Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2021

Dorina és Alex, Sopronkövesd


Kedves Judit és Romantikás Hölgyek!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy a szalon csodás ruháját viselhettem, amit már az első próba alkalmával azonnal a sajátomnak éreztem. Ezt a könnyed, lágy esésű ruhát, a felső részén található gyönyörű csipke tette igazán egyedivé és különlegessé számomra. Köszönöm a kedvességeteket és segítőkészségeteket.

Dorina & Alex

Helga és Roland, Zalaegerszeg


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy általatok rátaláltam álmaim ruhájára. Első látásra szerelem volt. Csodálatos napunk volt, imádtam minden pillanatát.

Köszönettel: Helga

Dóri & Dávid, Zalaegerszeg


Kedves Judit és Romantikás Hölgyek!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni nektek, hogy a NAGY napunkon én is igazi hercegnőnek érezhettem magamat! A második szalon volt a Romantika, ahova ellátogattam és mikor a választott ruhát rám adták, akkor éreztem, hogy ez A RUHA! A nagy napon is tökéletes választásnak bizonyult. Hálás vagyok Juditnak és kolléganőinek a segítségért, kedvességért és a profizmusért, amit kaptam. 
Bátran ajánlom minden menyasszonynak! :)

Köszönettel:
Baksa-Lelkes Dóra

Kriszti és Gábor, Vasalja


Kedves Judit és lányok!

Elkészültek az esküvői képeink, amelyből néhányat szeretnék megosztani Veletek. Hálásan köszönöm azt a rengeteg segítséget, tanácsot, bátorítást amelyet kaptam Tőletek a próbák során... (... néha nem voltam egyszerű eset :)). Volt egy határozott elképzelésem, ha egyszer menyasszony leszek, akkor a ruhám a Romantika Szalonból szeretném. Első próba során mentem a kis listámmal, hogy melyik ruhákat szereném felpróbálni (a mennyasszonyi ruhám a lista végén szerepelt, hisz képek alapján nem ez volt, ami a leginkább tetszett :)). Mikor felvettem a ruhát, egyszerre éreztem, hogy ez az A ruha, amit szeretnék, amiben jól érzem magam... és Judit már a próba elején is ajánlott. Nagyon jól éreztem magam benne, rengeteg dícséretet kaptam Mindenkitől!
Nagyon köszönöm még egyszer a rengeteg segítséget, tanácsot, kedvességet! További sok sikert és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Kriszti & Gábor

Dorina és Milán, Szombathely


Kedves Hölgyek!

Szeretném megköszönni a türelmes, figyelmes és profi munkátokat! Köszönök mindent és szívből örülök, hogy a Romantika Szalon csodálatos ruháját viselhettem az esküvőmön!

Minden jót kívánok!
Üdv: Dorina

Kinga és Máté, Szombathely


Kedves Judit és Romantikás Segítőid!

Szeretném megköszönni a türelmes, figyelmes és profi munkátokat! Másodikként kerestem fel a Romantikát, de már az első ruha felvételénél tudtam, hogy megtalálom a számomra tökéletest. Elképesztő hatékonysággal próbálhattam fel a szebbnél szebb ruhákat, míg végül a 3 kiválasztott közül nyert a Nagy Napom ruhája, amit egyébként legelőször próbáltam fel. A csillogós gyöngyös öv, amit ajánlottatok hozzá, még fokozta a megjelenést és a viselés örömét!
A ruha elvitele előtti felkészítés is hihetetlen részletes és hasznos volt. És végül a korábbi aggodalmaim abszolút feleslegesnek bizonyultak, mert simán befértem az abroncsos ruhával a kis MX5-ösünkbe.

Köszönök mindent és szívből örülök, hogy a Romantika Szalon csodálatos ruháját viselhettem az esküvőmön!
Minden jót és még sok-sok elégedett menyasszonyt kívánok!

Üdv:
Kinga

Melinda és Péter, Bük


Kedves Judit!

Köszönöm/köszönjük a csodaszép esküvői ruhát, imádtam viselni a Nagy napon. Nem vagyok egy mindennap csinosan felöltöző, és figyel a megjelenésre, mert inkább imádom a sportosabb megjelenést, de ezt tényleg kár lett volna kihagyni! Már a Férjem is imádta, igazán meghatódott. Könnyű volt benne a táncolás is (egy picit módosítottunk azért a koreográfián). :D

Melinda & Péter

Annamari és András, Sárvár


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretnék köszönetet mondani, hogy megtalálhattam álmaim ruháját. Igaz kezdetben más elképzelésekkel érkeztem, de javaslatotokra felpróbáltam ezt a ruhát is, ami hamar a kedvencemmé vált. Így a Romantika Szalon volt az első és egyben az utolsó szalon is, amit felkerestem. A ruha a nagy napon is a legjobb választásnak bizonyult.

Köszönöm szépen a segítséget!
Annamari

Ági és Peti, Kőszeg


Kedves Judit! Kedves Hölgyek!

Szeretném megköszönni, hogy az esküvőnkön igazi hercegnőnek érezhettem magam. Igazán profi csapatot ismerhettem meg, akik még az utolsó pillanatban is nagyon segítőkészek voltak. Kérlek fogadjátok szeretettel ezt a néhány képet.

Köszönettel:
Ági és Peti

Encsi és Isti, Szombathely


Kedves Romatikás lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném nektek megköszönni, hogy tökéletessé varázsoltátok a mi nagy napunkat.
Nagyon aranyosak és segítőkészek voltatok és nektek köszönhetően tényleg a számomra legtökéletesebb ruhába lehettem. Köszönöm szépen! :)

Encsi és Isti

Kitti és Tamás, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek, hogy megtalálhattam a számomra tökéletes ruhát! Imádtam minden pillanatban!

Köszönettel: Kitti & Tamás

Merci és Gergő, Szombathely


Sziasztok!

Maximálisan elégedett voltam a ruhával, már az első ruhapróba alkalmával éreztem, hogy ez a modell lesz, amiben szeretném kimondani az igen-t. Különösen tetszett, hogy lágy esése van, kényelmes viselet volt egész nap számomra. Arról nem beszélve, hogy nagyon különleges, gyönyörű csipkékkel tarkított darabról beszélünk. A szalont is szívből ajánlom minden menyasszonynak, nagyon kedvesek az eladók!

Merci

Lujza és Ádám, Szentgotthárd


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon

Ezúton szeretném megköszönni a kitűnő szolgáltatást amit kaptunk. A csapat segített a ruha kiválasztásában ami tökéletes választás volt számomra. Nagyon köszönöm, hogy ennyire rugalmasak és segítőkészek voltatok. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalont.

Üdv
Lujza és Ádám

Kitti és Tomi, Kőszárhegy


Kedves Romantika Szalon!

Amikor kitűztük a Nagy Napunkra a dátumot, rengeteg esküvői ruha szalon honlapját megnéztem, akkor rátaláltam a tiétekre! Egy másik ruháért jöttem, de a fantasztikus csapatnak köszönhetően, megtaláltuk közösen azt a ruhát, ami álmaim ruhája lett (és tényleg köszönöm Juditnak, aki miatt felpróbáltam)! A ruha egyszerűen gyönyörű és nagyon könnyű volt viselni!
Fejér megyéből utaztunk és mindenki kérdezte, hogy miért ilyen messze, majd amikor meglátták a ruhát, mindenki csak annyit mondott, hogy most már értik!

Nagyon szépen köszönünk Mindent!
Kitti

Adél és Barna, Veszprém


Kedves Judit, kedves Romantikás csapat!

Ezzel a pár képpel is szeretném megköszönni Nektek A tökéletes ruhát és a segítséget, hogy rátalálhassak! Emlékszem nagyon sok fazont végigpróbáltam, és mindegyik tetszett is, de örülök, hogy a végén még ebbe is belebújtam, igazatok lett, tökéletes volt és különleges. Habár majd másfél évet várt a szekrényben, hogy felvehessem, és közben persze nem bírtam ki, hogy ne kövessem az újabb és újabb modelleket (egy olyan ruha volt amit szívesen felpróbáltam volna), de belátom nem láttam soha nála szebbet.
Mindenki mást is levett a lábáról. Örökre szép emlékként fog élni bennem, boldog vagyok, hogy viselhettem. Mindenkinek ajánlani foglak benneteket :)

Kívánok nektek továbbra is sikereket, és jó munkát! Szép napot kívánok, és minden jót!

Üdvözlettel:
Kristofics Adél

Krajsek - Molnár Eszter és Krajsek Milán, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok! :)

Nagyon szépen köszönöm a profizmust, kedvességet és a sok jótanácsot, amivel ellátások a nagy nap előtt!
Minden menyasszonynak ilyen tökéletes esküvőt kívánok!
Krajsek - Molnár Eszter