Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2019

Dr. Nyikos Barbara és Koczor Bálint, Fertőszentmiklós


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a kedvességeteket, szakértelmeteket és segítségeteket. Gyönyörű szalonban, kedves és hozzáértő emberek segítségével volt szerencsém kiválasztani ruhámat a Nagy Napra. Rendkívül sokat segítettetek nekem a választásban és csodás ruhákat mutattatok nekem, melyekből sikerült kiválasztanom azt, amelyik leginkább illik hozzám. A Ruha gyönyörű volt és nagyon kényelmes, az egész násznépnek és persze a Férjemnek is nagyon tetszett. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a Romantika Szalont.

Dr. Nyikos Barbara & Koczor Bálint

Vastag Mónika és Koncz Gergő, Sopron


Szívből ajánlom mindenkinek a szalont! Mi Debrecenbe vittük a ruhát, egy kastályhotelben tartott szertartásra. A ruha tükrözte a kastély eleganciáját és antik hatásával szinte visszarepített egy modernkori arisztokrata világba.
A szalonban hercegnőnek éreztem magam, hiszen nemcsak a ruha kiválasztására, de a viselése melletti praktikákra is felkészítettek. A ruha kiváló minőségű anyagból készült, abroncs nélkül is tökéletes tartást adott a több mint öt rétegnek köszönhetően. A csipke csodálatosan illeszkedett, gyakorlatilag láthatatlan anyagként idomult a bőrömön, fenségesen öltöztette a felsőrészt a dekoltázsomon, elegáns volt csábító és sejtelmes. Kényelmes viseletet nyújtott a jól kiválasztott abronccsal, egész nap viseltem, és végig táncoltam benne.

Köszönöm: Mónika

Orosz-Tóth Anikó és Orosz Balázs, Szombathely


Sziasztok lányok!
 
Néhány képpel szeretném megköszönni a segítségeteket és a profizmusotokat! Csodaszép ruhát viselhettem :-) 
 
Köszönjük:
Orosz-Tóth Anikó és Orosz Balázs

Balogh-Csáki Renáta és Balogh Roland, Káld


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném Nektek megköszönni a csodaszép ruhámat és a sok segítséget, amit Tőletek kaptam! A gyönyörű ruhám pedig a lehető legjobb választás volt. Imádtam minden pillanatát, megmondom őszintén a menyecsketánckor le sem akartam venni annyira kényelmes volt, és annyira szerettem benne lenni! Köszönetképpen küldök pár képet!

Balogh-Csáki Renáta

Csordás-Kálmán Dóra és Csordás Jenő, Sopron


Sziasztok!

Egyszerű esküvőt álmodtam meg és a hozzá tartozó tökéletes rövid ruhát. Ezt Tőletek megkaptam! Nagyon szépen köszönöm, hogy tökéletessé Tettétek a Nagy Napot! Köszönünk Nektek mindent és Nagyon sok Menyasszonyt kívánunk még Nektek!

Dóra és Jenci

Dóri és Ádám, Sárvár


Kedves Romantikás Lányok!
Szeretném megköszönni Nektek a mesés ruhámat, a segítséget és a szakértelmet! Ti vagytok A profik! Köszönöm, hogy általatok a legszebb lehettem a mi napunkon!

Puszi
Dóri :-)

Fördős Mónika és Ferencz Gábor, Bő


Kedves Romantikás Lányok!
 
Köszönöm nektek, hogy a ruhám kiválasztásától egészen a tisztításáig mindenben a segítségemre voltatok. Hálás vagyok az őszinte véleményekért, a rugalmasságotokért és a precíz munkátokért! Gyönyörűnek éreztem magam a nagy napunkon! Fogadjátok tőlünk szeretettel ezt a pár képet!

Fábián Szabina és Fábián Dávid, Szentgotthárd


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni, hogy profizmusotokkal és kedvességetekkel hozzájárultatok a mi nagy napunkhoz is! Egyszerűen imádtam ezt a ruhát!

Üdvözlettel: Fábián Szabina és Fábián Dávid

Tóth Adrienn és Palotai Gábor, Bécs - Ausztria


Sziasztok Romantikás lányok!
 
Romantika szalonban nagy kedvességgel, sok mosollyal és profizmussal fogadtatok. Nagyon szépen köszönöm a segítséget a tökéletes ruha kiválasztásában. Gyönyörűen csipkézett, hátvonalat kiemelő és egyben mégis visszafogott szabású Loida menyasszonyi ruhát választottam, melyhez nem igazán volt szükség ékszerre, hiszen maga a ruha lélegzetelállító. Hihetetlen nagy öröm volt viselni :-)
 
Még egyszer köszönök mindent! :-)
Üdv.: Adrienn

Eszti és Balázs, Győr


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni Nektek a csodaszép ruhámat, amit a tengerparti esküvőnkhöz végül nálatok találtam meg. Imádtam viselni és mindenkinek nagyon tetszett. Nagyon köszönöm hogy segítettetek a választásban.

Máté-Póhr Kitti és Máté Martin, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok!
 
Szeretném megköszönni Nektek a kedvességet, szakértelmet, amellyel Ti is hozzájárultatok, hogy életünk egyik legszebb napja felejthetetlen legyen! 
 
Kitti

Bankó-Preisz Franciska és Bankó Péter, Sorokpolány


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni a munkátokat. Köszönöm a türelmet, a profizmust. Imádtam a Ruhát! :)

Üdvözlettel:
Bankó-Preisz Franciska

Gyarmati Vanessza és Zatykó Gábor, Bagod


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket és a segítségeteket. A legjobb választás volt ez a mesés ruha. Csodálatossá tettétek a Nagy napunkat!

További sok sikert kívánok!
Vanessza

Tóth Veronika és Varga Szilárd, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Célirányosan mentünk hozzátok, mert mindenhol Titeket ajánlottak. Nem kellett csalódni.Meglátni és megszeretni ruhát választottunk a tökéletes őszi esküvőhöz, mint azt a képek is bizonyítják :) Mindent elmagyaráztatok, megtanítottatok...

Ezer köszönet, hogy a csodálatos napunkhoz hozzájárultatok!
Szilárd és Vera

Gabriella Fischl és Horst Fischl, St. Valentin - Ausztria


Sziasztok Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a rengeteg segítséget! Nagyon köszönöm a türelmeteket és az őszinte szavakat, s köszönöm hogy a Romantika Szalon ruháját viselhettem ezen a számunkra nevezetes napon!

Puszi Nektek
Gabi Fischl

Kardos-Cseszregi Blanka és Kardos Dávid, Győr


Kedves Romantika Szalon!
Küldök nektek pár képet az esküvőnkről. Szeretném megköszönni a segítséget, türelmet és kedvességet, amit a ruhapróbán kaptam Tőletek.

Köszönettel: Kardos-Cseszregi Blanka

Czakó-Simon Adrienn és Czakó Balázs, Győr


Kedves Romantika Szalon!

Az első és egyetlen szalon voltatok, ahol jártam. Habár felkészülten érkeztem, a kis cetlimen rengeteg nekem tetsző ruhával, még is egy olyan ruhát választottam, ami nem volt a listámon, Ti ajánlottátok nekem. :) Mikor felpróbáltam rögtön tudtam, hogy nem kell tovább keresgélni! :) Bármilyen kérdésem volt, kedvesek és segítőkészek voltatok. A ruha tökéletes volt, pont olyan ahogy elképzeltem.
Pár képpel szeretném megköszönni a sok segítséget, tanácsot amit kaptam. Mindenkinek jó szívvel foglak ajánlani benneteket.

Üdvözlettel
Czakó-Simon Adrienn

Rakos-Ritz Roxána és Rakos Bence, Palkonya


Kedves Romantika Szalon!

Ez a szalon volt az egyetlen, ahova ellátogattunk édesanyámmal, illetve anyósommal és nem is kellett tovább keresgélnem. Abszolút elégedettek voltunk, mindenki nagyon segítőkész volt és egy élmény volt ezt a ruhát viselni! Nekem és a férjemnek is megvolt a "Hűha"-érzés! :)
Köszönjük!

Németh-Kovács Klaudia és Németh Zsolt, Vasvár


Kedves Romantika Szalon!
Pár képpel szeretném megköszönni nektek, hogy az álom ruhámat viselhettem a Nagy napunkon! Mert ez a bizonyos ruha "szerelem volt első látásra" volt! Köszönöm, hogy ilyen profizmus és kedvesség vett körül ahányszor mentem próbára! Legeslegjobb Szalon!

Üdv: Klaudia és Zsolti

Trakszler Nikolett és Bán-Korsós Milán, Sopron


Kedves Romantika Szalon!
Azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy megtaláltam álmaim ruháját a Romantika Szalonban. Életem legboldogabb napján nem csak engem de, minden körülöttem lévőt rabul ejtett a ruha szépsége!

Még egyszer köszönöm a segítségeteket és kedvességeteket!
Nikolett

Horváth Nikoletta és Németh Gábor, Bögöt


Csak ajánlani tudom Mindenkinek a Romantika Szalont. A lányok nagyon segítőkészek. Egyből beleszerettem a ruhába, amit választottam. Szóval biztos vagyok benne, hogy minden menyasszony megtalálja itt az álmai ruháját és elégedetten távozik és ennek hatására alig várja már a Nagy Napot.
 
Üdvözlettel: 
Horváth Niki :)

Mike Nikolett és Pál Csanád, Szombathely


Ebben a bizonyos időszakban kimondottan nagy megkönnyebbülés volt, hogy ilyen profi és összeszedett csapat segített a ruha kiválasztásában. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a tökéletes ruhát keresi! Nagyon meg voltam elégedve a szalonnal.
Gyönyörű ruháik vannak, sokféle választékkal. Mindenki nagyon segítőkész volt és türelmes, ami nagyon jól esett.

Peszlen-Modrián Andrea és Peszlen Mihály, Sopron


Álmomban sem gondoltam volna, hogy előfordulhat egy menyasszony életében, hogy az első menyasszonyi ruha amit felpróbál az tökéletes rá. Velem ez megtörtént, hála Nektek. Köszönök mindent, a türelmeteket, a profizmusotokat, hogy megtanítottatok a ruhát viselni, és hercegnőként érezni magam életünk legszebb napján! Nektek köszönhetem, hogy bezsebeltem azt a bizonyos vőlegény nézést, amikor meglátott. ;) Sose felejtem!
Mindenkinek csak titeket foglak ajánlani, hisz mesébe illően gyönyörű ruháitok vannak!

Köszönöm csajok!
Andi

Králl-Kovács Andrea és Králl Norbert, Sárvár


Ez volt az első (és egyetlen) hely ahova mentem amikor kerestem álmaim ruháját és már mikor először megláttam tudtam, hogy megvan az igazi! Mindenki nagyon kedves volt velem, sok segítséget kaptam, gyönyörű ruhák vannak a szalonban és a hangulat is nagyon jó. Nagyon sok segítséget kaptam és a ruhámba olyan menyasszony voltam amilyen mindig is akartam lenni!

Szóval csak ajánlani tudom! :)

Pappné Jakab Dzsenifer és Papp Krisztián, Rábahidvég


Kedves Romantika Szalon! :)
Szeretnék pár képet küldeni a tőletek vásárolt menyasszonyi ruhámról! Egyszerűen imádtam, gyönyörű menyasszonynak éreztem magam benne! Köszönöm a munkátok, a türelmetek! :)

Fantasztikus csapat vagytok! :)
Dzsenifer és Krisztián <3

Balogh-Elekes Dóra és Balogh Dávid, Nemeskocs


Kedves Romantikás Lányok!
Ezzel a pár képpel szeretném Nektek megköszönni, hogy a Nagy Napon ezt a gyönyörű ruhát viselhettem. Köszönöm a segítségeteket és kedvességeteket, Ti vagytok a legjobbak!

Üdv: Dóri

Dr. Barbalics Viktória és Horváth Szilárd, Sopron


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon!

A ruha úgy döntött, engem választ ki. Évekkel ezelőtt, Pinteresten vagy talán Instagramon akadtam rá a Mori Lee kollekció Mona nevű ruhájára, és szerelem volt első látásra. Amikor megtudtam, hogy Magyarországon van a ruha, és ráadásul Nálatok, nem volt kérdés, hogy mi egy pár leszünk. Céltudatosan mentem hát ruhapróbára, és ekkor elmondtátok nekem, hogy ezt a ruhát még soha senki nem vette fel, három éve várja a kirakatban a gazdáját. Azt mondtátok, minden ruhának megvan a viselője, és előbb-utóbb megtalálják egymást. És igazad lett. :) Külön köszönet a rengeteg segítségért, hogy megtanítottatok "viselkedni" a ruhában, és megtanítottátok "viselni" a ruhát.
Eddig is mindenkinek a Romantikát ajánlottam, mert láttam a profizmusotok és odaadásotok, de megtapasztalni egészen más volt, köszönöm Nektek!

Kutasiné Jusztin Katalin és Kutasi Róbert, Ikervár


Kedves Romantikások!

2019. június 1. a mi nagy napunk is lezajlott. :) A nap ékköve határozottan a ruhám volt. Köszönöm a "sírva álmaim ruháját megtalálós élményt". :) Profi csapat, profi és alapos munka, jó társaság!

Köszönjük:
Kata és Robi <3

Sabjanics Bettina és Fekete Richárd, Sümegcsehi


Mindent nagyon köszönök Nektek! Csak ajánlani tudlak Titeket mindenkinek! További jó munkát és sok elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Üdv:
Bettina

Gál-Máté Imola és Gál Benjámin, Sopron


Sziasztok!

Szeretnék pár képet küldeni, a ruháról, meg persze rólam. Imádtam a ruhát, fantasztikus érzés volt hordani, a leggyönyörűbb menyasszonynak éreztem magam.
Köszönöm Nektek a ruhát is meg a segítséget.

Dr. Máthé Melinda és Preiner Zsolt, Sopron


Kedves Romantikás lányok!

Először Sopronban találkoztam veletek az esküvő kiállításon. Már ott megtetszettek a meseszép ruhák. Így hát hamarosan le is foglaltam a próba dátumát. Tetszett, hogy mindvégig korrektül tájékoztattatok mit kell magammal vinnem, mikor mire lesz szükség. Így hát elindult a kis csapatunk próbára. Egy listát már a ruhákról írtunk, hogy mi jöhet szóba, de azt tudtuk, hogy ebből a szalonból biztos egyik szép ruhát ki fogjunk választani. Az egy óra, amit ott töltöttünk elváráson felüli volt, fergeteges hangulat kerekedett anyukám, barátnőim és ti is nagyon jófejek voltatok, igazán emlékezetessé tettétek ezt nekem. Köszönöm, hogy az utolsó találkozónkig segítőkészek, türelmesek, jókedvűek voltatok és így az igazán hozzám illő ruhában mehettem férjhez. Ezt abból is tudom, hogy mindenki azt jelezte vissza, hogy el van találva: "Melis" a ruha, és én magam is első felpróbáláskor éreztem, hogy na megvan! A férjem csak az oltárnál látott meg először a Mori Lee Leilani csodaruhámban és többek szerint elismerően bólogatott és mosolygott rám. (Én nyilván a meghatottságtól nem érzékeltem. :-)  )

Végső szóként mindent köszönök és nagyon is ajánlom a szalont és a csapatotokat minden menyasszonynak! 
Üdv: Meli

Tamási - Jakabfy Kata és Tamási Péter, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni nektek azt a ruhát, amit viselhettem az egyik legfontosabb napon az életemben. Imádtam hordani! Megtaláltam benne mindent, amit kerestem. Köszönöm nektek a rugalmasságotokat, kedvességeteket, segítőkészségeteket. :)
 
Üdv:
Kata

Dr. Wilfing - Katona Ramóna és Dr. Wilfing István, Sopron


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy életünk egyik legfontosabb napján ezt a csodaszép ruhát viselhettem. Imádtam! :) Köszönöm, a mindig kedves, mosolygós fogadtatást, a türelmeteket, maximalizmusotokat és a rugalmasságotokat! Ha valaki még keresi álmai ruháját, a Romantika Szalont semmiképp se hagyja ki! :)

Szuperek vagytok!
Rami

Németh Kitti és Regel Patrik, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon! :) 
 
Szeretném megköszönni pár szóban a csoda ruhát amit életem legszebb napjára nálatok találtam meg! Remekül éreztem magam a ruhámban... Igazi álom volt számomra. Nagyon szépen köszönöm a segítőkészségeteket! A ruha szűkítése is remekül sikerült, mintha csak rám öntötték volna!!
SZUPER CSAPAT

Krutzler Judit és Farkas Szilárd, Szombathely


Kedves Judit!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a gyönyörű menyasszonyi ruhámat. A ruha mindenkinek nagyon tetszett, sőt még ismeretlenek is megálltak fotózkodni velem.
Köszönöm a segítségét a lányoknak is! A cipő hihetetlen kényelmes volt, egészen hajnalig tudtam táncolni benne.
 
Üdv:
Judit

Imre Szandi és Szaniszló Máté, Budapest


Sziasztok! 

Maximalizmus, fesztelen és vidám hangulat - ez a Romantika Szalon. IMÁDTAM! Nagyon! A távolság nem probléma, ha hozzátok megy az ember.
Mivel Budapestről mentem hozzátok ruháért (amit elképzeltem magamnak és nálatok meg is találtam), szeretném megköszönni Nektek, hogy rendkívül rugalmasan és profi módon megoldottátok, hogy a ruhám egy nap alatt méretre legyen alakítva.

További sok-sok elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!
Szandi

Katalin és Tamás, Zalaegerszeg


Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam Nálatok a meseszép ruhámat, és mindenben a segítségemre voltatok. Nálatok pont az kaptam, amit elképzeltem. Minőségi, szakmailag kifogásolhatatlan munkavégzés jellemez Titeket.
Az oldott légkör csak ráadás. :)

Varga Kitti és Némethy Miklós, Győr


A ruha csodálatos és imádom! Mindenki a csodájára járt, hogy vajon honnan van. Én pedig nagyon büszkén mondtam nekik, hogy a szombathelyi Romantika Szalonból nagyon szuper áron és profi csajoktól! A lányok nagyon profik és a legkedvesebbek akikkel valaha menyasszonyi szalonban találkoztam!
 
Köszönöm:
Kitti

Hodásziné Mezei Ramóna és Hodászi Attila, Szombathely


Köszönöm a csodálatos ruhát és a segítőkész hozzáállásotokat!

Üdv, Rami

Huszár Eszter és Huszár Bálint, Eindhoven - Hollandia


Sziasztok!

Pár képet küldenék nektek köszönetképp. Már az első pillanatban amikor rám adtátok, úgy éreztem, hogy ez a világ legszebb ruhája.
Kétség sem férhetett a választásomhoz! A csapat profizmusa lenyűgöző, ami nagyban megkönnyíti a menyasszonyok dolgát.

Köszönjük: Eszter és Bálint

Simon-Varga Renáta és Simon Ádám, Kőszeg


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért és a mindig kedves és vidám fogadtatásért! A ruha szerelem volt első látásra!

Köszönök mindent!
Reni, Ádám

Pados-Varga Hanna és Pados Szabolcs, Kőszeg


Kedves Romantika Szalon!
Életünk egyik legfontosabb napjára egy tökéletes ruhát sikerült vásárolnom nálatok! Köszönöm a segítséget, csodálatossá tettétek a nagy napunkat!

Köszönettel:
Pados Varga Hanna

Dr. Schäfer Betti és Dr. Újszászi Ákos, Heidelberg - Németország


Kedves Judit!

Csatolva küldök néhány képet az esküvönkről (elsősorban amin jól látszik a ruha :)).
Nagyon jól sikerült minden és megmondom őszintén a menyecsketánckor le sem akartam venni a ruhát, annyira kényelmes volt, és annyira szerettem benne lenni és persze sokan dícsérték rajtam. :-) Úgyhogy még egyszer köszönöm szépen a türelmeteket és a sok segítséget!

Köszönettel és üdvözlettel:
Betti

Doktor Doroti és Bödő Milán, Körmend


Sziasztok!

Küldenék pár képet a ruháról, amin jól látszik! Annyira csodás volt! :)
Köszi!

Albert Beáta és Büki Roland, Zalaszentgrót


Kedves Romantika Szalon! 
 
Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a meseszép ruhát és a maximálisan kedves, segítőkész hozzállásotokat! Fantasztikusan éreztem magam mind a próbákon, mind pedig a Nagy Napon az álomruhámban. :)
További sikeres munkát és csupa elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!
Bea & Roland 

Rajos Martina és Rajos Máté, Szombathely


Kedves Romantikások!

Nagyon köszönöm a sok segítséget és kedvességet igazi hercegnőnek éreztem magam a gyönyörű ruhámban :)

Köszönettel: Martina és Máté

Papp-Schweitzer Martina és Papp Gábor, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Ezekkel a képekkel szeretnék köszönetet mondani a kedvességetekért és a sok segítségért, amit kaptam tőletek. A Mori Lee ruha, melyet az esküvőnk napján viseltem, úgy érzem tökéletes választás volt, ami a férjem arcán is látszott, amikor először megpillantott bent.
A továbbiakra sok sikert a munkátokhoz és még sok hozzám hasonló elégedett vendéget kívánok nektek!
 
Üdvözlettel:
Papp-Schweitzer Martina

Mikó-Mágocsi Martina és Mikó András, München - Németország


Kedves Romantikás Lányok!
 
Ez a ruha szerelem volt első látásra! Abban biztos voltam, hogy találok nálatok magamnak egy ruhát, mert hát annyian ajánlottak titeket, de hogy ilyen könnyű lesz a döntés, azt nem gondoltam volna! Nagyon megkönnyítettétek a helyzetemet, tudtátok, hogy egy menyasszonynak pont erre van szüksége: rengeteg tanáccsal láttatok el, mindenre figyeltetek, rugalmasak voltatok.  
Minden megtett kilométer megérte, ugyanis Németországból utaztunk hozzátok, esküvőnk pedig a Zala megyei Gosztolán volt.
Csak így tovább, én viszem híreteket Németországtól, Zalán át egész Tolna megyéig! :)
Köszönjük!

Üdv.
Martina és András

Dalosné Szlávich Barbara és Dalos Márk, Tömörd


Kedves Romantika Szalon!

Küldenék pár képet a nagy napunkról. Köszönöm szépen a csodaszép ruhát és a segítséget!
Barbi és Márk

 

Jáger-Ábrahám Csilla és Jáger Árpád, Szombathely


Nagyon szépen köszönöm ezt a csodaszép ruhát és a segítséget, igazi hercegnőnek érezhettem magam. :)

Mészárosné Bokor Alexandra és Mészáros Sándor, Csepreg


Kedves Romantikások!
Nagyon szépen köszönöm, hogy a Nagy napon a ti ruhátokba bújva, egy hercegnőnek érezhettem magam! Legjobbak vagytok!

Köszönettel:
Alexandra & Sándor

Lampert Barbara és Szép Richárd, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm szépen, hogy nálatok találhattam meg álmaim menyasszonyi ruháját. A St. Patrick ruha tökéletes választás volt, a személyiségemet teljes egészében tükrözi! Nagyon segítőkész kis csapattal álltok a jövendőbeli arák rendelkezésére!
Az esküvőnk május 10-én volt Szombathelyen, a kreatívunk május 12-én Fertődön és Podersdorfban. Még ítélet időben is tartott a ruha!
Barbi - Ricsi

Takácsné Tóth Enikő és Takács Bálint, Vép


Kedves Romantika Szalon,

Szeretnék köszönetet mondani, hogy az esküvőnk napján a Ti ruhátokat viselhettem, Köszönöm a sok segítséget, tanácsot, a rugalmas hozzáállásotokat!
A ruha csodaszép, és bár lehet hihetetlen, de nagyon kényelmes volt! :) Mindezért mérhetetlen hálával és köszönettel tartozom Nektek! A szalont csak ajánlani tudom minden leendő menyasszonynak, jó híreteket örömmel viszem tovább! :) Kívánok további sikereket munkátokhoz és sok elégedett vendéget!
Végül fogadjátok ezt a pár képet szeretettel!

Köszönök mindent:
Takácsné Tóth Enikő