Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2016

Svajcsik Erzsébet és Svajcsik Péter, Budapest


Kedves Judit!

Megkéstem kissé, de szeretném utólag megköszönni az egész Szalon munkáját, amiért segítségemre voltatok, amikor azt sem tudtam, hol áll a fejem. Rugalmasságotok hatalmas segítség volt - nem hiszem, hogy sok menyasszony időzíti a végső próbát és igazítást az esküvő előtti napra, de mi csodás napot töltöttünk Szombathelyen. :) A ruhát mindenki csodálta, én pedig az első pillanattól tudtam, hogy ez álmaim ruhája, amiben hozzá szeretnék menni életem szerelméhez.

Ui: Képzeljétek, október 1-je az utolsó nyári nap volt, 26 fokkal. :-)
Szeretettel: Erzsi

Szabóné Wilcsek Alexandra és Szabó Tamás, Kópháza​


Kedves Romantika Szalon, Kedves Judit!

Szeretnénk köszönetet mondani Nektek ahhoz, hogy hozzájárultatok életünk legcsodálatosabb napjához, az esküvőnkhöz! Általatok, olyan ruhát viselhettem - Pronovias, Bermeo - amire minden egyes alkalommal boldogsággal tekintek, sőt, nem csak én, de a Férjem is! :) Biztosan tudom, hogy a legjobb választás volt Hozzátok betérni, hiszen ez Nálunk már családi hagyomány! :)

Köszönettel,
Szabóné Wilcsek Alexandra

Willingstorffer Dóra és Willingstorffer Balázs, Sopron


Kedves Romantikás Lányok!
Ezzel a pár fotóval szeretnénk megköszönni nektek a sok segítséget és örömet, amit Tőletek kaptunk e csodálatos ruhával!
További sok ilyen elégedett menyasszonyt kívánok!

Willingstorffer Dóra

Nyul-Nagy Orsolya Hanga és Nagy Ákos, Sopron


Sziasztok!

Küldök pár képet a fotózásunkról. Köszönöma segítségeteket a próbák során! Első látásra szerelem volt a ruha már a neten és mikor felvettem, tudtam, hogy ebben fogok férjhez menni. Csodaszép csipke, tökéletes kidolgozás, "királylányos" uszály, egyszóval maga a tökély. Bárcsak többször felvehetném.

Nyul-Nagy Orsolya Hanga

Farkasné Molnár Vivien és Farkas Dániel, Zalaegerszeg


Kedves Romantikás lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni nektek a segítséget. Köszönök mindent. Gyönyörű volt a ruhám. Imádtam.

További sok sikert kívánok!
Farkasné Molnár Vivien

Horváthné Fülöp Ramóna és Horváth Hunor, Szombathely


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretnénk megköszönni, hogy profizmusotokkal és ezzel a csodás ruhával hozzájárultatok életünk legszebb napjához.

Üdvözlettel:
Rona és Hunor

Kecskés-Husz Krisztina és Kecskés Bálint, Zalaudvarnok


Nagyon köszönök minden segítséget, amit kaptam tőletek, nehezen találtam meg A ruhámat, de végül meglett. Ti voltatok az utolsó mentsváram!

Nagyon köszönök mindent!
Kecskés-Husz Krisztina

Szombathelyi - Tóth Krisztina és Szombathelyi Adrián, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Ezekkel a képekkel szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű ruhát, nem bántam meg, hogy titeket választottalak! Kívánok nektek rengeteg elégedett menyasszonyt!

Üdvözlettel:
Szombathelyi-Tóth Krisztina

dr. Görög Dóra és dr. Ladányi Tamás, Budapest


Kedves Romantika Szalon / Lányok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ebben a csodálatos ruhában élhettem át életem legszebb napját.
Köszönöm a segítséget a választásban, és nem utolsó sorban az áldozatos munkátokat a próba során!

Köszönettel:
dr. Görög Dóra

Pappné Kiss Zsuzsanna és Papp László, Zamárdi


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a kedvességeteket, segítségeteket és köszönöm A RUHÁT! :) Minden percét élveztem, míg viselhettem! :) További sok sikert kívánok Nektek!

Üdvözlettel:
Pappné Kiss Zsuzsanna

Práznek Nikoletta és Menyhért Péter, Pereszteg


Kedves Lányok!

Ezekkel a képekkel szeretnék Nektek köszönetet mondani a sok segítségért, türelmetekért, kedvességetekért... és még sorolhatnám! :)
Nagyon gyorsan megtaláltam Nálatok a számomra megfelelő ruhát! Legjobb ruhaszalon a Romantika, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Preiner Ágnes és Varga Tibor, Sopron


Kedves Romantika! :)

Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy két találkozás és nem több mint összesen 2 óra alatt találtam meg azt a ruhát, aminél mesésebbet el sem tudtam volna képzelni! Ehhez kellett az a kedvesség és szakértelem, amiben minden menyasszony részesül, aki ide betér :)
Hálásan köszönöm! Minden jót kívánunk és még sok-sok boldog menyasszonyt :)

Pár kép a ruha soproni kalandjáról sok szeretettel:
Preiner Ágnes és Varga Tibor

Gáspárné Baráth Réka és Gáspár András, Sopron


Drága Romantikás Lányok :)

Nagyon köszönöm a rengetek segítséget és türelmet,amit a próbák alatt kaptam Tőletek :) Sikerült rátalálnom a tökéletes ruhára. Álmomban sem mertem volna azt gondolni, hogy ennyire kényelmes lesz és hogy ilyen jól fogom magam bent érezni. Még egyszer köszönök mindent, a továbbiakban minden jót és sok sikert kívánok a munkátokhoz! :)

Üdvözlettel: Réka

Kárpáti-Bősze Gertrúd és Kárpáti András, Fertőszentmiklós


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a segítséget a gyönyörű menyasszonyi ruha kiválasztásához. Örök emlék marad minden benne töltött pillanat :) További sok-sok elégedett menyasszonyt kívánunk Nektek :)

Kárpáti-Bősze Gerti & Kárpáti András

Guttmann-Sólyomvári Shanah és Guttman András, Szombathely


Kedves Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni nektek a segítséget, hogy megtaláltam az álom ruhámat nálatok! A kedvességeteket és segítőkészségeteket mindvégig! Még akkor is mikor szóltam, hogy jön a baba és ti egyből segítettek és megnyugtattatok, hogy minden rendbe lesz és ettől még a ruhám jó lesz! A ruha meseszép volt és nagyon kényelmes! Küldök pár képet! Még egyszer köszönet mindenért és mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket!

Guttmann-Sólyomvári Shanah​

Dobosné Krajczár Anita és Dobos András, Torony


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek, hogy a legszebb napunkon ezt a csodálatos ruhát viselhettem. További sok sikert kívánunk munkátokhoz!
Üdvözlettel: Dobosné Krajczár Anita és Dobos András

Ivánczáné Illés Vivien és Iváncza Gergő, Berhida


Kedves Romantikások! :)

Kicsit megkésve, de szeretném megköszönni a segítségeteket. Nálatok voltam először próbálni és utoljára is, hiszen az álom ruhám azonnal megtaláltam (még mindig szerelmes vagyok belé). Ha újra kellene csinálnom akkor is titeket választanálak, hisz tökéletes volt minden. :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm. :)

Süle Zsóka és Süle Krisztián, Kőszeg


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretnénk megköszönni, az Esküvő Kiállítás fődíj felajánlását! Életünk legszebb napját, még szebbé varázsoltátok, ezzel a gyönyörű ruhával. Kedvességetek, szakértelmetek és jó tanácsaitok végig elkísértek a ruhapróbák alkalmával, amik nagyon jó hangulatban teltek.
Minden jót és sok boldog menyasszonyt kívánok nektek a jövőben is!

Köszönettel: Süle Zsóka és Süle Krisztián

Bakcsa-Libor Zsanett és Bakcsa Zoltán, Cserszegtomaj


Kedves Romantika Szalon!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a segítségeteket a ruhaválasztásban és a sok jó tanácsot a viseléshez. Öröm volt felvenni, gyönyörűvé tette a nagy napot! További sok sikert Nektek!

Üdvözlettel:
Bakcsa-Libor Zsanett

Eszter és Laci


Az esküvőnk szervezésének (legalábbis számomra :)) fontos állomása volt A RUHA kiválasztása. Azt konkrétan tudtam, milyen ruhát NEM szeretnék, de az interneten böngészve, csak ilyen "naezténmagamonelnemtudomképzelni" ruhákat találtam. Amikor már azon a ponton voltam, hogy biztos velem van a baj és én egy "anti-menyasszony" vagyok, eszembe jutott egy régi ismerősöm ruhája, ami anno nagyon tetszett nekem, s melyet tudtam, hogy Szombathelyről kölcsönzött - így találtam rá a Romantika Szalonra, melynek honlapján legalább 10 olyan ruhát találtam, ami igazán elbűvölt. A ruhakínálatuk ízléses, stílusos, kifinomult és a finom eleganciát tükrözi "Ez az én helyem - gondoltam - én máshova nem is megyek, itt biztosan megtalálom az IGAZIT" (mármint a ruhát, mert a másik IGAZI már otthon várt :)). Így is lett, több száz km-re az otthonomtól megtaláltam az ÉN RUHÁMAT... Judit és a lányok profizmusa, hozzáállása, rugalmassága és nem utolsó sorban humora, felejthetetlen élménnyé varázsolta a ruhapróbákat. Az igazat megvallva egy konkrét ruháért mentem, de a szalonban a lányok meglátták bennem a "királynőt" :), s megmutatták nekem Aydin nevű ruhájukat, mely szerelem volt első látásra. Akárkivel beszéltem arról, hogy honnan kölcsönzöm a ruhát, a válaszomat hallva konkrétan őrültnek gondoltak, hogy a fél országot beutazom érte...egészen addig, amíg az esküvőnk napján meg nem láttak benne...onnantól már nem is tűnt olyan messzinek Szombathely...a csipke boleró, a ruha fazonja és anyaga mindenkit lenyűgözött: úgy éreztem, mintha három különböző ruhát kaptam volna, annyiféleképpen viselhettem - nem győztem bezsebelni a bókokat.
Igazán remekül sikerült a mi napunk, melyhez, Ti," Romantikás lányok" nagymértékben hozzájárultatok. Köszönöm! Hálám jeléül küldenék Nektek néhány képet a mi - szó szerint - hetedhét országra szóló lakodalmunkról.

További sok sikert kívánunk Nektek!
Eszter és Laci

Verhásné Kövesdi Nikoletta és Verhás Gergő, Táplánszentkereszt


Kedves Romantikás Lányok!
Ezekkel a fényképekkel szeretném megköszönni a sok segítséget és a türelmeteket!!

Köszönettel:
Verhásné Kövesdi Nikoletta

Lócsi-Dominek Madléna és Lócsi Szilárd, Fertőd


Kedves Romantika Szalon!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy segítettetek megtalálni csodaszép esküvői és menyecske ruhámat! Ezzel a pár képpel szeretnék Nektek köszönetet mondani! Köszönöm a rengeteg tanácsot, segítséget! További sok sikert kívánok Nektek!

Lócsi-Dominek Madléna

Kaltanecker Ivett és Gyuricsek András, Petőháza


Kedves Romantikás lányok!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget a tökéletes ruha kiválasztásához, ami nem volt egyszerű az állapotom végett. :) Nagyon jól éreztem benne magam, még ekkora pocakkal is és sajnálom, hogy nem vehetem fel még egyszer! :)
Néhány képpel szeretném megköszönni nektek, hogy segítettetek még csodálatosabbá tenni ezt a napot!

Üdvözlettel,
Ivett

Balázs-Németh Annamária és Balázs Iosif, Sopron


Kedves Romatika Szalon!

Köszönöm a kedves segítségeteket! Szinte hihetetlen, de fél óra alatt sikerült megtalálni az ideális ruhát. Hálás vagyok a gyors és pontos munkátokért!

Üdvözlettel,
Balázs-Németh Annamária & Balázs Iosif

dr. Fazekas-Horváth Alexandra és Fazekas Tibor, Körmend


Kedves Romantikás Lányok!

Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget, türelmet és kedvességet, amit a menyasszonyi ruhám kiválasztása során kaptam. A ruha gyönyörű volt, nagyon jól éreztem magam benne.
Küldök néhány képet a Nagy Napunkról. :-) További sok sikert és még több elégedett menyasszonyt kívánok! :-)

Köszönettel: Szandi

Zsitek-Németh Andrea és Zsitek Balázs - Szombathely


Kedves Romantika Szalon, Kedves Lányok! :)

Pár fényképpel szeretnénk Nektek megköszönni a rengeteg segítséget, türelmet és tanácsot, de mindenek előtt A Ruhát, melyben egy napra igazi hercegnővé válhattam. Még rengeteg ilyen elégedett menyasszonyt kívánunk!

Üdvözlettel:
Zsitek-Németh Andrea & Zsitek Balázs

Kovács -Szalóki Rozália és Kovács Bálint - Weybridge, Anglia


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szeretném megköszönni a sok segítséget és a gyönyörű ruhát! :-) Imádtam! A héten kaptuk meg képeket és ezzel szeretnék kedveskedni nektek! Minden jót!

Üdv : Rozi :)

Wildzeiss Anett és Wildzeiss Stefan, Sopron - Kobersdorf


Kedves Judit, Anett és Brigi!

Nagyon köszönöm a sok segítséget, kedvességet, szakértelmet és szuper tanácsot, aminek köszönhetöen sikerült kiválasztani a számomra tökéletes Ruhát, amiben tényleg csodaszép menyasszonynak éreztem magam. Kívánok Nektek sok-sok vendéget, kitartást és örömet a további munkátokban!

Köszönettel: Wildzeiss Anett

Hajszán-Babos Noémi és Hajszán Zoltán, Szombathely


Kedves Romantika Szalon/ Lányok!

Szeretnék köszönetet mondani nektek, hogy segítettetek megtalálni álmaim tengerparti ruháját. Szakértelmeteknek köszönhetően hamar ráleltünk az elképzelésemnek megfelelőre. Nagyon meg voltam elégedve mindennel és csak ajánlani tudom mindenkinek a szalont! :-)
Ezzel a csodás, egyszerű és mégis elegáns ruhával tökéletessé és felejthetetlenné tettétek a Nagy Napunkat, Balin. :-)
Minden jót kívánunk!

Üdvözlettel:
Hajszán-Babos Noémi és Hajszán Zoltán

Dr. Kelemen Laura és Dr. Kelemen Balázs, Budapest


Kedves Judit!

Meg szeretném köszönni Neked és a csapatodnak a profi munkát, a nyugodt légkört és a rengeteg türelmet, valamint azt, hogy hozzájárultak életünk legboldogabb napjához! Nélkületek nem találtuk volna meg az álomruhát, nagyon sokan kérdezték, hogy honnan van, mindenkinek nagyon tetszett :-)

Nagyon hálásak vagyunk a rengeteg segítségért!
Lulu és Balázs

Vargáné Antal Viktória és Varga Miklós, Vasszécseny


Kedves Romantika Szalon!

Közös életünk első és legfontosabb napját tették életre szólóvá. :) A legszebb ruhát találtam meg Önöknél.
Köszönet a Szalon dolgozóinak és további sok sikert kívánunk áldozatos munkájukhoz... :)
Köszönettel: Miklós és Viki

Hegedűs-Zámbori Emese és Hegedűs Attila, Sopron


Kedves Romantika Szalon/ Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni a sok türelmet és segítséget a tökéletes esküvői ruhám megtalálásához. Igazán egyedinek, különlegesnek éreztem magam ebben a gyönyörű csipkecsodában, amit a visszajelzések is igazoltak. A férjemnek elállt a lélegzete! :)
További sok sikert kívánok nektek!

Köszönettel:
Hegedűs-Zámbori Emese

Vivien Holzer Hergovics és Siegfried Holzer, Olaszország, Brunico


Kedves Romantika Szalon!

Néhány kép az esküvőmről (junius 25 - Olaszország), mely Önöknek is köszönhetően csodálatos volt. A ruhának is hatalmas sikere volt, mind előben, mind az interneten, különösképpen mert 42-es méretben kevesen posztolnak.
Köszönöm Önöknek még egyszer is!

Üdvözlettel: Vivien Holzer Hergovics

Farkasné Herczeg Krisztina és Farkas Gábor, Sárvár


Kedves Romantikás Lányok!

Ezzel a pár képpel szeretnék Nektek köszöntet mondani. Köszönöm a jó hangulatot, a jó tanácsokat, a segítségeteket. Szerelem volt első látásra ez a ruha, és a fátyol... gyönyörű volt :-)
Nehéz szívvel adtam vissza Nektek :-) További sok sikert kívánok! Ti vagytok a legjobbak!

Farkasné Herczeg Krisztina

Bozi-Vörös Zsófia és Bozi György, Sitke


Kedves Romantikás lányok!

Szeretném megköszönni kedvességeteket, türelmeteket és természetesen a szakértelmeteket, amely révén megtaláltam ezt a csodálatos ruhát, és viselhettem életem legszebb napján! :-) Minden jót kívánunk Nektek!

Bozi-Vörös Zsófia és Bozi György

Bothné Szászik Edina és Both Dániel, Szombathely


Kedves Romantikás lányok! :)

Ezúton szeretném megköszönni a munkátokat, tanácsaitokat, kedvességeteket és segítőkészségetek! Nagyon jól éreztem magam álmaim ruhájában és szavakban nem elmondható érzés volt viselni egy ilyen elegáns ruhát :) Sok sikert kívánunk nektek!

Üdvözlettel:
Bothné Szászik Edina és Both Dániel

Sebők - László Kitti és Sebők Péter, Rábagyarmat


Ebben a gyönyörű ruhában mondtam ki az IGENT, amit a Romantika Szalonból kölcsönöztem! Nagyon segítőkészek voltak a szalonban és nagyon meg voltam elégedve mindennel! Köszönöm szépen a csodaszép ruhát!

Kitti

Wéber Jusztina és Tamás Norbert, Zalaegerszeg


Kedves Romantikás lányok!

Szeretnék még egyszer köszönetet mondani nektek a felém tanúsított kedvességetekért, türelmetekért és a szakértelmetekért, plusz a sok jótanácsért. A próbák alatt és az esküvőn is igazi hercegnőnek éreztem magam az álomszép ruhámban.
Minden jót kívánok nektek!

Üdvözlettel:
Wéber Jusztina és Tamás Norbert

Kelemenné Kirizs Kata és Kelemen Péter, Kőszeg


Kedves Romantikus lányok!

Szeretnék köszönetet mondani nektek hogy segítettetek megtalálni álmaim ruháját,a sok jó tanácsért amivel elláttatok,a kedvességetekért és még folytathatnám a sok jókívánsággal amit veletek és általatok éltem át! Mégegyszer köszönöm, köszönünk mindent! További sok sikert kívánunk nektek!

Kelemenné Kirizs Kata és Kelemen Péter

Zsöksz Alaxandra és Akin Tuac, Frankfurt - Németország


Kedves Hölgyeim!

Ezúton szeretném megköszönni Nektek, hogy segítettetek megtalálni álmaim ruháját. Az első pillanattól kezdve nagyszerűen éreztem magam Nálatok, a családias, barátságos és humoros környezetnek köszönhetően. A kiválasztott ruhám elegáns, kifinomult és egyszerűen az "Én vagyok a leggyönyörűbb menyasszony a világon!" érzést adta.
Drága férjem szavaival élve:"Ilyen szépet még életemben nem láttam!" Ez a csodálatos nap nélkületek nem sikerült volna! Bátran ajánlom mindenkinek a Romantika szalont, itt megtalálod a legjobb Pronovias ruhákat, segítőkész csapattal felejthetetlen élmény lesz mindenkinek a ruhavásárlás!

Köszönöm Hölgyeim!
Alexandra & Akin