Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi történik a próba során?
A próba ideje kb. egy óra, amely idő alatt elég sok ruhát meg tudunk próbálni. Kérjük, hogy mielőtt jössz ruhapróbára, a honlapunkról írjad összeg azoknak a modelleknek a nevét, amelyeket szeretnél megpróbálni. Ez nekünk egy támpont, hogy milyen stílusú ruhát keresel. Ha bizonytalan vagy arra vonatkozólag, hogy Neked mi állna jól, kérd ki szalonban dolgozó tanácsadók véleményét, engedd, hogy javasoljanak Neked modelleket, hiszen az elmúlt évtizedekben nagyon sok menyasszonyt kiszolgáltak, így rengeteg rutinnal rendelkeznek. A próbának van egy egyszeri 10.000,- Ft-os díja, amely összeget természetesen teljes egészében beszámoljuk a kölcsönzési vagy vételárba. A próba során lehet fotózni, mivel ez megkönnyíti a választást, bár tudnod kell, hogy egy telefonnal készült fotó nem ugyanaz, mint amit a tükörben látsz. Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem passzol teljesen, hiszen az igazító próbák arra valók az esküvő előtt, hogy a nagy napon tökéletesen álljon. 

Honnét tudom, hogy melyik ruha az eredeti?
Felhívjuk kedves menyasszonyaink figyelmét, hogy az általunk forgalmazott márkákat online NEM lehet megvásárolni! Amennyiben ilyet tapasztalna, egész biztosan olcsó utánzatról van szó!
Minden a szalonban lévő ruhában benne van a ruha gyártójának eredeti cimkéje. Sajnos nagyon sok szalon visszaél a márkakereskedők hivatalos fotóival, és azzal próbálja meg eladni a lemásolt ruháit, ami sosem tud olyan lenni, mint az eredeti, mivel sem anyagukban, sem a szabásukban nem olyan, mint az eredetinek.

Mennyi idővel korábban kell lefoglalni a ruhát?
Mivel a ruha stílusa, vonala befolyásolja a vőlegény öltöny színét és fazonját, illetve az esküvői dekorációt is, ezért a válasz: Minél előbb, annál jobb! Az új kollekció általában minden év október végére megérkezik, akkor elkezdődhet a próbálgatás.

Kivel és milyen öltözékben menjek ruhapróbára?
Ajánlatos két vagy három kísérővel érkezni a próbára. Mindenképpen olyan embereket válassz, akiknek az ízlésében teljesen megbízol! Fontos, hogy ismerjék az egyéniségedet, de ne akarják feltétlen rád előltetni a véleményüket. Kérjük, hogy a ruhák tisztasága szempontjából a lehető legkevesebb smink nélkül gyere a próbára, ha lehet mellőzd a folyékony alapozó és rúzs használatát, mivel foltot hagyhat a ruhán. Ha szükséges, tudunk próbacipőt biztosítani neked, ha pedig már megvan az esküvői cipőd, akkor azt hozzad magaddal, de akár nálunk is vásárolhatsz!

Mit tartalmaz a bérleti díj és mennyibe kerül a ruha?
A bérleti díj tartalmazza a kölcsönzött menyasszonyi ruha tisztíttatását, méretre alakítását, szükség esetén az abroncs, stóla, kiskabát kölcsönzését is. A fátyol kölcsönzését nem tartalmazza, mert valakinek rövid, van akinek hosszú fátyol kell. A ruhák kölcsönzési díja 80.000 - 350.000,- Ft-ig terjed, modelltől függően. A ruhák köcsönzési díjáról telefonon, emailben, smsben nem áll módunkban felvilágosítást adni, csak a személyes ruhapróba során. A sláger ruhákból több méret is rendelkezésre áll a próbához! A szalonban 32-50-es méretig találsz ruhákat. A kölcsönzött ruhát esküvő hetében csütörtökön vagy pénteken (előzetes próbák és egyeztetés alapján) adjuk ki, és utána hétfőn 12.00 óráig kérjük visszahozni a kiegészítőkkel együtt. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag a ruha később kerül vissza (pl.: kreatív fotózás, stb.), ennek díja 25.000,- Ft /naponta.(Ha hosszabb időre szeretnéd a ruhát kölcsönözni - külföldi esküvő esetén - akkor egyedi megbeszélés alapján történik a díj megállapítása) A minőség megtartása érdekében egy-egy ruhát maximum háromszor adunk ki kölcsönzésre, utána kifutó modellként eladásra kerülnek. A kifutó modellek vételára 80.000 - 250.000,- Ft-ig terjed. Ha új ruhát szeretnél rendelni, akkor 5-6 hónapos átfutással kell számolnod. 

Hogy tudok a szalonban fizetni?
Készpénzzel, bankkártyával vagy átutalással is tudsz fizetni.