Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2020

Neja és Tadej Lainšček, Szlovénia


Kedves Romantika Szalon csapat!

Elsosorban egy nagy köszönet minden tanácsért, a kedvességet és az alkalmazkodást a mi kivánságunkra. A csapat nagyon profi és e miat a ruha válosztás könyebb mint gondoltunk. A ruhák nagyon szépek, nagyon jo minoséguek és nagyon jó áron. Egy szóval a szalon tökéletes és ajánlom mindenkinek, aki esküvoi ruhat keres! Még egyszer mindenért köszönet.

Neja és Tadej Lainšček, Szlovéniaból

P. S. a helyesírási hibákat nyugodtan javitsátok, mivel már jó ido mullot az iskolától és a telefonom nem engedi minden jelet a o-ra és az u-re rakni.

Timi és Tomi, Sopron


Kedves Romantika szalon, Kedves Judit! 
Egy ideje adósotok vagyok ezzel a pár sorral...
 
Bizonyára minden Menyasszony elfogult a saját menyasszonyi ruhájával kapcsolatban, ezért én sem leszek kivétel. :) A ruhám szerelem volt első látásra, amikor a Modeca katalógust lapozgatva megláttam... :) A szalonba határozott elképzeléssel mentem, nem volt kérdés, hogy Judit segít az álmaim megvalósításában. Az esküvő dátuma és a legelső ruhapróba is tolódott a vírushelyzet miatt, de Judit mindvégig biztatott, lelkileg támogatott többi sorstársammal együtt. Akkor is amikor a helyzet mindenkinek kilátástalanná vált, én pedig reménykedtem, hogy egyszer fel tudom venni az áhított ruhát... Az őszi képek magukért beszélnek, a csodás színek  a szép napsütéses idő kárpótolt minket. A ruha mint egy mágnes csak úgy gyűjtötte a dicséreteket, a Férjem pedig le se vette róla(m) a szemét. :) A ruha nem csak egyedülállóan különleges, hanem nagyon kényelmes egyben. Nem tudom elégszer megköszönöm a segítséget, amit felém, és szakmabeli szempontból férjem felé mutattál, és nem utolsó sorban, hogy erőt adva biztattál.

Kívánom, hogy a jövőben is sok elégedett Menyasszonnyal áldjon meg Titeket a Sors.
Üdvözlettel: Timi & Tomi Sopronból.

Bianka és Gábor, Sopron


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni Nektek a segítséget, a kedvességet és a szakmai hozzáértést, amit kaptam a ruhaválasztás során. Valamint azt is, hogy ilyen rugalmasak voltatok az időpont módosításánál. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalont. Nagyon jól éreztem magam a választott ruhában, meseszép volt. Köszönjük, hogy ezáltal szebbé varázsoltátok a Nagy Napunkat! Fogadjátok szeretettel ezt a pár képet.

Köszönettel,
Bianka és Gábor

Dóri és Gábor, Szombathely


Kedves Romantika szalon!
 
Szeretnék pár képet megosztani veletek. Nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget és türelmet! Sok ruha közül alig tudtam választani és ti biztatattok, hogy próbáljam fel ezt a ruhát is. El is sírtam magam, amikor megláttam magam benne. Szerelem volt első látásra! :) Nem tudom elégszer megköszönni! 

Eszti és Dani, Pécs


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon!
Köszönöm szépen a gyönyörű ruhakölteményt. Fogadjatok sok szeretettel a Nagy Napon készült fotóink közül néhányat.

Minden jót kívánunk!
Eszti és Dani

Ildikó és Roland, Bük


Kedves Judit!
 
Köszönjük szépen Mindhármótoknak a rengeteg sok segítséget, tanácsot, kedvességet! Mint minden kislány, én is vágytam arra, hogy Édesapám kísérjen hófehér ruhában az oltár elé. Félve léptem át a Romantika ajtaját, de a ruha, amit választottatok nekem, szerelem volt első látásra. Remélni sem mertem, hogy ilyen csodában történik meg mindez, teltségem miatt. Igazi hercegnőnek éreztem magam aznap.
 
Ezer hála és köszönet:
Csonka- Giczi Ildikó

Kata és Csaba, Szombathely


Sziasztok!
Szeretném megköszönni a türelmeteket, hogy nyugodtan próbálhattam több ruhát is, hogy biztosan  eldönthessem, hogy melyik ruha lesz számomra a legmegfelelőbb. A személyzet nagyon kedves volt és mindig mosolygós, jó kedvet sugároztak és nem utolsó sorban az őszinte véleményeteket is köszönöm.

Köszönettel:
Amatics Katalin

Edina és Benjámin, Nagykanizsa


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni, hogy segítettetek megtalálni a hozzám leginkább illő ruhát életünk egyik legszebb napjára. Öröm volt ezt a ruhát viselni a Nagy napunkon!

Köszönöm a kedvességeteket és türelmeteket!
Edina

Tímea és Phillip, Ausztria


Kedves Romantika szalon, kedves Judit!

Még egyszer szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, türelmet és tanácsot. Azt hiszem kijelenthetem, hogy az egyik legnehezebb dolgotok velem volt. :) Többszöri ruhapróbálás, döntésképtelenség, közben egy baba is beköltözött a pocakba, majd jött egy jó kis határzár a korona vírus miatt. :)
De Judit, a Te szuper problémamegoldó képességeddel és a kettőnk nyugodtságával kiváló csapatot alkotva ez nem volt gond. :) Örülök, hogy 6 hónapos pocakkal is gyönyörűnek érezhettem magam és nem kellett abban a tipikus kismama esküvői ruhában férjhez mennem.

Legyen szép napod, napotok!
Októberi menyasszonyotok, Timi

Anita és Dénes, Rábapaty


Sziasztok!

Szeretnék néhány képet megosztani Veletek az esküvőnkról és az azt megelőző fotózásról! Mindenkinek nagyon tetszett a ruhám, nagyon örülök, hogy kitartottam az akaratom mellett és az utolsó percben hozzátok fordultam segítségért így ebben a csodában mehettem férjhez! Igaz először a modellen nem tetszett képeken a ruha, de ahogy mondták néhányan, ha van mit pakolni bele akkor teljesen más az összkép! :D
Köszönök mindent, a ruhapróbát, a pontos és határozott segítséget, a "betanítást" és tippeket a ruha viseléséhez!

Fogadjátok szeretettel:
Anita & Dénes

Anna és Levente, Sopron


Kedves Romantika lányok!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszöni azt a profizmust és azt, hogy ezt a csoda ruhát rám tudtátok igazítani. Csak ajánlani foglak mindenkinek Titeket. A legprofibbak vagytok! <3

Anna és Zsolti, Szombathely


Sziasztok!

Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Köszönöm, hogy megadtátok nekem az "álomruhám" és azt is, hogy ebben a járványos időszakban ilyen rugalmasak voltatok. Nagyon hálás vagyok! Mellékelten küldök pár képet az esküvőről.

Nagyon köszönjük!
Anna & Zsolti

Klaudia és Dániel, Sopronkövesd


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani Nektek, hogy életünk egyik legfontosabb napján ezt az álomszép ruhát viselhettem. Köszönöm a rengeteg segítséget, kedveséget és a rugalmasságot az időpont változtatás miatt!

Klau <3 Dani

Andi és Bazsi, Szombathely


Kedves Judit!
 
Szeretném még egyszer megköszönni a következő pár képpel a segítségetek és ezt a gyönyörű ruhát!

Zsófi és Peti, Ajka


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm a kedvességet, és sok segítséget amit Tőletek kaptam. Ahogy a férjem, úgy a ruha is szerelem volt első látásra, megérte miatta 200 km-t utazni. :) Amikor 2014-ben oda költöztünk, és megláttam az akkori kirakatban a ruhákat, már akkor éreztem, hogy nekem egyszer innen lesz "A ruhám". Köszönöm szépen még egyszer, hogy hozzájárultatok a nagy napunkhoz. <3

Köszönettel:
Zsófi és Peti

Orsolya és Gergő, Graz - Ausztria


Az alábbi képekkel szeretném megköszönni Nektek elsősorban a profizmust és az őszinteséget, amelyek segítségével a hozzám tökéletesen passzoló ruhát sikerült kiválasztani, másodsorban pedig azt a kedvességet és jó hangulatot, amely minden alkalommal fogadott.

Mindent halasan köszönök! :)

Jancsi és Juliska, Zalaegerszeg


Szia!

Küldök pár képet a csodás Poppy-mról. :) Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a rengeteg segítséget és kedvességet, amit Tőletek kaptam. Az egyik legjobb döntésem volt az esküvőszervezés során, hogy Titeket választottalak! Egy álmom váltottátok valóra, hogy ez a csoda ruha az enyém lehet. <3 Imádtam minden percét a próbáknak is, és legfőképpen a nagy napnak. Zseniálisak vagytok! <3

Adrienn és Attila, Szentpéterfa


Köszönök még egyszer minden segítséget, amit Tőletek kaptam.
Üdv: Adrienn

Adrienn és Tamás, Sopron


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni a segítségeteket és türelmeteket, valamint hogy ennyire rugalmasak voltatok az időpontmódosítással kapcsolatban. A legjobb döntés volt, hogy Titeket választottalak. A világ lecsodálatosabb ruhájában mehettem férjhez Juditnak köszönhetően. Teljesen más elképzeléssel mentem be hozzátok, elkezdtem próbálni az általan kiválogatott ruhákat, amikor ő mondta próbáljak fel egy olyan modellt, ami szerinte nekem jól állna. És mennyire igaza volt... Elsőre szerelem lett! Köszönök mégegyszer mindent! Ti vagytok a legjobbak! <3

Fogadjátok szeretettel ezt a pár képet!
Üdv.: Adri & Tomi

Adél és Dávid, Zürich - Svájc


Nagyon jól éreztem magam a ruhában, csodálatos volt! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Puszi: Adél

Bernadett és Péter, Bakodpuszta


Kedves Romantika Szalon!
Közel 300 km-t utaztam hozzátok az “álomruhámért”. Meglátni és megszeretni-első látásra beleszerettem, és az első próba után 100%-ig biztos voltam benne, hogy ez a csodálatos Mori Lee ruha az enyém lesz. Rengeteg bókot, dícséretet kaptam a nagy napon! A férjem első mondata, mikor meglátott könnyek közt: “ “Aztak**** ,ezért megérte annyit utazni!” :) Nagyon hálás vagyok nektek a gyors munkáért, segítségért, amit tőletek kaptam.

További sok sikert kívánunk Nektek:
Bernadett & Péter

Klári és Attila, Sopron


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném Nektek megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit Tőletek kaptam. A próbákon nagyon jól éreztem magam. Sikerült egy olyan ruhát választanom, amivel a férjemet és a násznépet is elvarázsoltam és mindezek mellett nagyon jól éreztem magam benne. Örülök, hogy Titeket ajánlottak. Én is jó szívvel ajánlom a szalont. :)

Fanni és Isti, Rum


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a sok segítséget amit kaptam Tőletek kaptam a csodálatos és mese szép ruhám kiválasztásához! A párom aki már a férjem elájult tőlem! Az egész násznép dicsért és a tökéletes ruhát választottam! Ajánlani tudom a leendő menyasszonyoknak a szalont, tökéletes hely a tökéletes ruha kiválasztásához!

Puszi!
Fanni & Isti

Dorina és Dávid, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár fotóval szeretném megköszönni Nektek azt sok segítséget amit nekem nyújtottatok. Nagyon-nagyon nehéz döntés volt számomra a rengeteg gyönyörű ruha közül választani, de a Ti segítségetekkel és hozzáértésetekkel úgy érzem, hogy a lehető legtökéletesebb és leghozzámillőbb ruhát sikerült választanom. Nem mellesleg az összes rokont, barátot, ismerőst és nem utolsó sorban a vőlegényemet sikerült ezzel a csodával lenyűgöznöm. :) Bátran ajánlom minden menyasszonynak és még nem menyasszonynak ezt a csodás szalont! :)

Barbi és Dani, Kőszeg


Sziasztok Romantikás Lányok!

Igazából nagy dillemmában voltam az elején, hogy milyen ruha is lenne hozzám illő... Ti voltatok a második szalon, ahova bejelentkeztem ruhapróbára. Kicsit sem bántam meg, hogy Rátok találtam. :) Nagyon segítőkészek és közvetlenek voltatok, amit nagyon köszönök a mai napig is. Különlegesnek éreztem magam a gyönyörű ruhátokban! :) Csak ajánlani tudom a szalont minden menyasszonynak.

Puszi Nektek: Barbi és Dani

Luca és Matyi, Szombathely


Szia!

A sógornőm ajánlásával jöttem ebbe a szalonban. Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, és a segítséget a ruha választásban, a próbákat. A ruha mindenki szerint csodaszép volt. Én nagyon beleszerettem és örülök, hogy ebben a gyönyörű ruhában mentem férjhez. Mégegyszer köszönöm a türelmet és a sok segítséget, amit kaptam! Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont!

Hálás köszönettel:
Luca és Matyi

Lívi és Attila, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni kedvességeteket, segítségeteket, hogy sikerült megtalálnom a számomra tökéletes ruhát. A férjem teljesen oda volt, mikor megpillantott. :) Nap végén fájó szívvel vettem le.

Kívánok Nektek sok sikert és sok-sok elégedett menyasszonyt!

Dalma és Rajmund, Kaposvár


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár fotóval csatolva szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, kedvességet és tanácsot amit kaptam tőletek! Rendkívül jól éreztem magamat a Mori Lee- Rebel ruhájában nem csak gyönyörű volt de ahogy rám igazították, úgy éreztem, mintha ezt "rám öntötték" volna :) . Külön köszönöm, hogy ebben a kihívásokban teli "Covid- időszakban" is mindig mindent megoldottatok számunkra, alkalmazkodva a folyton változó időpontokhoz és kérésekhez. Nekem menyasszonyként sem volt egyszerű így esküvőt szervezni, de igen jó volt, hogy tudhattam, hogy bárhogy is alakul a helyzet, a ruhámmal biztos, hogy minden rendben lesz, mert mindig meg tudtatok nyugtatni efelől :)
További szép napot és sok erőt ebben a kihívásokkal teli évben! Minden jót kívánok a csapatnak!

Üdvözlettel,
Baloghné Révész Dalma és Balogh Rajmund

Tamara és Gergő, Gencsapáti


Kedves Romantika Szalon!

Mielőtt elkezdtem keresni a menyasszonyi ruhámat, fel voltam rá készülve, hogy nem lesz egyszerű feladat. Számos szalonba bejelentkeztem, összegyűjtve a nekem legjobban tetsző darabokat. Végül a nagy választéknak, gyönyörű ruháknak, hozzáértéseteknek és segítőkészségeteknek köszönhetően ti voltatok az első és egyben utolsó szalon, ahol jártam, ráadásul nem is olyan ruha lett álmaim ruhája amit előre kinéztem, hanem amit ti ajánlottatok nekem. Csodálatos érzés volt viselni, és nem csak engem, hanem férjemet és mindenki mást is lenyűgözött a ruha szépsége. Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni, hogy nálatok megtaláltam álmaim ruháját.

Hollósi Tamara

Evelyn és Laci, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni azt a sok-sok kedvességet és segítséget, amit kaptam tőletek. Nagyon jól éreztem magam a próbák során és sikerült egy olyan gyönyörű ruhát választanom, ami tökéletesen passzolt hozzám. Örülök, hogy titeket választottalak és másoknak is csak ajánlani tudom a szalont.

Üdv:
Evelyn

Jennyfer és Márkó, Sárvár


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár fotóval szeretnék köszönetet mondani nektek! Nehéz döntés volt számomra a sok csodás ruha közül kiválasztani azt, ami igazán “Én” vagyok! De hála a szakértelmeteknek megtudtam hozni a jó döntést! A legjobbat! Köszönöm szépen a sok türelmet és kedvességet, amit Tőletek kaptam! Szívből ajánlom minden leendő menyasszonynak a Romantika Szalont! :)

Szeretettel: Osvald Jennifer

Eszter és András, Sopron


Először is szeretném megköszönni a munkátokat, amivel hozzájárultatok, ahhoz, hogy a nagy napunk felejthetetlenre sikerült. Több ismerősöm is ajánlotta szalonotokat,  így elhatároztam, hogy a legközelebbi esküvő kiállításon mindenképpen felkeresem a standotokat. Az ajánlások és a jó hírnevetek pedig korántsem minősült alaptalannak: maximálisan meg voltam elégedve a szalon dolgozóinak munkájával, a kiszolgálással és persze hálás vagyok a sok tanácsért, tippért melyet a próbák során kaptam. Mindenképpen kiemelném a pandémia alatt kialakult bizonytalan helyzetben tanúsított rugalmas hozzáállásotokat, mellyel megkönnyítettétek a szervezést.
Nem kérdés, hogy bármely barátnőmnek jó szívvel ajánlanám a szolgáltatásaitokat!
 
Köszönettel:
Eszter

Vivien és Szilárd, Csorna


Kedves Romantika Szalon!
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a rengeteg segítséget és kedvességet, amit Tőletek kaptam. :) Nektek hála, álmaim ruhájában mehettem férjhez. Modeca - Ezra modell

Vivien & Szilárd

Diána és Martin, Celldömölk


Kedves Romantika Szalon!

A következő pár képpel szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy életem legszebb ruhájában mondhattam ki a boldogító igent. :) Bátran ajánlom szalonotokat minden leendő menyasszony számára, hiszen nagyon segítőkészek és kedvesek voltatok velem. A szebbnél szebb ruhák közül biztosan tudtam, hogy meg fogom találni a számomra megfelelőt. Más szalonba nem is mentem volna. Mégegyszer köszönök mindent.

Üdv,
Bertha-Hartmann Diána

Cseke-Hasprai Melinda és Cseke Tamás, Mersevát


Kedves Judit, Anett és Brigi!

Ezzel a pár fotóval szeretném megköszönni Nektek a rengeteg segítséget, türelmet és figyelmet, amit Tőletek kaptam. Munkátok iránti elkötelezettségetek példaértékű. A gyönyörű ruhámmal és fátylammal kislánykori álmomat váltottátok valóra a nagy napon. :) Hálás szívvel gondolok Rátok! Munkátokhoz kitartást, sok erőt és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
Cseke-Hasprai Melinda

Petra és Szabolcs, Őriszentpéter


Nagyon megvoltam elégedve a szalonnal, a ruha kiválasztásánál maximális segítséget megkaptam. Olyan ruhában mehettem férjhez, amiben mindig is szerettem volna, gyönyörű szép volt. Ami nagyon tetszett még, hogy megtanítottátok használni a ruhát, mire figyeljek mikor leülök, felállok, beülök az autóba. Nagy hasznát vettem!

Köszönöm nektek!
Petra

Valentina és Kristóf, Sárvár


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm, hogy itt találhattam meg a ruhám, imádtam minden pillanatban! Köszönöm, hogy mindenki ennyire kedves, segítőkész volt!

Rita és Miklós, Szombathely


Kedves Judit!
Nagyon szépen köszönök minden segítséget. Azt, hogy egyből megtaláltam a számomra legszebb ruhát, a te segítőkészségednek és szakmai hozzáértésednek köszönhetően. Örültem, hogy egy új modellt viselhettem és először a menyasszonyok sorában. Szép s ízlésesen berendezett a szalon is, minden és mindenki azt segíti, hogy a legcsodálatosabb legyen a menyasszony a kiválasztott ruhában. Hálásan köszönöm a kedvességet, a türelmet s a figyelmet amit kaptam. További sok sikert s csodás ruhákat kívánok sok szeretettel!
Saly Rita Veronika

Luca és Helmut, Sopron-Harka


Szia!
Szeretném megköszönni még egyszer a sok segítséget, a csodálatos ruhát! Életem legszebb ruhájában mehettem férjhez! Megfordultam pár szalonban, még Szombathelyen is, de nagyon bunkón viselkedtek velem... Ti pedig elképesztően aranyos, kedvesek voltatok!
Köszönöm!

Tóth-Cser Viktória és Tóth Péter, Pecöl


Kedves Romantika Szalon!
Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani kedvességetekért, és a sok segítségért amit kaptam Tőletek. :)
 
Az első és egyetlen szalon voltatok ahol jártam. Felkészülten érkeztem a "kis" jegyzetemmel rengeteg nekem tetsző ruhával, mégis olyan ruhát választottam, ami nem volt a listámon. :) A gyönyörű menyasszonyi ruhámat és kiegészítőket "Ti" ajánlottátok nekem. Mori Lee kollekció "Rebel" modellje. G. Westerleigh menyasszonyi cipő és ékszerek.
Szívből ajánlom minden menyasszonynak a Romantika Szalont, mert igazán lenyűgöző álomszép ruhák, kiegészítők közül választhatnak.

Üdvözlettel : Tóth-Cser Viktória

Knobné Légler Kitti és Knob Gergely, Szombathely


Nagyon kedves kiszolgálás a szalonban. Mindenki nagyon türelmes és segít megtalálni a tökéletes ruhát a rengeteg gyönyörű ruha közül. Egyszerűen imádtam a ruhát hordani. Minden percét élveztem, amit benne töltöttem.