Romantika Esküvői Szalon - Esküvői ruhaszalon

9700 Szombathely,
Kőszegi u. 10. Uránia udvar,
Savaria Üzletház - földszint

2023

Tina és Ákos, Velem


Kedves Judit!

Köszönöm szépen Neked és az egész csapatnak a profi, kedves és rendkívül segítőkész hozzáállást! Hála Nektek, könnyen sikerült kiválasztani a számomra tökéletes ruhát. A Modeca, Sandra névre keresztelt menyasszonyi ruhában nagyon jól éreztem magam a Mi nagy napunkon. Mind a férjem, mind a násznép gyönyörűnek és különlegesnek találta a csipke csodát.
Ha még egyszer választanom kellene, akkor is Titeket és a Romantika szalont választanám. Köszönöm szépen még egyszer és további sok sikert kívánok Nektek!

Üdv: Tina

Judit és Martin, Szombathely


Kedves Judit!

Köszönöm a segítséget a ruha kiválasztásában! Számomra ez volt a tökéletes. Úgy éreztem benne magam, ahogy azt szerettem volna: különleges, csinos és persze gyönyörű. :-)
Természetesen mindenkinél nagy sikert aratott, a násznép is csodálta. A Romantika Szalont csak ajánlani tudom! Kedvesek, segítőkészek, türelmesek és a legfontosabb, hogy profik. Itt biztosan megtaláljátok álmaitok ruháját! Köszönök mindent! :-)

További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel: Judit

Anna és Zoli, Őriszentpéter


Kedves Judit!
Kedves Romantika Szalon!

Minden menyasszony elképzel egy álomszép ruhát élete Nagy Napjára, én is így voltam ezzel, de a választott ruhám szinte minden álmomat felülmúlta. Csak azt sajnáltam, hogy a ruhapróbák után nem mutathattam meg a férjemnek, hogy milyen meseszép ruhát választottam, de megérte mert a lélegzete is elakadt mikor meglátott. Csoda volt a ruha, ahogyan a Nagy Napunk is. Köszönök mindent!

Üdvözlettel: Anna és Zoli

Tímea és Ádám, Dunaszentpál


Kedves Romantika Szalon,

Szeretném megköszönni a sok segítséget és jótanácsot amit a próbák alatt kaptam. Sikerült megtalálnom a számomra tökéletes ruhát, csodásan éreztem magam benne a nagy napon.

Üdvözlettel:
Tímea

Noémi és István, Szombathely


Kedves Judit!

A ruhát nagyon szerettem viselni. Kényelmes volt könnyű és könnyen tudtam benne mozogni. Egész nap viseltem és minden percét imádtam.
Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudom a Romantika Szalont. A Hölgyek a Szalonban nem csak profik, de kedvesek és segítőkészek is. Nagy segítség volt a kendőzetlen őszinteség a ruhapróbán és a nagy nap előtt is minden pontosan úgy történt, ahogy az előre meg volt beszélve.
Köszönöm még egyszer, hogy gyönyörűnek érezhettem magam a Nagy napon! További sok-sok menyasszonyt kívánok Nektek!

Üdvözlettel:
Noémi

Barbi és Dani, Vashosszúfalu


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos ruhát! Alig vártam, hogy felvehessem, a Nagy Napon igazi menyasszonynak éreztem magam benne! Imádtam viselni, sokan megdicsérték milyen szép! Ahogy eddig is, ezután is Titeket foglak ajánlani!

Barbi és Dani

Mimi és Ricsi, Szombathely


Kedves Judit!

Először is szeretném megköszönni a sok segítséget, amit a ruha kiválasztásánál, majd a későbbiekben is kaptam Tőletek! A ruhát egyszerűen imádtam! Abszolút az én stílusomnak és elképzelésemnek felelt meg, ennél jobbat nem is választhattunk volna. A nagy napunkon tényleg hercegnőnek éreztem magamat.

Köszönöm még egyszer Nektek!
Mimi

Diána és Jan, Hollandia


Drága Jutka és Brigi!

Nem is tudom, hol kezdjem! Én nem vagyok egy ruhás típus, ezért amikor odamentem a szalonba, fogalmam sem volt, hogy milyen esküvői ruhám lesz. Viszont a ti szakértelmeteknek köszönhetően sikerült a hozzám leginkább illő, számomra leggyönyörűbb ruhát kiválasztanunk.
Ezt a letisztult, csodás darabot viselhettem a Nagy Napunkon! Szerintem, nem voltam egy könnyű eset: “legyen ujja; tudjak cipőt váltani a szertartáshoz, de az első tánchoz és a lagzihoz is”. De ti folyamatosan vezettetek és adtátok a jobbnál jobb (nagyon is őszinte) tippeket, aminek eredményeként álmaim ruhájává alakítottátok ezt a darabot. Imádtam viselni - úgy éreztem, mintha ezt a ruhát csakis nekem szánták volna, ezért fájó szívvel váltam meg tőle.

Köszönöm, hogy hercegnőnek érezhettem magam az esküvőnkön!

Zsófi és Laci, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Majdnem egy éve már, hogy a kísérőimmel izgatottan vártuk a napot, amikor mehettem hozzátok ruhapróbára. Előre jeleztétek, hogy nézzem át a honlapotokat, melyik ruhák tetszenek, így izgatottan, de egyben felkészülten érkezhettem a ruhapróbára. Már ekkor megvolt a kedvencem, amit elsőnek rám is adtatok, és végül hiába próbáltam még szebbnél-szebb darabokat, (hallgatva a ti véleményetekre és a megérzésemre is), az első lett a befutó. Mikor a fátyol is a fejemre került, el is tört a mécses mindenkinél, ezt azóta is emlegetjük.
A későbbi ruhapróbák is nagyon jó hangulatban teltek, minden apró részletre felhívtátok a figyelmemet, hogy a nagy napon magabiztosan viselhessem a ruhát. Az esküvőnkön igazi hercegnőnek éreztem magamat, ez talán a képekből is látszik, amikből alig bírok válogatni.
Köszönök szépen még egyszer mindent!

Üdv,
Zsófi

Virág és Ricsi, Sopron


Kedves Romantika Szalon!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ezen a csodálatos napon, ezt a gyönyörűséget viselhettem. Ennél jobban hozzám illő ruhát nem is találhattam volna. Minden percét imádtam benne és fájó szívvel váltam meg tőle.

Hálás vagyok, köszönöm!
Virág és Ricsi

Lia és Ádám, Gelse


Sziasztok!
Csodás volt a ruhám, első pillantásra szerelem. Mindenki megdícsérte.

Köszönöm!

Szandi és Gábor, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Kismamaként igazán nehéz feladatnak gondoltam a menyasszonyi ruha választást. Főleg, mivel egyébként volt elképzelésem a ruha fazonját, stílusát illetően, de fel voltam készülve rá, hogy engednem kell az elvárásaimból már csak a pocak miatt. Óriási boldogság volt, amikor ennek ellenére a legelső ruha, amit felpróbálhattam, az összes kritériumnak megfelelt a profizmusotoknak köszönhetően! A kisfiunk is egészen az éjféli menyasszony táncig kényelmesen érezte magát, amikor aztán szomorúan vettünk búcsút “A Ruhától”!
Hálásan köszönöm a türelmeteket és a segítségeteket, további sikereket kívánok Nektek!

Szandi & Gábor és a kis Milán

Kata és Ádám, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, Judit!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a munkátokat és segítségeteket! Hálás vagyok hogy ebben a gyönyörű ruhában mondhattam ki a boldogító Igen-t és hercegnővé válhattam a Nagy Napon! Könnyed és kényelmes viselet volt, melyet akár minden nap felvennék. Egyszerűen csodálatos, és a Ti kedvességetek és támogatásotok is magával ragadó. Szuper kis csapat! Valóra váltottátok a kislánykori álmomat!

Köszönök Nektek mindent!
Kata és Ádám

Andrea és Péter, Söpte


Kedves Lányok,

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni az esküvői ruhám kiválasztásában nyújtott segítséget. Külön öröm, hogy én viselhettem először ezt a csodálatos ruhát. Egy verőfényes tavaszi nap kötöttük össze az életünket, a ruha gyönyörű volt, mindenki dicsérte, aki látta. :)

Még egyszer köszönöm, Andi

Vivien és Olivér, Magyarnádalja


Elmondhatatlanul hálás vagyok a sok segítségért és támogatásért amit nyújtottak. Egészen addig, amíg be nem mentem a szalonba nem éreztem, hogy tényleg mennyasszony vagyok, de ott ahogyan bántak velem, igazán különlegesnek éreztem magam. Leírhatatlan volt az igazi ruha megtalálása ami a sok segítség és kitartás nélkül nem sikerült volna és még csak meg sem könnyítettem a dolgot, hiszen másfél hét múlva volt az esküvő. Nagyon precízek, elképesztően segítőkészek és kedvesek voltak velem. Örök hálám, hogy ilyen csodálatos ruhában lehetett tökéletes a nagy napunk.

Vivi & Olivér

Zsuzsa és Gabi, Mannersdorf - Ausztria


Kedves Judit!

Ezekkel a képekkel szeretném még egyszer megköszönni, hogy különlegesé tettétek életem nagy napját és igazi hercegnőnek érezhettem magam ebben a meseszép  ruhában. Nem tudom elégszer megköszönni a sok segítséget, figyelmességet, kedvességet és törődést, amit kaptam tőletek minden egyes alkalommal amikor betértem hozzátok. Igazi profi csapat vagytok!

További sok sikert és jó egészséget kívánok mindannyitoknak!
Németh Zsuzsanna

Vanda és Péter, Szombathely


Kedves Romantika Szalon!

Életem legszebb napján igazi hercegnőnek érezhettem magam, ebben pedig hatalmas szerepe van a ruhának, amire nálatok találtam rá. Amint megláttam magam a tükörben ebben a ruhakölteményben, azonnal tudtam, hogy ez az Igazi, a nagybetűs Mennyasszonyi ruha és ebben fogok tündökölni a Nagy napomon! A viselése könnyed és kényelmes volt, az órák pedig olyan gyorsan elteltek, hogy éjfélkor arra eszméltem, sajnos csere következik és le kell vetnem ezt a fehér csodát.
Rendkívül hálás vagyok Nektek a sok segítségért, amit Tőletek kaptam, minden apró részletre felhívtátok a figyelmem, a próbák nevetéssel teltek, és ami a legfontosabb: végig őszinték voltatok, teljes szívvel segítettetek a tökéletes darab megtalálásában.

Valóra váltottátok a kislánykori álmom. Köszönök Nektek mindent, profi csapat vagytok!

Dóri és Peti, Sopron


Kedves Romantika Szalon!

Gondoltam küldök pár képet az esküvőnkről, amit ebben a gyönyörű ruhában élhettem át. Imádtam viselni, nagyon kényelmes is volt, sokan megdicsérték milyen szép (főleg a háta meg az átlós eleje jött be mindenkinek). Az éjféli átöltözésnél szabályosan fájt a szívem, hogy ennyi volt, nem viselhetem többet.
Nagyon köszönök mindent, a próbákat, a jó hangulatot, a tanácsokat! Ha valakinek esküvője lesz a környezetemben, Titeket foglak ajánlani az biztos. :)

Minden jót kívánva: Dóri és Peti

Renáta és Gábor, Obervellach - Ausztria


Kedves Romantika Szalon!

Tudjátok milyen hozzátok betérni? Hát elmondom. Az első találkozást nagyon vártam, mint minden menyasszony.
Izgultam azért, hogy az ott dolgozók kedvesek legyenek, mert tudom elég kriminális vagyok. Eljött a nagy találkozás. Hát azt hittem eldobom az agyam! Laza, belevaló jófej csajok dolgoznak ezen a kis eldugott helyen! Az első ruha volt a nagy szerelem! Emlékeztek? Hiába adtatok már rám akármit is a "gyerek" testemre... Majd eltörtem 1-2 alatt. :)
Gyönyörű a ruha! Velem voltatok minden percben a NAGY napokon. Sőt, a mai napig. Emlékezni fogok rátok, akárhányszor a képekre tekintek, még idős koromban is! Vissza térve, hogy milyen mikor hozzátok mentem másodjára? Tárt karokkal vártatok, csupa jó szóval és emlékeztetek rám a sok menyasszonyból, hogy miken megyek át.
Olyan hozzátok menni, mint mikor a gyermek hazalátogat szerető szüleihez. Talán ehhez tudnám a leginkább hasonlítani. Maradjatok mindig ilyen vidám és jó fejek! Hálás vagyok nektek, hogy egy napra hercegnő lehettem! Hálás vagyok az őszinte szavakért is! Örülök, hogy megismertelek bennetek! A legjobb választásom volt, hogy hozzátok mentem be! Puszillak bennetek és nagy ölelést küldök!

Renáta

Beáta és Mihály, Szombathely


Kedves Romantika Szalon, Drága Judit!

Olyan sok mindent írhatnék... Szerintem a képeink mindent elmondanak.
Köszönöm, hogy ebbe a Szalonba vezetett be az utam! Köszönöm azt is, hogy értettétek és éreztétek, hogy mit is szeretnék.
Mindent nagyon köszönök, egy profi csapat vagytok!

Üdvözlettel és nagy öleléssel: Bea

Anita és Lali, Szombathely


Azt hiszem, minden nő izgatottan várja az érzést, amikor megtalálja azt a ruhát, amiben örök hűséget fogad a szerelmének. Eljött nekem is ez a pillanat, pont olyannak amilyenről gyermekkorom óta ábrándoztam. Sőt, kismamaként a lehető legjobb ruhát viselhettem, nagyon kényelmes volt.
Hálásan köszönöm Juditéknak az odaadó gondoskodást és segítséget, amivel olyan menyasszony lehettem, amilyenről egész életemben álmodtam.

Anita

Dorina és Laci, Szombathely


Kedves Judit és Kedves Hölgyek!

Nagyon vártam a napot mikor mentem hozzátok ruha próbára. Izgatott voltam, hogy tényleg létezik-e az a ruha számomra, amire azt mondom hogy EZ AZ! Nem kellet sokat próbálnom és meglett. Megláttam és beleszerettem. Egy napig igazi hercegnőnek érezhettem magamat benne, amit nektek köszönhetek.
Nagyon szépen köszönöm a rugalmasságotokat, a segítségeteket, a kedvességeteket és a szuper tanácsokat!
Egy tökéletes nap tökéletes ruhája volt! Itt van pár fotó mely bizonyítja is!