Titeket!

Köszönök szépen mindent! Timi

Németh-Galavits Alexandra és Németh István, Szombathely


Kedves Romantikások!

Én azok közé a menyasszonyok közé tartoztam, akik kijelentették, hogy ők NEM menyasszony-alkatok és tuti nem lesz olyan ruha,ami tetszik. Amit az 1-re általam választott ruha be is bizonyított. Ekkor Édesanyám rámutatott a fehér UTICA-ra. Bevallom, elsőre nem fogott meg, sőt fel sem akartam próbálni. De annyira ragaszkodott hozzá és Ti is, hogy engedtem a kérésnek… Kiléptem a próbafülkéből és már csak Anyukám könnyes szemét látta. El sem akartam hinni, hogy ez ennyire megható lehet. Belenéztem a tükörbe, a hajamba tűztétek a fátylat és én sem bírtam tovább, elsírtam magam. Ránézetem Juditra, aki csak bólintott és elismerően mosolygott és tudtam, ez az én RUHÁM. Esküvő után nehéz szívvel vittem vissza hozzátok. A férjemnek javasoltam is, hogy minden évben vegyen feleségül… :) :)

Köszönöm a rengeteg segítséget!

Aki a környezetemben menyasszony KIZÁRÓLAG a Romantika Szalont ajánlom! Rengeteg elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Szandi