Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2022

Dorottya és Dávid, Sopron


Kedves Judit,
 
Kicsit megkésve de küldök pár képet. A ruha szuper volt, az itthoni esküvőn is és Mauritiuson is. Nem gyűrődött össze a repülőn sem. Sőt volt egy motoros kreatív fotózásunk is. Ott is szuper volt. Köszönök mindent!
 
Dorottya 

Patricia és Tamás, Sopron


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget és a hasznos tanácsokat amiket a próbák során kaptam Tőletek... illetve a rengeteg türelmet!
Az eredeti elképzelésem egy visszafogott és letisztult ruha volt a Nagy Napra, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez a csillogós habkarika a hozzám illő tökéletes ruha, amelyben már az első pillanattól kezdve hercegnőnek éreztem magam.

Köszönöm Nektek, hogy megtaláltátok Nekem ezt a csodálatos ruhát!
Patrícia & Tamás

Reni és Bence, Szombathely


A szalonban jóval nagyobb választék volt menyasszonyi ruhákból, mint azt gondoltam volna. A lányok nagyon minden alkalommal nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és ami a legfontosabb, hogy őszinték is. Azt is éreztették velem, mikor egy ruha kevésbé állt jól, ugyanakkor nagyon figyeltek arra, hogy melyik ruha az, ami igazán illik a személyiségemhez. További sok sikert Nektek!

Üdv: Reni

Petra és Imi, Sopron


Köszönöm szépen a profi munkát és szervezést! A ruha minőségi és csodálatos volt. A szalonban vásárolt esküvői cipőt pedig imádtam, mert egész nap bírtam a magassarkúban.

Üdvözlettel: Petra

Bogi és Gergő, Szombathely


Azt hiszem, minden nő izgatottan várja az érzést, amikor megtalálja azt a ruhát, amiben örök hűséget fogad a szerelmének. Eljött nekem is ez a pillanat, pont olyannak amilyenről gyermekkorom óta ábrándoztam. Sőt, mikor a szalonban dolgozó lányok is megkönnyezték velem a pillanatot, az örökké emlékezetessé vált. Hálásan köszönöm Juditéknak az odaadó gondoskodást és segítséget, amivel olyan menyasszony lehettem, amilyenről egész életemben álmodtam.
Rengetek boldog menyasszonyt kívánok nektek a 2023-as szezonra is! Csodálatos munkát végeztek!

Lilla és Gábor, Vasvár


Kedves Judit és kedves lányok!
Amikor az esküvői szervezés kezdetén álltunk, mindenki, azt a kérdést tette fel, milyen lesz a ruhád, hol fogod kiválasztani? Erre csupán, annyit tudtam válaszolni, hogy egy vágyam van, azon kívül, hogy gyönyörű legyen, kényelmes is és ne érezzem feszélyezve magam benne. Egy közös barátunkon keresztül érkeztem hozzád, köszönöm, hogy ahogy rám néztél, azonnal tudtad mit keresek. A képek magukért beszélnek, olyan ez a ruha mintha saját életet élne, lágy, szárnyaló, a lemenő nap csak úgy ragyogott rajta, imádtam viselni, mintha rám öntötték volna és a fotós is nagyon szerette fotózni.

Hálás vagyok, köszönök mindet nektek!
Lilla

Kíra és Máté, Nemesbőd


Kedves Judit és a Romantikás lányok!

Először is szeretném megköszönni a szakértelmeteket és a türelmeteket! Megtaláltátok nekem a tökéletes ruhát! Olyannyira, hogy a hosszán kívül átalakítást sem igényelt. Sosem hordtam még semmit, ami ennyire kényelmes lett volna - nem, a melegítőnadrág sem. Tényleg nem túlzás, imádtam benne minden percet, pedig nem vagyok az a szoknyás-csajos típus.
Ezerszer is köszönöm, hogy segítettetek megtalálni a csodaruhámat!

Üdvözlettel:
Kíra

Demi és Roli, Sopron


Kedves Romantika csapat!

Szeretném meg köszöni nektek azt a türelmet, profizmust amivel a próba alatt segítettek nekem. Sikerült kiválasztanom a számomra tökéletes ruhát. Csodálatos volt, köszönöm szépen még egyszer!

Demi és Roli

Helga és Dani, Szombathely


Kedves Judit és Romantikás Lányok!

Köszönöm szépen a figyelmességetek és a sok segítséget, amit kaptam az álomruha kiválasztása során! Minden képzeletemet felülmúlta, csodásan éreztem magam benne a Nagy Napunkon.

Helga

Dorka és Dávid, Szombathely


Drága Jutka, Anett és Brigi!

Nagyon szépen szeretném megköszönni nektek, hogy a nagy napunkon ezt a gyönyörűséget viselhettem! Anett, Brigi nektek azt a sok munkát amit a kisebb nagyobb alakítgatásokkal töltöttetek mellette pedig a kedves mosolyokat, szavakat és segítséget a próbák során. Jutka, neked pedig ezeket és ezen felül minden mást! Tudtad, hogy melyik ruha nyeri majd el a tetszésem és melyiknél lesz “A” sokk érzés örömkönnyekkel. Sok megható pillanatot éltünk meg együtt és hálás vagyok neked a bíztató szavakért, türelemért és megértésért!
A képek szerintem magukért beszélnek, egy emlékezetes csoda napot tudhatunk magunk mögött és köszönjük, hogy általatok/általad! volt igazán kerek!

Puszik,
Dorka & Dávid

Dóri és Csabi, Sopron


Kedves Romantikás lányok!

Azóta is “reklámozom” az ismerősi körömben a Romantika Szalont, én magam is ajánlás alapján kerestelek meg Titeket és minden várakozásomat felülmúltátok! A ruha gyönyörű, érezhetően magas minőségű anyagokból készült, csodálatos szabása van, a szoknya részen a rétegek úgy fekszenek egymásra, hogy egészen álomszerű hatást keltenek. A segítőkészség, a kedvesség amivel a Szalonban találkoztam egészen ritka, az oktatásnak köszönhetően magabiztosan és elegánsan tudtam viselni a ruhát, pedig ettől eleinte tartottam. Az eljövendő menyasszonyoknak üzenem, hogy hallgassanak a szalon munkatársaira, mert ők értenek hozzá, hogy kinek mi áll jól, nekem olyat ajánlottatok, amit én nem is választottam kedvencnek a képek alapján, de amikor felvettem a próbán, a kísérőim és én is azonnal éreztük, hogy az az én ruhám!

Évi és Ákos, Lenti


Kedves Judit és Romantikás lányok!

Szeretném megköszönni azt a segítséget, amit Tőletek kaptam. Külön köszönet Juditnak, aki az ötlet adója volt a választásnak. Imádtam a ruhában eltöltött minden percet. Tökéletesen a méretemre igazítottátok, miközben elképesztő kényelmes maradt. Nyugodt szívvel ajánlanálak Titeket bárkinek, csak így tovább! :)

Puszi Nektek,
Évi

Andi és Norbi, Szombathely


Kedves Judit!

Szeretném megköszönni Juditnak és a Romantikás Lányoknak a segítséget, a türelmet és a hasznos tanácsokat! Itt találtam meg az álomruhám, ami szerelem volt első látásra. A ruhában hercegnőnek érezhettem magam. Imádtam benne minden percet, le se akartam venni! :)
Fogadjátok sok szeretettel ezt a néhány képet a nagy napunkról.

Köszönettel:
Andi & Norbi

Flóra és Krisztián, Őriszentpéter


Kedves Judit és Romantikás Lányok!
 
Szeretnék megköszönni Nektek minden segítséget! Nagyon örülök, hogy megtalálhattam Nálatok az álomruhámat! Szerelem volt első látásra, imádtam benne a nagynap minden percét. 
 
Flóra

Orsi és Józsi, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok! :)

Mellékelten küldöm a fotókat. Amikor annak idején megérkeztem hozzátok a megbeszélt időpontra, eléggé elveszettnek éreztem magam, de hála az abszolút profizmusotoknak, hamar magamra találtam. A ruha egy álom volt; teljesen az elképzeléseimnek megfelelőt sikerült választani. Habár a nagy napon nem spóroltak a fűtéssel (35 fok volt árnyékban), mégis könnyedén vettem az akadályokat a Ti tippjeiteknek köszönhetően, így ezért és a mindenkori kedvességetekért is hálával tartozom.

Üdvözlettel:
Orsi

Móni és Krisztián, Táplánszentkereszt


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, és a tanácsaitokat. Csodálatos volt ez a ruha, köszönöm hogy ajánlottátok. Imádtam viselni, alig akartam levenni. :D

Fogadjátok sok szeretettel a képeket tőlünk.
Móni & Krisztián

Enikő és Gergő, Csepreg


Kedves Romantika Szalon!

Ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, a tapasztalataitokat. Fogadjátok sok szeretettel a képeket tőlünk. Köszönöm, hogy életünk legszebb napján valóban egy igazi hercegnőnek érezhettem magamat, amelyhez az álomruha is nagyban hozzájárult!

Enikő

Adrienn és Arnold, Linz - Ausztria


Kedves Jutka, Anett és Brigi!

Hálásan köszönöm nektek, hogy segítettetek megtalálni ezt a csodás ruhát, a gyönyörű ékszert és a többi kiegészítőt, amik még szebbé tették életem egyik legfontosabb napját!
Jutka, külön köszönöm mindazt, amit értem tettél, a sok segítséget, figyelmet és kedvességet. Természetesen a - "valami egyszerű ruhát válasszunk kérlek, csak semmi felhajtás!.." - hívószavam ellenére, te fantasztikus hozzáértéssel egy igazi hercegnő ruhát találtál nekem és menyasszonyt faragtál belőlem! :D

Minden leendő menyasszony tökéletes kezekben van nálatok!

Nonó és Zozó, Bük


Kedves Jutka és segítő Romantikás lányok!

Imádtam minden percet, amit ebben a ruhában tölthettem el. Nem kerdés, bármikor visszamennék és átélném az egész napot és újra, és újra ebben a ruhában tenném! Amiről már kicsi korom óta álmodtam, azt ez a gyönyörű ruha felülmúlta!
Nagyon szépen köszönöm, hogy életem Nagy Napját ebben a csodában tölthettem el! Köszönöm a segítséget, amit Tőled/Tőletek kaptam!

Köszönettel,
Noémi

Cinti és Bence, Sárvár


Kedves romantikás Lányok,
Kedves Jutka!

Köszönöm a rengeteg segítséget és főként a mérhetetlen türelmet, amit Tőletek kaptam a ruha kiválasztásánál. Nagyon megértőek voltatok, és ez kellett is :D A legkülönlegesebb napon a legcsodásabbnak éreztem magam.

Köszönök mindent!
Cintia

Csenge és Dávid, Biatorbágy


Kedves Judit és a csodás csapata!
 
Nagyon köszönöm nektek még egyszer, hogy ilyen gyönyörünk érezhettem magam a nagy napon. Azt hiszem rajtam és a férjemen is látszik milyen boldogok voltunk aznap, és ehhez a csodás ruha is hozzájárult. Tökéletesen passzolt a helyszínhez (és a személyiségemhez is :)).
 
Mindent köszönök és jót kívánok nektek.
Csenge

Szandra és Zoli, Sárvár


Sziasztok Lányok!

Elkészültek a fotóink, még egyszer nagyon nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy tényleg az Álmaim ruháját viselhettem! Nagyon örülök hogy Rátok találtam! Köszönöm, csak így tovább!
Szandra

Anett és Balázs, Szombathely


Kedves romantikás lányok és Judit!

Elkészültek az esküvői képeink, amelyből néhányat szeretnék megosztani Veletek. Hálásan köszönöm azt a rengeteg segítséget, tanácsot, bátorítást, amelyet kaptam Tőletek a próbák során. Elképzeltem, ha egyszer menyasszony leszek, akkor a ruhámat Tőletek szeretném. Az Első próbára mentem a listámmal, hogy melyik ruhákat szeretném felpróbálni (a ruhám nem volt a listán, rá se néztem a honlapon :)). Mikor felvettem, egyszerre éreztem, hogy ez az A ruha... Imádtam minden egyes percet, éjfélkor könnyes szemmel vettem le és rengeteg dícséretet kaptam Mindenkitől!
Nagyon köszönöm még egyszer! További sok sikert és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Petra és Sziszi, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Köszönöm szépen a segítséget amit Tőletek kaptam, boldog vagyok, hogy ebben csodás ruhában élhettem át életem egyik legszebb napját.

Üdvözlettel: Petra és Sziszi

Kitti és Imi, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, kedves Lányok!
Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, törődést hogy ezt a csodálatos napot ebben a gyönyörű ruhában élhettem át.

Üdvözlettel: Kitti & Imi

Noémi és Tamás, Vasegerszeg


Szia!
Nagyon szépen köszönök még egyszer mindent! Hálás vagyok, azért hogy ilyen kedves és segítőkész voltál, hogy ennyi módosítás után is biztosítottad számomra a ruhát. Mindenki imádta, de főleg én, le sem akartam venni.

Köszönöm még egyszer!
Noémi

Klára és Balázs, Narda


Kedves Romantika csapat!

Szeretném megköszönni a segítségeteket, türelmeteket, és a hasznos tanácsokat! Igazán csodás ruhát sikerült együtt kiválasztanunk. Szerelem volt első látásra, imádtam viselni a nagy napon!
Sok ilyen boldog és elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Üdvözlettel:
Pezenhoffer Klári

Kata és Martin, Celldömölk


Kedves Romantikás Hölgyek!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a segítségeteket, hogy ezt a csodaruhát viselhettem a nagy napunkon! Imádtam benne minden percet, köszönöm nektek!

Kata

Izabella és Tamás, Boba


Kedves Judit!

Nagyon szerettem a ruhámat, és bár jó korán kiválasztottam, végig tudtam, hogy jó döntés volt. Úgy a szertartás, mint a lakodalom alatt kényelmesen és szabadon éreztem magamat benne. Számomra a ruha gyönyörűsége a visszafogottságában és egyszerűségében mutatkozott meg, ezt a férjem is megerősíti. Nagyon jó választás volt!
Mindegyikőtök roppant hasznos és praktikus tanácsokkal látott el a készülődés során, végtelenül kedvesek voltatok velem, és a hozzáértés mindhármótokon megmutatkozott.

Egész életemben hálás leszek azért, hogy Titeket választottalak. Köszönöm! :-)

Viki és Robi, Sopron


Kedves Judit, Anett és Brigi!

Hálásan köszönöm a rengeteg segítséget és tanácsot, melyeket a próbák során kaptam Tőletek! A ruha csodálatos volt, igazi hercegnő voltam a nagy napon.
Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudlak Titeket! Végül fogadjátok szeretettel ezt a néhány képet az esküvőnkről.

Köszönettel:
Viki és Robi

Nikoletta és Krisztián, Sátoraljaújhely


Kedves Judit és csapata, valamint leendő Romantikás menyasszonyok!

Imádtam minden pillanatát, ami a ruha kölcsönzés körüli izgalmas érzésekkel járt! Szavakban kifejezhetetlen az a rugalmasság, kedvesség, mérhetetlen rutin és szakértelem, ami a szalonban dolgozó "lányokat" jellemzi!
Köszönök, köszönünk mindent!

Luca és Bence, Szombathely


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon!

Szeretném kifejezni a hálámat, azért a kedvességért, türelemért és szakmai tanácsokért, amiket tőletek kaptam! Köszönöm nektek a meseszép ruhát, ami nemcsak engem varázsolt el, hanem a férjemet is és az egész násznépet! Köszönöm hogy hozzájárultatok ahhoz ti is, hogy az esküvőnk napja felejthetetlen legyen számunkra! Fogadjátok szeretettel tőlem ezt a pár képet!

Köszönettel: Luca és Bence

Dóra és Martin, Sopron


Kedves Romantika Szalon,

Hálásan köszönöm Nektek a sok segítséget, türelmet, és tanácsot. Az álomruhám pedig a lehető legjobb választás volt. Imádtam minden egyes percet benne.
Nagyon örülök, hogy titeket választottalak.

Köszönettel: Simon-Galavics Dóra

Edit és Alex, Püspökmolnári


Kedves Judit, Anett és Brigi!

Szeretnék köszönetet mondani a különleges és csodálatos ruhámért. Köszönetem jeléül szeretnék pár képpel kedveskedni a nagy napunkról.
Imádtam ezt a ruhát nagyon jó választás volt, köszönöm hogy kivitelezhetővé tettétek hogy ilyen legyen.

Edit

Orsi és Balázs, Hegyfalu


Nagyon köszönöm mégegyszer ezt a csodálatos ruhát! :) Életem legszebb napján a legszebb lehettem általatok.

Orsi

Adél és Richárd, Zalaegerszeg


Kedves Szalon!

Fogadjátok szeretettel a fotókat, nagyon köszönjük a ruhát!
Adél

Linda és Gábor, Lukácsháza


Kedves Romantikás lányok!

Engedjetek meg, hogy ezúton is köszönetet mondjak, hogy segítettetek megtalálni a tökéletes ruhát, és az igazításnál is figyelembe vettétek az igényeimet!
Fogadjatok szeretettel ezt a pár képet!
Köszönettel: Linda

Zsófi és András, Szombathely


Kedves Judit, kedves Romantika Szalon!

Köszönök szépen mindent még egyszer, imádtam a ruhámat!

Zsófi

Timi és Robi, Lövő


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon hálás vagyok Nektek a sok kedvességért, segítségért, jó tanácsaitokért. Köszönet ezért a gyönyörű ruháért, nemcsak engem varázsolt el első látásra, hanem a násznépet is és persze a férjemet!

Köszönettel: Timi és Robi

Bernadett és András, Gétye


Kedves Romantika Szalon!
Köszönetem jeléül szeretnék nektek pár képpel kedveskedni. Köszönöm a türelmet, a profizmust és nem utolsó sorban a számomra tökéletes ruhát! :)

Köszönettel: Tóth-Horváth Bernadett

Andrea és Attila, Sopron


Kedves csajok! 
Küldök pár képet, ezúton utólag is szeretnék köszönetet mondani, hisz a csodás ruhát nektek köszönhetem! 
Köszönöm a kedvességeteket, ajánlani foglak titeket,
 
sok szeretettel:
Andi