Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2015

Kovács-Rózsa Katalin és Kovács Péter, Zalabér


Kedves Romantikás lányok!

Az én történetem egy kicsit talán még különlegesebb, mint a többi menyasszonyé, mert abban a szerencsében lehetett részem, hogy megnyertem az egyik Esküvői Kiállításon a tombola fődíjatokat, ami egy menyasszonyi ruha kölcsönzése volt. Mikor az eredményt kihirdették, a boldogságtól hirtelen azt sem tudtam, hogy hol vagyok, de végig az járt a fejemben, hogy melyik szalonba szólhat a nyeremény... Mikor megtudtam, hogy a tiétekbe, majd kiugrottam a bőrömből, mert pont a ti standotokat fürkésztük végig először a (most már) férjemmel, és megállapítottam, hogy nagyon sok gyönyörű ruhátok van, pont olyanok, amiket a budapesti szalonok honlapjain is nézegettem magamnak (mivel most ott élünk).​
A pozitív benyomásomat csak tovább erősítette az élmény, amikor is végre kiválaszthattam A RUHÁT. :) Semmilyen megkülönböztetésben nem volt részem, és pont olyannak éltem meg azt a napot, ahogy elképzeltem. :) A lányok fantasztikusan kedvesek, türelmesek és segítőkészek voltak, és szakmai tanácsaik révén sikerült egy totálisan más fazonú ruhával kisétálnom tőletek, mint amilyen elképzeléssel odamentem, de ennél jobb döntést nem is hozhattam volna. Csodaszépnek éreztem magam az Usia nevű Pronovias ruhában, és a férjem álla is teljesen leesett, amikor meglátott benne. :) Milliószor mondta el, hogy milyen gyönyörű vagyok és hogy mennyire örül, hogy a sellő fazon mellett döntöttem. :) Nagyon hálás vagyok nektek ezért az élményért és köszönök szépen mindent, amit nálatok kaptam. A legboldogabb lány voltam a Földön szeptember 5-én! :) Végezetül csatolok nektek néhány képet, amik közé rejtettem egy kis meglepetést is. ;) Még nem láttam viszont az oldalatokon ilyen képeket, de szerintem ennél beszédesebb nincsen. :) További jó munkát és sok-sok boldog menyasszonyt kívánok!

Köszönettel:
Kovács-Rózsa Katalin

Fonyó-Horváth Andrea és Fonyó Zoltán, Sárvár


Kedves Judit és Lányok!
Köszönjük szépen, hogy felejthetetlenné tettétek életünk egyik legszebb napját. Köszönjük a profi közreműködést, mindenkinek csak ajánlani fogom a szalont. Beszéljenek helyettem a képek, fogadjátok Tőlünk nagyon sok szeretettel!

Üdvözlettel: Fonyó-Horváth Andrea és Fonyó Zoltán

Németh-Erdősi Réka és Németh Norbert, Sopron


Kedves Romantikás lányok!
Nagyon köszönök mindent, amit a ruhával kapcsolatban értem tettetek!
A végső nehézségek ellenére (amin már csak egy jót nevetünk :P) sikerült kiválasztanunk a legtökéletesebb ruhát, amiben mikor a férjem meglátott potyogtak a könnyei.. ez az a pillanat amit biztos, hogy nem felejtek el, míg élek. Talán a sors akarta így, hogy ezt átéljem és így legalább egy napig hercegnő lehettem. :) És a fátyol, amit annyira nem akartam... a legjobb választás volt! :)
Sajnos mire mentem vissza hozzátok, a süti elfogyott.. de ezzel a pár sorral és a csatolt képekkel szeretném megköszönni a munkátokat!

Réka

Némethné Kiss Valentina és Németh Tamás, Egyházasfalu


Kedves Judit, és lányok!
Nagyon szépen köszönöm a gyönyörű ruhákat, és ékszereket, amik Nektek köszönhetően gyönyörűvé tették a Mi Nagy Napunkat!
A segítségeteknek köszönhetően megtaláltam, azt a ruhát, amiben elképzeltem magamat az oltár előtt. A férjemnél is nagy siker volt!
Köszönök mindent, Ti vagytok a legjobbak és ezt minden ismerős menyasszonynak el fogom mondani!

Valcsi

Bognár Emese és Pásti Péter, Budapest


Kedves Judit!
Szeretném megköszönni azt a kedves fogadtatást, segítőkész hozzáállást, mellyel fogadtak bennünket. Mi Budapestről az Aire Barcelona - Aneto ruháért mentünk. Sehol ilyen kedves kiszolgálást, odafigyelő tanácsadást nem tapasztaltunk, mint ebben a szalonban.
A ruha gyönyörű volt, boldogan viseltem. :) Megérte több órát utazni érte! :) Jó szívvel ajánlom a Romantika Szalont mindenkinek.
Küldök pár képet erről a csodálatos ruháról.

Köszönettel,
Bognár Emese

Könczölné Kanti Alexandra és Könczöl Zoltán, Pecöl


Kedves Judit, Brigi és Anett!

Ezzel a pár képpel szeretnék Nektek köszönetet mondani. Köszönöm a sok bíztató szót, a jó hangulatú ruhapróbákat, segítséget, jó tanácsokat és a gyönyörű ruhámat, mely szerelem volt első látásra, akárcsak a fátyol! Ha most kellene döntenem, most is ezeket választanám. Örömmel viseltem őket, a ruhát éjfélkor le sem akartam venni! Gyönyörűek voltak a kiegészítők is (kis táska, esernyő, stb...).
További jó munkát, kitartást és nagyon sok boldog, elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Szandra és Zoli

Kajcsos Júlia és Okos Gergely, Szombathely


Kedves Lányok!

Bár több mint három hónap eltelt a mi Nagy Napunk óta, de a dicsérő szavakhoz talán sosem késő.
Majd' egy éve, hogy először próbálhattam fel szalonotokban a gyönyörű San Patrick modellt, melyet június végi esküvőnkön viseltem.
Hálásan köszönöm a rengeteg segítő tanácsot, türelmet és őszinte véleményt, amit a ruhapróbák alkalmával tanúsítottatok. Véleményem szerint bátran hagyatkozhat minden Menyasszony a ti profizmusotokra. Egy ilyen minőségi kollekciót végignézve elsőre nehéznek tűnik a választás, de segítségetekkel mindenki megtalálja azt az egy Ruhát, amitől az esküvő éjjelén bizony nem szívesen válik meg.
Azt kívánom, hogy munkátok továbbra is ilyen sikeres legyen, a leendő menyasszonyok pedig legalább ilyen hálásak és elégedettek!

Üdvözlettel: Júlia

Farner-Rajki Lívia és Farner Balázs, Pápa


Kedves Romantika Szalon!

Szeretném megköszönni a sok segítséget és tanácsot amit Tőletek kaptam a menyasszonyi ruhàm kiválasztása ‎során. A ruha gyönyörű volt és nagyon kényelmes viselet, a fátyollal meg egyszerűen csodálatos :-) Nagyon jól éreztem magam benne!
Mindenkinek ajánlani fogom a Romantika Szalont. Küldöm a képeket a ruháról sok köszönettel.

Farner-Rajki Lívia

Locsmándi-Kozák Viola és Locsmándi György, Sopron


Kedves Judit!

Köszönök mindent! A ruhapróbák nagyon jó hangulatban teltek, segítőkészek, kedvesek és türelmesek voltatok.

Üdv: Locsmándi-Kozák Viola

Kurucz-Dobóczky Eszter és Kurucz Norbert, Mosonmagyaróvár


Kicsit megkésve, de szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű szép ruhát és a sok jó tanácsot.
Mosonmagyaróvárról mentem Szombathelyre, de a profi csapatnak köszönhetően ez a nagy távolság sem okozott gondot a ruhapróbák össze- egyeztetésében. Mindenkinek ajánlani tudom még ha nem is közvetlenül Szombathely és környékén lakik.

Kurucz- Dobóczky Eszter és Kurucz Norbert

Bozsik-Borbély Bianka és Bozsik József, Zalaegerszeg


Kedves Judit, kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni Nektek a segítségeteket, profizmusotokat és türelmeteket, hogy egy napra igazi hercegnővé válhattam és úgy érezhettem magam életem nagy napján a csodálatos menyasszonyi ruhámban, ahogy azt már kislány koromban is elképzeltem. Már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával tudtam, hogy nálatok a lehető legjobb kezekben leszek. És így is lett! Mindenkinek ajánlani foglak Titeket a jövőben, csak jókat tudok mesélni Rólatok, a kiszolgálásról és a szebbnél-szebb ruháitokról. A menyecske ruhám is tökéletes választás volt, a menyasszonyi ruháról pedig ne is beszéljünk... Még egyszer köszönöm Nektek, nagyon hálás vagyok!

További sok sikert és sok-sok boldog és elégedett menyasszonyt kívánok:
Bozsik-Borbély Bianka

Geigerné Gróf Alexandra és Geiger Győző, Sitke


Kedves Lányok!
Kicsit megkésve ugyan, de küldöm Nektek ezt a néhány fotót èletünk egyik legszebb napjáról.
Köszönöm, hogy segítettetek megtalálni a tökéletes ruhát és természetesen a sok hasznos tanácsot is, amivel elláttatok.

Üdvözlettel: Alexandra

Ouagueni-Papp Judit és Sofiane Ouagueni, Vasvár


Kedves Lányok!
Nagyon szépen köszönöm azt a szakmai hozzáértést, amivel segítettetek kiválasztani a tökéletes ruhát a vintage hangulatú esküvőnkhöz.
Szerelem volt első látásra. Minden menyasszonynak ajánlom a szalont sok szeretettel!

Judit

Pénzes-Horváth Edina és Pénzes Tibor, Szentgotthárd


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek az álomszép ruhát, segítséget, megértést és türelmet, amit Tőletek kaptam. A ruhám nagyon nagy sikert aratott, amely gyönyörű és egyben tökéletes is volt.Fantasztikus érzés volt viselni a Nagy napon. Kívánom minden menyasszonynak ezt az örömteli pillanatot, amikor a férj először pillantja meg a kedvesét a mesés ruhakölteményben. A Romantika Szalont mindenkinek csak ajánlani tudom!
További sok sikert, s még több elégedett menyasszonyt kívánok Nektek!

Köszönettel:
Pénzes-Horváth Edina

Fülöp-Czethoffer Dóra Katalin és Fülöp Tamás, Zsira


Kedves Romantika Szalon dolgozói!

Szeretném megköszönni kedvességeteket, TÜRELMETEKET, segítségeteket. Soha nem gondoltam volna, hogy én nem talpig fehérben mondom ki a boldogító Igent. És nem bánom egy percig sem, hogy hallgattam rátok a lila szalag és lila cipő ügyében. Mikor felvettem a ruhát eszembe jutott, hogy a ruhapróbákon ezt a pillanatot vártam és végre eljött és hercegnő lehetek benne. Éjfél előtt nem akartam levenni a ruhát, mert annyira jól éreztem magam benne. Vasárnap fájó szívvel csomagoltam össze. A férjem REMEK választása volt persze a tudtán kívül!
Nagyon szépen köszönök mindent! Bátran válasszátok Jutka néni csapatát!
Üdvözlettel: Fülöp-Czethoffer Dóra Katalin

Posváncz-Molnár Noémi és Posváncz Attila, Répceszentgyörgy - Bük


Kedves Romantikás Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni a sok-sok segítséget, a jó tanácsokat, és a türelmet, amit a ruhák kiválasztásakor és az előkészületek alatt kaptam Tőletek! A menyasszonyi ruha gyönyörű volt, csodálatos érzés volt viselni, örök emlék marad. Igazi királylánynak éreztem magam benne életünk Nagy Napján! Egyszóval: Imádtam! És persze a menyecske ruhát is élveztem viselni, jó volt benne önfeledt szórakozni. Csak ajánlani tudom a Romantika Szalont minden menyasszonynak!
Sok sikert kívánok a további munkátokhoz, és remélem, hogy még sok menyasszonynak fogtok örömet okozni közreműködésetekkel! Még egyszer köszönöm, hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjához!

Köszönettel: az ifjú feleség, Noémi

Bognár-Benkovits Katalin és Bognár Attila, Győr


Kedves Judit!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek A ruhát és a segítséget, amit Tőletek kaptam a ruha viseléséhez. Ha újra férjhez mennék, akkor sem választanék mást. Fantasztikus érzés volt viselni, nagyszerűen éreztem benne magam. Mindenkinek elnyerte a tetszését a választásom :) A Romantika Szalont mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdvözlettel:
Bognár-Benkovits Katalin

Petrovicsné Balázs Boglárka és Petrovics Ádám, Kőszeg


A ruha csodálatos volt, sosem felejtem el a pillanatot, amikor a férjem először látott meg benne. Utolsó pillanatban változtattam, először másik ruhát szerettem volna, de rájöttem, hogy ez a fazon illene hozzám a legjobban. Nem bántam meg és azóta is úgy érzem 100 %-ban engem tükrözött. Először szokatlan egy ilyen ruhában mozogni, de a lagzin már olyan volt, mintha mindig is ezt viseltem volna, tánc közben sem okozott gondot, pedig még a cipőm sarka is bánta, annyit táncoltam aznap. A hölgyek a boltban nagyon segítőkészek voltak, a ruhaváltást is megértően fogadták és mindent megtettek, hogy az esküvő napján a ruha tökéletesen álljon rajtam. Elmondták és meg is mutatták, hogy mozogjak benne illetve, hogy hogyan is kell egyáltalán felvenni. Az esküvői fotózásunk nekünk az esküvő után volt hétfőn, minden probléma nélkül vihettem vissza a ruhát kedden.
Összességében én teljesen elégedett voltam és köszönöm a Romantika Szalonnak, hogy hozzájárultak, ahhoz, hogy életünk legvarázslatosabb napját élhessük meg aznap a férjemmel.

Petrovicsné Balázs Boglárka

Tasnádi Andrea és Panker Ferenc, Szombathely


Kedves Lányok!

Igazából az előttem levelet írók már mindent elmondtak, én mégis csak annyit szeretnék Nektek mondani, hogy köszönöm a segítséget, a jó tanácsokat, és a türelmet! Egyszóval mindent! A ruha gyönyörű, szerelem volt első látásra, és ha újra választanom kellene, akkor is ez lenne a befutó! Igazi hercegnőnek éreztem magam benne!
Ti vagytok a legjobbak! További sok sikert kívánok Nektek! Hálás köszönet mindenért!

Tasnádi Andrea & Panker Ferenc

Joó-Varga Kata és Joó Balázs, Sárvár


Ezúton is szeretném megköszönni a sok-sok segítséget és legfőképpen az őszinte szavakat, amikkel segítettétek szebbé tenni a Nagy napunkat!
A ruha gyönyörű volt, egy fantasztikus élmény volt viselni, és azt mondhatom, hogy kényelmes is volt viselni (már amennyire egy ilyen ruha kényelmes legyen), bár most volt rajtam ilyen ruha először, és remélem utoljára is. :)
Imádtam, szerettem, királylánynak éreztem magam! Nagyon köszönök/köszönünk mindent!

Kata

Fekete-Kovács Eszter és Fekete András, Celldömölk


Szerelem volt első látásra a ruha, ami nagyon kényelmes és szép. Tökéletes választás a párom egyenruhájához. Maximálisan elégedett vagyok a Romantika szalon dolgozóival, kiszolgálásával! Köszönöm nekik, hogy egyedivé tették az esküvőnket!
De beszéljenek inkább a képek helyettem. :-)

Köszönettel és üdvözlettel: Fekete- Kovács Eszter

Tóth-Barbalics Eszter és Tóth-Barbalics Sándor, Körmend


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit Tőletek kaptam! Csak jót lehet Rólatok mondani.
Segítőkészek, kedvesek és türelmesek voltatok, minden apró részletre odafigyeltetek. A ruhám tökéletes volt, imádtam.

Köszönöm!
Eszti

Beregszászi Júlia és Beregszászi Máté, Szombathely


Kedves Lányok!

Június 20-án, én viselhettem először Szalonotok legcsodálatosabb ruháját, amit ezúton is köszönök!
Szerelem volt első látásra, ahogy felpróbáltam, tudtam, hogy felesleges a többi ruhával próbálkozni. :) Tökéletesen illett hozzám, életemben nem kaptam még annyi dicséretet, mint az esküvőnk napján. :)
Köszönöm Nektek a rugalmasságot, a hozzáértést, a kedvességet, a kifogástalan munkát, és még egyszer "A RUHÁT"!

Szeretettel,
Beregszászi Julcsi

Nikolett Koch és Thomas Koch, Bécs - Ausztria


A Romantika szalont csak ajánlani tudom!
Legalább 20 helyen voltam menyasszonyi ruhát próbálni, de sehol sem tudtak így segíteni, hogy melyik ruha állna a legjobban, mint itt. A Romantika szalonban ajánlottak másfajta ruhákat is, mint amiket probáltam.
Nagyon segítőkész volt mindenki és mindenben próbáltak segíteni. Remélem hogy még sok menyasszonyt szép ruhával boldoggá fogjátok tenni.

Üdvözlettel,
Nikolett

Fehér Nikoletta és Fehér Milán, Lenti


Kedves Romantikás Lányok!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a kedvességeteket, a figyelmeteket és azt a szakértői segítséget, amellyel mellettem voltatok a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásakor. A Pronovias kollekció Barocco ruhájában életünk legszebb napját élhettem át! :-)
Kívánok Nektek további sikereket a munkátokban és sok boldog menyasszonyt! :-)

Fehér Niki és Fehér Milán

Koczka-Rédecsi Judit és Koczka András, Sopron


Kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönünk nektek mindent. Mindig nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok. A ruha nagyon nagy sikert aratott,tökéletes volt,de a képek úgyis magukért beszélnék. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szalont.
Judit

Tánczos Melinda és Halász Gábor, Sopron


Drága Lányok!

Millió köszönet a kedvességetekért,nyitott és kreatív hozzáállásotokért. Köszönöm a rugalmas időpontegyeztetéseket, a türelmet, szakmai profizmust. Ebben a ruhában álom menyasszony lehettem, egyedi és különleges.
Minden menyasszonynak csak Titeket foglak ajánlani! :)
Óriásölelés: Lindi

Szabó Hajnalka és Pokrócz László, Fertőszentmiklós


Kedves lányok!
Szeretném megköszönni a csodálatos ruhát, amelyet életem legszebb napján viselhettem. Az Aire Bacelona-Rosa Clara kollekció- Aydin modelljét választottam, ami megtestesíti a romantikát és az eleganciát és a nagy napon mindenkit elvarázsolt.
Szívből kívánom, hogy minden menyasszony élje át azt a pillanatot, amit akkor éltem át amikor, a férjem először látott meg a gyönyörű ruhában. A Romantika szalont mindenkinek csak ajánlani tudom, mert itt nagyon kedves és hozzáértő szakembereket talál!
Sok sikert kívánok a további munkátokhoz!
Köszönettel: Szabó Hajnalka

Bali-Gangl Andrea és Bali Tamás, Zalaszentgrót


Kedves Lányok!
 
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a ruha kiválasztása idején tanúsított türelmet, a segítséget és tanácsokat a megfelelő ruha, illetve a hozzá illő kiegészítők kiválasztásában és viselésében!
Rendkívül jó volt a Pronovias ruhában menyasszonynak lenni! Minden mozdulatomban és lépésemben igazi menyasszonynak éreztem magam, mert az érzéshez a vőlegényen, az örömszülőkön, a koszorúslányokon és a násznépen túl természetesen a ruha is hozzájárult... A mellékelt képeken is látszik, kiváló választás volt! Köszönöm! :-)​

Török-Németh Alexandra és Török Zsolt, Agyagosszergény


Kedves Lányok!
Végre elkészültek a mi nagy napunk képei is. Azt hiszem a képek mindent elárulnak, nagyon jól éreztem magam a ruhában és ez nektek, a sok sok segítségnek és hozzáértésnek köszönhető. Köszönöm, hogy hozzájárultatok életünk legszebb napjához! :) Sok sikert és kitartást kívánunk a további munkátokhoz! :)
Török-Németh Alexandra

Augmayer Petra és Sebestyén Péter, Szombathely


Kedves Judit!
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel küldök pár képet.
Nagyon szépen köszönöm a türelmeteket, kedvességeteket és a pontos méretre igazát. Nagy boldogság volt életünk legszebb napján ezt a ruhát viselni. Nem hiába volt első látásra "szerelem". :)
Köszönettel: Sebestyén-Augmayer Petra

Gancz-Horváth Tímea és Gancz Attila, Sárvár


Sziasztok!
Ezúton szeretném megköszönni a sok türelmet, kedvességet, de ami nekem a legfontosabb volt az őszinteséget!
Sok ruhát próbáltam előtte, de amikor rám adták a lányok az üzletbe (talán harmadjára) a "Ruhám", onnantól már mindegy volt mit veszek fel, mintha ismertek volna és tudták mi áll jól. Egyszerűen imádtam!
Köszönöm!

Gancz-Horváth Tímea és Gancz Attila

Bőczén-Hoós Judit és Bőczén András, Nárai


Kedves Judit és Lányok!

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni, hogy szakértelmetekkel, türelmetekkel Ti is hozzájárultatok életünk legszebb napjához!
A segítségetekkel a személyiségemhez leginkább illő ruhát, fátyolt, hajdíszt sikerült választani, amelyet csodálatos érzés volt viselni.
Köszönöm a segítőkészséget, a profizmust, kedvességet és a rengeteg hasznos tanácsot, amit Tőletek kaptam.

Nagyon sok ilyen Boldog Menyasszonyt kívánunk Nektek!
Jucus & Andris

Cziczer Mónika és Süle Richárd, Szombathely


Az esküvőm előtt már egy évvel elkezdtem keresni a tökéletes ruhát. Persze ez nem volt olyan egyszerű mint ahogy az elején gondoltam. Aztán amikor beléptem a Romantika szalonba tudtam hogy megérkeztem, ez lesz a " szalonom". Nagyon barátságos és hozzáértő tanácsokat kaptam a tökéletes ruha kiválasztása során. :) Aztán mikor megtaláltam a ruhám és felléptem a dobogóra a tükör elé mesében éreztem magam. :) Tehát köszönet a szalon kiváló kialakítása miatt, illetve köszönöm lányoknak a sok segítséget! A ruhát fantasztikus volt viselni! Imádtam minden egyes percét :) Mintha mesebeli hercegnő lennék. :) Bátran ajánlom mindenkinek a szalont a profi lányokkal együtt! :)
Sziasztok!