Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

RÓLUNK

A honlapon egy általunk összeállított kollekció látható, ami csak egy része a teljes kollekciónak!
A Romantika Szalonban csak a forgalmazott világmárkák márkavédjeggyel ellátott ruhái kölcsönözhetők és vásárolhatók.A szalon a világ piacvezető és legismertebb menyasszonyiruha gyártóinak kereskedelmi partnereként, több világmárka forgalmazója.
Ezen gyártók hosszú évek óta iránymutató és trendet diktáló szerepet töltenek be a menyasszonyiruhák piacán. Termékeik eleganciát és letisztultságot sugallanak.

A 2015-ös évtől egy új kollekcióval színesítettük választékunkat. Kiemelt forgalmazói lettünk a spanyol székhelyű ROSA CLARA csoport AIRE BARCELONA ruháinak. Minőségi organza, szatén és tüll jellemzi ezt a kollekciót, melyet a kézi gyöngyözés és strasszkövezés tesz egyedülállóvá, és utánozhatatlanná. 

A 2018-as évtől pedig újdonságként Amerika legsikeresebb menyasszonyi ruha tervezője,  Madeline Gardner által tervezett  MORI LEE kollekció modelljei is elérhetők a szalonban. Ez a márka mára már Európa egyik meghatározó szereplője lett. A modelleket minőségi alapanyagok, lágy esésű  nemes csipkék, egyedi hímzések, dekoratív gyöngyözés és professzionális kivitelezés jellemzi, amelyek mindezek ellenére meglepően kényelmes, és könnyű viseletek. Talán ezért is örvendenek ilyen nagy népszerűségnek ma már az egész világon. A MORI LEE - Julietta kollekció modelljei pedig kifejezetten a "plus size" -  44-es mérettől felfelé - menyasszonyok számára speciálisan kialakított szabásvonalakkal ellátott modellek gyűjteménye. 

Mivel célunk a folyamatos fejlődés, ezért a 2019-es évtől új márkával bővül kínálatunk. Forgalmazói lettünk a MODECA cég gyönyörű ruháinak. A holland cég ma már Európában jelentős piacot tudhat magáénak. Nem véletlen, hisz ruháit a könnyedség, a lágy vonalak, és az extra hátmegoldások jellemzik.
2020-tól pedig a francia HERVE PARIS cég hivatalos forgalmazója a szalon. Ezek a modellek a letisztultságukkal, a rendkívül nőies szabásvonalaikkal és a felhasznált anyagok kombinálásával mindenkit lenyűgöznek.    
   

A Romantika Szalont azoknak a klasszikus és a trendet követő menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem elégednek meg a leutánzott, és lemásolt menyasszonyi ruhával, hanem ragaszkodnak az eredetihez és a minőséghez! Üzletünk légkondicionált, modern stílusú szalon, amelynek színvilága, kialakítása hűen türközi a forgalmazott márkák magas színvonalát, ugyanakkor figyelünk arra, hogy mindez megfizethető árral párosuljon.Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött a hozzánk bizalommal fordulók számára mindig megtaláljuk az "álomruhát".
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a menyasszonyainktól kapott ajándékfotók a képgalériában.


Szeretettel várom a szalonban a munkatársaimmal együtt:
                                                                   Tóth  Judit
                                                              stylist, cégtulajdonos