Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2018

Horváthné Glavanits Renáta és Horváth Norbert, Felsőcsatár


Sziasztok!

Kicsit késve, de annál Boldogabban és már Asszonyként küldenék nektek egy pár képet a 2018. május 26-i esküvőnkről és a gyönyörű ruháról!
Nagyon Szépen Köszönök Mindent!

Eberhardt-Kiss Katalin és Eberhardt Zoltán, Sopron


Kedves Lányok!
Sok szeretettel küldöm Nektek a Nagy Napunkon készült képeket. Köszönöm a kedvességet, a sok segítséget és a tanácsokat!
További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel: Eberhardt-Kiss Katalin

Grüll Kristina és Grüll Tamás, Peresznye


Sziasztok!
Köszönet ezért a csodás ruháért! Imádtam! Igazi Kiràlynőnek éreztem magam benne.

Üdv, Grüll Kristina

Kiss Petra és Jánosa Gyula, Sopron


Kedves Romantikás lányok!
Igaz tavaly augusztusban volt az esküvőnk és kicsit megkésve küldöm a fotókat a ruháról ami rajtam, de annál nagyobb szeretettel és köszönettel!
Köszönöm, hogy a szakértelmetekkel segítettek megtalálni ezt a csodálatos ruhát, amiben tényleg hercegnő lehettem a Mi nagy napunkon!
 
Üdv: Petra

Ódorné Hatos Viktória és Ódor István, Sopron


Kedves Romantikás Lányok!
Szeretném megköszönni azt a sok-sok kedvességet és tanácsot, amit tőletek kaptam!
Nagyon örülök, hogy titeket választottalak, ajánlom minden menyasszonynak, aki biztosra akar menni.

Üdvözlettel: Ódorné Hatos Viktória

Cser-Elekes Renáta és Cser Zsolt, Alsóújlak


Kedves Romantika Szalon!
Szeretném megköszönni Nektek ezzel a pár képpel, hogy segítettetek megtalálni számomra a csodálatos ruhát. Köszönöm a sok kedvességet, a tanácsot, amit tőletek kaptam. A ti csapatotok egy igazi, profi csapat, csak ajánlani tudlak benneteket mindenkinek. Itt biztosan megtalálja mindenki álmai ruháját.

Üdv: Reni

Galambos-Vass Krisztina és Galambos Bertalan, Egervár


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm szépen az együttműködést abban hogy a mi nagy napunk is tökéletesre sikerüljön! Ehhez ti nagyban hozzá járultatok! Sajnos egy betegség miatt, rengeteg változás volt amit ti profi módon kezeltetek, úgy gondolom ezt nem sok szalonban tették volna meg! A ruha tökéletes választás volt, imádtam viselni.

Mégegyszer köszönöm!
Galambos-Vass Krisztina

Marton-Gazdag Rita és Marton Zsolt, Egyházasfalu


Drága Romantika Szalon!

Megkaptuk a várva várt képeket az esküvőnkről. :)
Szeretném Nektek megköszönni a csodaszép ruhámat és a rengeteg segítséget, amit Tőletek kaptam! Nagyon segítőkész, barátságos és profi csapatot ismerhettem meg Benneteket! A gyönyörű ruhám pedig a lehető legjobb választás volt. Imádtam minden pillanatát, ameddig viselhettem! 
Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudlak Titeket! Köszönetképpen küldök pár képet!

Szeretettel:
Marton-Gazdag Rita

Farkas Alexandra és Kiss Gergely, Pápa


Kedves Romantika Szalon!
Végre elkészültek a képek és újra megjött a kedvem, hogy ezt a csodás ruhát viseljem. Imádtam és élveztem minden percét! Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Üdvözlettel: Farkas Alexandra

Csukáné Gróf Adrienn és Csuka Péter, Sitke


Kedves Romantikás lányok! 

Nagyon köszönöm a segítségeteket, mind a ruha kiválasztásánál, mind utána a próbákon! 
A ruhám tökéletes volt, a menyecske ruha szintén. A cipőről már nem is beszélve. Nagyon kényelmes volt, bátran ajánlom a leendő menyasszonyoknak! Remélem ez a pár kép visszatükrözi a Mi nagy napunk hangulatát!

Köszönettel: 
Csukáné Gróf Adrienn

Eszter Rebhan és Thomas Rebhan, Mondsee - Ausztria


Drága Judit!

Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok neked és a csajoknak! Ha jól emlékszem 2007 óta ismerjük egymást és több, mint száz esküvőt volt szerencsém Veled-Veletek együtt szervezni. Milyen, amikor "akasztják a hóhért"? Egy percig sem gondolkodsz, hogy honnan is lesz a ruhád. ;)
Bár már évek óta Ausztriában élek természetes volt, hogy több száz kilómétert utazom és "Romantikás ruhában" leszek a nagy napon!
A segítségetekkel nem volt nehéz a döntés, hogy mi passzol az osztrák Lederhose-hoz: Air Barcelona-Calais :) Egyszerűen gyönyörű modell és az első perctől fogva tudtam, hogy felszabadultan és természetesen fogom megélni életem nagy napját.

A profizmusod és az alázatos hozzáállásotok (a háttérben szorgos kezek igazítják/varrják a meseszép csipkét, tüllt és a gyöngyöket) lenyűgöző!
Továbbra is meleg szívvel ajánlom minden leendő menyasszonynak: Romantika Szalon <3

Eszter Rebhan, Mondsee

Serleginé Török Anna és Serlegi Ádám, Kőszeg


Kedves Romantikás Lányok!

Először is had köszönjem meg azt a kedvességet, amivel fogadtatok, és a nagyon jó hangulatú ruha választást, és a próbákat. Azon kívül, hogy nálatok találtam meg a ruhát a nagy napra, még az álom cipőmre is nálatok bukkantom rá :) Nagyon sokat jelentett a teljes körű információ ellátás, például az hogy egyeltalán, hogy kell leülni egy ekkora ruhában :) Nagyon örülök, hogy titeket választottalak, és a továbbiakban kívánok még több boldog és elégedett menyasszonyt!
Végül fogadjátok szeretettel ezt a néhány képet a nagy napról :)

Üdvözlettel
Serleginé Török Anna

Vinczéné Kovács Gerda Alexandra és Vincze Árpád, Császár


Kedves Romantika Szalon!

Mellékelten csatoltam képeket az esküvőről. Imádtam a ruhát, első látásra szerelem volt, és alig akartam levenni! :) Köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel:
Vinczéné Kovács Gerda Alexandra

Molnár Judit és Mester Ferenc, Sárvár


Kedves Szalon!
Május 12-én megvolt a Mi Napunk. A ruhámról szeretnék képet küldeni. Imádtam nagyon, mindenki szerint tökéletesen illett hozzám. :)
Imádtam a csipkét, a hátát, az övet. Szépnek éreztem benne magam, a férjem pedig gyönyörűnek látott. :)

Köszönjük!
Üdv, Molnár Judit

Láng Martina és Láng András, Szentgotthárd


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni, hogy segítettetek megtalálni számomra a tökéletes ruhát. Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak és másoknak is csak ajánlani tudom a szalont.

Köszönettel:
Láng Martina

Lovranics Zsanett és Lovranics Gábor, Sopron


Kedves Romantikás lányok!

Köszönöm szépen, hogy elhoztátok nekem a nagybetűs RUHÁT! Valóra váltottátok az álmomat, ami a ruhát illeti. A sok kedvességről, segítségről és a jó hangulatú ruhapróbákról nem is beszélve. Örülök, hogy nemcsak a ruhám, de a szalonom is tökéletes is volt, a sok hasznos tanáccsal megkönnyítették a dolgomat a nagy napon.

Jó, hogy vagytok! :)
Nagyon köszönöm, Lovranics Zsanett

Jung Eszter és Jung Jenő, Kőszeg


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a nagy napon ebben a csodaszép Mori Lee ruhában mondhattam ki a boldogító igent. Profi, barátságos és rendkívül segítőkész csapat a tietek.

Üdvözlettel: Jung Eszter

Zelei-Kukor Sára és Zelei Ambrus, Szombathely


Kedves Judit!
Köszönöm szépen Neked és az egész csapatnak ezt az elképesztően profi és odaadó segítséget. Soha nem gondoltam volna, hogy a ruhapróba ennyire szép élmény lesz. A ruha káprázatos volt, mindenki dicsérte, én pedig természetesen, felszabadultan tudtam benne megélni életem legszebb napját. Külön hálás vagyok, hogy az utolsó próba során minden lehetséges helyzetre felkészítettél engem és segítőmet.
Minden barátnőmet Hozzátok küldöm és ha megtehetem, még kísérni is fogom, hogy újra láthassam ezeket a csodákat, amik ott sorakoznak Nálatok.

Üdvözlettel: Zelei - Kukor Sára

Baumann-Szőke Viktória és Baumann Dávid, Zalaegerszeg


Kedves Romantikás Hölgyek!
Köszönöm Nektek a gyönyörű ruhakölteményt, melyben igazi hercegnőnek érezhettem magam az Esküvőnkön! A Szalonban sok-sok csodaszép ruha található! Csak ajánlani tudom a menyasszonyoknak!

Sok sikert kívánok a jövőben is hozzá! :)
Viki

Ambrus-Hauer Diána és Ambrus Zsolt, Csepreg


Nagyon szépen köszönöm a sok kedvességet és segítségét amit tőletek kaptam a ruha kiválasztásánál! :) Életem legszebb napján ebben a ruhában igazi királylánynak érezhettem magam egy napra! Nagyon jó választás volt! :) Mindenkinek nagyon tetszett! Egyszerűen csodálatos volt de a képek magukért beszélnek! Mégegyszer köszönöm a segítséget és a kedvességet! :)

Egy tökéletes naphoz egy tökéletes ruhát kaptam tőletek, köszönöm!

Vigh-Papp Bettina és Vigh István, Répcelak


Kedves Lányok!
Megtörtént a MI nagy napunk 2018.08.18-án. Rettentő meleg volt, de imádtuk minden pillanatát. <3 Szeretnék veletek megosztani pár képet a csodálatos ruháimról amiket nektek köszönhetek. És köszönöm nektek hogy ennyire aranyosak, kedvesek és segítőkészek voltatok!
Köszönöm a gyönyörű ruhámat és a menyecske ruhát is!! Imádtam minden pillanatát amikor rajtam voltak. <3

Mindenkinek, akinek esküvője lesz, a ti szalonotokat fogom ajánlani.
Bettina

Harangozóné Bazsó Marianna és Harangozó Márió, Újudvar


Kedves Judit,
Szeretném megköszönni a segítséged, hogy hajlandó voltál megrendelni a ruhát a méretemben! Egyszerűen gyönyörű volt és én is annak éreztem magam benne! Ez volt az a ruha, amelyet igazán magaménak éreztem és önmagam lehettem benne!
Csatoltan küldök pár fotót, remélem nektek is annyira fog tetszeni mint nekem! :)

Puszi
Mariann

Esztergályos-Véha Dóra és Esztergályos Erhard, Körmend


Kedves Romantika Szalon!
Nagyon hálás vagyok a sok segítségért és kedvességért. De legfőképp a ruhámért mondanék köszönetet, hiszen egész nap hercegnőnek érezhettem magam az esküvőm napján! :) További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel: Esztergályos-Véha Dóra

Némethné Szalai Lilla és Németh Zsolt, Újkér


Kedves Romantika Szalon!
Köszönöm odaadó segítségüket és tanácsaikat. :) Pár kép a nagy napról. Mindenkinek ajánlani tudom Önöket. Öröm volt Önöknél ruhát nézni, próbálni.

Még egyszer hálás köszönet.
Lilla

Adrienn Waldermo és Christian Waldermo, Moss - Norvégia


Kedves Romantika lányok!
Egy esküvő szervezése elég stresszes tud lenni, de amikor veletek találkozik az ember a ruha próbája, kiválasztása, a méretre igazítása, kiegészítők választása egy kellemes kalanddá alakul át. Olyan jól éreztem magam nálatok, hogy őszintén gondoltam mikor elváltunk, hogy hiányozni fogtok. Köszönöm a sok segítséget és nevetést! Egy igazán profi csapat kezében éreztem magam.
A ruha tökéletes volt, gyönyörű csipke ruha, melynek enyhén rugalmas és nagyon puha anyaga kényelmes viseletet nyújtott egész napra.
Csak így tovább lányok! Hamarosan meglátogatlak titeket!

Puszi Nektek!
Adrienn

Némethné Verrasztó Szilvia és Németh Dániel, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Június 1-én mi is kimondtuk a boldogító igent, amit ebben a csodás ruhában tehettem meg, és itt ragadtuk meg az alkalmat, hogy egy képpel bejelentettük pocaklakónkat is, aki decemberben érkezik. :) Az első próba előtt meggyőződésem volt, hogy hosszú fátylam legyen, ehelyett a gyönyörű ruhához gyönyörű uszályt is kaptam. Köszönöm a sok segítséget és támogatást amit a próbák alkalmával kaptam!

További jó munkát Kívánok: Némethné Verrasztó Szilvia

Földházi-Schmidel Johanna és Földházi Ádám, Sopron


Kedves Romantika Szalon!
Köszönöm, hogy megtalálhattam a tökéletes ruhát. Nem hittem volna, hogy elsőre sikerül, de így lett. :)
Az esküvő óta is folyamatosan nézegetem és bármikor újra felvenném!

Földházi-Schmidel Johanna

Szász Julianna és Szász Balázs, Sopron


Kedves Romantika szalonos Lányok!

Köszönöm, hogy viselhettem ezt a gyönyörű ruhát. (Yemima) Úgy éreztem magam benne, mint egy királylány a mesében.
Az esküvőnk, Felvidéken, határon túl volt, így külön köszönet a rugalmasságotokért, amivel megkönnyítettétek nekünk a szervezést.
A hasznos tanácsokat és a kedves, hozzáértő kiszolgálást pedig még nem is említettem... <3

Köszönettel: Julcsi Sopronból

Körmendy-Tóth Kata és Körmendy Zoltán, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!
Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget, rugalmasságot és kedvességét! Számomra a legjobb választás volt ez a csodálatos ruha, amit imádtam hordani. További sok sikert kívánok Nektek!

Köszönettel, Körmendy-Tóth Kata

Czipetics-Őri Adrienn és Czipetics Zoltán


Kedves Romantikás Lányok!
Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni, a sok-sok segítséget, kedves, csupaszív odafigyelést amit Tőletek kaptam! Imádtam hozzátok menni a ruhapróbákra és imádtam a Csodaruhámat, amit kaptam! Nagyon szépen köszönünk mindent! Csak a Romantika Szalon! <3

További sok sikert kívánunk és ahol lehet ajánlani fogunk Titeket!
Puszi: Czipetics-Őri Adrienn és Czipetics Zoltán

Nagy-Horváth Szilvia és Nagy Ádám, Magyarlak


Kedves Romantikás Lányok!
Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a kedvességeteket, segítségeteket. A legjobb választás volt ez a csodaszép ruha, elsőre tudtam, hogy ez kell nekem. További sok sikert!

Üdvözlettel: Nagy-Horváth Szilvia

Góger Eszter és Somos Tamás, Szombathely


Szia Judit!
Nagyon köszönöm a segítséget, a kedvességet és a türelmet, amit a próbán kaptam.
Teljesen más ruhát képzeltem magamnak, de amikor rá kellett jönnöm, hogy azok egyáltalán nem nekem valók, és még mielőtt pánikba eshettem volna, a szakértő szemek megmutatták és a kezek már hozták is azt, ami tényleg az én ruhám lett. Soha nem mennék máshova.

Köszönöm még egyszer, további sok sikert kívánok!
Eszti

Nátkai-Lang Szabina és Nátkai Roland, Szentgotthárd


Kedves Romantika Szalon!
Ezzel a néhány képpel szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy hozzájárultatok életünk legcsodálatosabb napjához, az esküvőnkhöz! Első látásra szerelem volt a ruha és mikor felvettem, tudtam, hogy ebben akarok férjhez menni.

Köszönettel:
Nátkai-Lang Szabina

Pilka Petra és Szenes Károly, Dáka


Sziasztok!
Megérkeztek a képek az esküvőről. Köszönöm szépen a gyönyörű ruhát, imádtam :)
Petra

Vida-Novák Szabina és Vida Marcell, Szombathely


Sziasztok Hölgyek!
Szeretnék megosztani Vetelek pár fotót a májusi esküvőnkről a csodálatos Pronovias Alora ruhámban, ami szerelem volt első látásra, s hiába próbáltam meg akárhányt, nekem akkor is ez kellett. Tökéletes volt, ma sem választanék mást, s kivétel nélkül mindenkinek tetszett... ez valóban én voltam.

Szabó Eszter és Szabó Bence, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!
Köszönöm szépen ezt a gyönyörű ruhát! Tökéletes volt, imádtam! :-) Egyetlen problémám volt, hogy le kellett vennem!
Küldök nektek pár képet! Minden jót!
Eszter